Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

Laba diena .

Tiek daug puikių tortų , nėra nei ką išskirti , apart ....naitas kriaukles ir guminius krokodiliukus wub.gif .

Medutis , ir persikinis tortai , pastilažas ,

user posted image

Persikinis , pastilažas .

user posted image
Atsakyti
o mama mija, tas su narcizais wub.gif wub.gif wub.gif gerai, kad į naktinę pamainą einu, o tai sapnuočiau naktį, nerealiai gražus wub.gif wub.gif wub.gif šuniukas kas be ko irgi wub.gif
Atsakyti
idekit kas narcizus i papuosimu tema virsutine, ka?.. as irgi tokiu nooooriuuu.. smile.gif
Atsakyti
nu jau cyp cyp,kai atnes,tai ....kur tos ziurkes griuvancios? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Vel pilna groziu prideta thumbup.gif

Meljona-grazus torciukai tavo wub.gif

Ramu-ne , turbut kelias dienas dirbai? Bet jei tu darei is cukrines mases tuos kamuoliukus,tai greiciausiai jie neikandame cool.gif

solen thumbup.gif

naitai,o jei tu kaktusus butum pakarpes manikiuro zirklutem,nebutu graziau blush2.gif
Lapelyte-nu tikrai saunuole,didele pazanga,liuks ciumodanas bigsmile.gif

Cipsiuk-nu narcizu grozis wub.gif wub.gif wub.gif ,o suniukas tai jau........Nebera zodziu tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 04 28, 17:36)
Sveikos merginos. Vel pilna groziu  prideta thumbup.gif

Meljona-grazus torciukai tavo wub.gif

Ramu-ne , turbut kelias dienas dirbai? Bet jei tu darei is cukrines mases tuos kamuoliukus,tai greiciausiai jie neikandame cool.gif

solen thumbup.gif

naitai,o jei tu kaktusus butum pakarpes manikiuro zirklutem,nebutu graziau blush2.gif
Lapelyte-nu tikrai saunuole,didele pazanga,liuks ciumodanas bigsmile.gif

Cipsiuk-nu narcizu grozis wub.gif  wub.gif  wub.gif ,o suniukas tai jau........Nebera zodziu tikrai thumbup.gif

aciu,bet cia pas mane ne ciumodanas biggrin.gif , o skrynia biggrin.gif
Atsakyti
Lapelyte ,atsiprasau,ta ir norejau parasyt,kad skrynia.Mintyse sukosi man kaip ciumodana padaryti,tai ir parasiau taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 04 28, 16:16)
Laba diena .

Tiek daug puikių tortų , nėra nei ką išskirti , apart ....naitas kriaukles ir guminius krokodiliukus  wub.gif .

Medutis , ir persikinis tortai , pastilažas ,

Persikinis , pastilažas .

vajėtus koks grožis wub.gif nu jau narcizų gražumas thumbup.gif

o ir kitos auksarankės grožybių kad pridėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 04 28, 17:48)
Lapelyte ,atsiprasau,ta ir norejau parasyt,kad skrynia.Mintyse sukosi man kaip ciumodana padaryti,tai ir parasiau taip ax.gif

biggrin.gif atleista biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 04 28, 16:16)

vajetausai blink.gif grožybe wub.gif wub.gif wub.gif
man infarkto tuoj ištiks swoon.gif
Atsakyti
merginos na jusu kuryba ir isradingumas nera lygiu...Labai visu grazus torciukai Naitai cia man kaip pavyzdine ideja ateinanciai savaitei..Tai tu masiniukus ir kaktusus viska is pastiliazo darei?
Cipciuk BE KOMENTARU tavo torciukai ispudingi,o narcizu grozis ,o mano vaikinukas kaip suniuka ivertino is karto parode kaip jis patinka jam...
Atsakyti
grazu cia,kaip visada:) cipsiuko narcizai ir lapelytes skrynia tai isvercia is koto 4u.gif

mergytes auksarankes:)
Atsakyti