Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

@adrij@,2011 04 28, 16:16

Labai gražūs tortai, o kaip padarėte medučio ir persikinio šonus, trafaretu ar ant viršaus .
Naito, kriauklės ir krokodiliukai fantastiški
k.lapelyte, puiki skrynia
Atsakyti
QUOTE(mamy <3 @ 2011 04 28, 17:15)
o tas figurėles šonuose kaip pritvirtinot? uždėjot ir tada aplink apibarstėte? ačiū 4u.gif

tuos kaktusus šonuose tai dariau taip - voliojau voleli, pjoviau išilgai pusiau,siūlės ratuku perbėgau - tipo spygliai - ir spaudžiau prie grietinėle apteptų šonų. Žiedelius klijavau kiaušinio baltymu.
Stovintys kaktusai yra pamauti ant nenaudotų dantų krapštukų biggrin.gif
mašinytes ruošiau iš vakaro.. nu bais nemoku konstruot.. tiesa, ten dar yra du krokodiliukai ant to torto. Vienas už kaktuso, o kitas ropščiasi.

ir tik po kaktusų priklijavimo užtrupinau torto šonus.

QUOTE(@adrij@ @ 2011 04 28, 17:16)
....naitas kriaukles ir guminius krokodiliukus  wub.gif .

nevadink prašau mano cukrinių krokodilų guminiais cool.gif , bo pradėsiu Tavo tortus vadint kopintom atvirutėm bebe.gif

QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 04 28, 18:36)
naitai,o jei tu kaktusus butum pakarpes manikiuro zirklutem,nebutu graziau blush2.gif

nežinau.. kai kurios kaktusų šakelės yra tokios mažutės, kad būčiau tiesiog nukirpus.. be to.. man gaila manikiūro žirklučių biggrin.gif

QUOTE(sypseneleee @ 2011 04 28, 19:39)
..Tai tu masiniukus ir kaktusus viska is pastiliazo darei?

taip, pastilažas. Tik šoninius kaktusus maišiau pastilažą su gatavai paruošta masyte šiek tiek, nes man su masyte smagiau darbuotis.
Atsakyti
Aciu Naitai uz issamu paaiskinima,beje prajuokinote mane si ryta su "guminiais krokodiliukais" ir" kopintom atvirutem" biggrin.gif
Turiu biski klausima ne apie tortu puosyba,gal kas susidutere su tokia situacija:ruosiuosi kepti Cipciuko meduti,taciau nebeturiu acto nugesinimui,o i parde tik vakare isseis nuvaziuoti,o noreciau dabar issikepti lakstus,idomu ar butu galima nugesinti pav obuoliu sidro actas,pabandziau isputojo tai soda gerai,juk nemanau kad kazkas blogo nutiks? o jus kaip manote?senais laikais kazkodelgesidavom soda grietine...
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 04 28, 18:20)

nevadink prašau mano cukrinių krokodilų guminiais  cool.gif , bo pradėsiu Tavo tortus vadint kopintom atvirutėm bebe.gif

.... okeeeeiiii huh.gif

Ačiū mergaitės už gerą žodį 4u.gif .

Dar vienas .

Morenginis , medaus ir persikiniai tortai , pastilažas , aisingas , mano cukrinės masės gėlės .

user posted image

user posted image
Atsakyti
nu,jomajo....kur tos ziurkes? as savasias isgaudziau...... biggrin.gif
Atsakyti
cipsiuk,isduokit paslapti,kur jus pirkot toki padekla tortui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 04 28, 19:03)
cipsiuk,isduokit paslapti,kur jus pirkot toki padekla tortui? ax.gif

Surbitone , sugargraftuose yra ...( atsiprašau už netaisyklingus pavadinimus , nėra jėgų šlebizavoti .)
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 04 28, 16:16)

Medutis , ir persikinis tortai , pastilažas ,

Persikinis , pastilažas .

grožiai wub.gif

QUOTE(naitas @ 2011 04 28, 19:20)

Stovintys kaktusai yra pamauti ant nenaudotų dantų krapštukų  biggrin.gif

nu jei ne šitas sakinys tai psio schmoll.gif būčiau išbrokijus tortą schmoll.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(@adrij@ @ 2011 04 28, 19:40)

Dar vienas .

Morenginis , medaus ir persikiniai tortai , pastilažas , aisingas , mano cukrinės masės gėlės .

dar vienas grožis wub.gif
O gal galima būtų sužinoti koks ten pirmas torto aukštas tosk žemas? Jis tortui priduoda išvaizdoje daug gero, bet jaučiu ten ne tortas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 04 28, 19:40)

nugi koks grožis wub.gif
nespejau iš po pirmo infarkto acigauti doctor.gif pokš vel antras swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 04 28, 15:04)
Rasskee, pagarba kaip naujokei, aukštom natom pradedi, labai šaunu  4u.gif  thumbup.gif

Aciu aciu 4u.gif Reiks kitam savaitgaliui kazka meistraut, tik is visu jusu grozybiu neissirenku ka tokio paprastesnio galima butu, nes jusu meno sedevrai, o ne tortai thumbup.gif

O Cypciuko tortai... wub.gif .. jau geliu grozis wub.gif

Mano svajone kada nors pasiekti toki lygi.. blush2.gif
Atsakyti
*monikute* , ten padėklas , aptrauktas ta pačia mase , ir kraštelis tokios pat spalvos plonesnės juostelės apsuktas , kaip ir torto ( ten platesnė , vos atitaikiau atspalvį doh.gif ).
Atsakyti
Merginos,
gal kuri turit lysnu antgaliu zolytei? Labai noriu dukrytes gimtadieniui padaryti torta su zolyte, bet neturiu tokio antgalio. Atsisiusti nespesiu... verysad.gif

Atsakyti