Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr60

Meljola, gražūs tortukai 4u.gif
Atsakyti
Žozefinos tortukas, cukriniai siūlų kamuoliukai(viduje meduoliukai ) ,tvorelė iš ganašo

user posted image

puošti tik mokausi,tai nuoširdžiai laukiu profų kritikos,o jos man tikrai reik ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
ram-une,2011 04 28, 09:17

Visai gražus tortukas, tik kitam kartui, kad nepersišviestų baltas kremas, torto šonus aptepk ištisai ganašu ir tada daryk tvorelę. Bus žymiai tvarkingiau
Atsakyti
Akvilyte,tu geriau isiziurek i ta lagamina su pinigais ir pamatysi sone pagalius,taigi jis paremtas...!!!
Atsakyti
ačiukas, likta 4u.gif žinosiu ax.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
atnesu pora darbeliu,rikotos tortai,saldainiu mase mirksiukas.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 04 27, 20:59)

manęs kt savaitę laukia iššūkis  unsure.gif  turėsiu padaryti pirmą savo rimtą vestuvinį tortą  cool.gif  4 ar net 5 aukštų  unsure.gif  biaju kaip nzn kas.. ir neguodžia nei tai kad tai ne užsakymas, o dovana pussseserei  unsure.gif  tai pažersiu ir aš klausimų savaitgalį  blush2.gif  mažu kas atsakys  biggrin.gif  blush2.gif

net neabejoju, kad bus fantastiškai nerealiai gražu wub.gif
Kokius tortus kepsi? Kokį aukštą ant kokio dėsi?
Manęs irgi laukia iššūkis ir pirmas rimtas vestuvinis/krikštynų tortas doh.gif irgi labai bijau unsure.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 04 28, 07:19)

Divia, dėl gliukozės nežinau unsure.gif visą laiką kaitinu sirupą ir dedu dirbtinį medų, nors dabar tai jau 100 metų MMG nedariusi  blush2.gif

o tai ką darai vietoj jos blush2.gif pastilažą?

QUOTE(daividija @ 2011 04 28, 10:11)
Akvilyte,tu geriau isiziurek i ta lagamina su pinigais ir pamatysi sone pagalius,taigi jis paremtas...!!!

drinks_cheers.gif

QUOTE(Solen @ 2011 04 28, 10:31)
labas rytas 4u.gif
atnesu pora darbeliu,rikotos tortai,saldainiu mase mirksiukas.gif

super torčiukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 04 27, 21:10)
ir patingeti perskaityti pora puslapiu pvz apie beze, o paskui priekaistauti, kad nuciuoze nuo torto - tiesiog nepadoru..

visu pirma, tai niekas cia niekam nepriekaistavo ir nereikia cia putotis- tiesiog pasakiau, kad pasimokiau is savo klaidos ir dabar jau visam laikui zinosiu.
jau ponial, kad cia galima arba tik tortus atnest parodyt arba pakritikuot, arba is vis tik ateit pasiziuret ir trigrasiu siukstu niekur nekist, jei nenori but paskui apsauktas be reikalo doh.gif , o jei nori draugisko patarimo, tai geriau asmeniskai klausk- lenkiu galva pries kelias kepejas, kurios ne viena karta patare ir pamoke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2011 04 27, 21:29)
Mergickos,gal kas zinor ar galima MMG masej vietoj gliukozes milteliu ir vandens deti jau gatava skysta gliukoze(t.y.-gliukozes sirupa)?Ir kokiu santykis jos turetu atitikti?  g.gif

Galima, kas gi draudzia ax.gif As visada tokia naudoju, kam terliotis, jei yra jau paruosta. Mano turima - 140 g (berods) buteliukas. Tai va visa ji ir pilu pagal si recepta. Zelatinos man kazkur 9-10 g iseina, ir tada buna liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
isbandziau pastiliaza figureliu darymui ir tortu dengimui. Mases tikrai malonios minkyti, palyginus su saldainiu mase (bent man). Figurelem viskas gerai buvo ir forma puikiai laike. Tik kazkaip dazai sunkiai issiminke, pas mane geliniai amerikol, mase liko taskuota. Ka negerai padariau? Ar reikejo dar ilgiau minkyti? O dengimo mase trukinejo, negalejau nukelti nuo stalo doh.gif tai ant torto uzverciau su visu kociojimo padeklu, tik labai daug oro pusliu gavosi kurias sunkiai islyginau doh.gif Manau zelatinos per mazai. Ar galeciau dar ja pataisyti (nes nemazai liko) jei ideciau zelatinos, ar geriau is naujo daryti?
Aciu jei kas patarsit 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2011 04 28, 10:19)
Galima, kas gi draudzia  ax.gif As visada tokia naudoju, kam terliotis, jei yra jau paruosta. Mano turima - 140 g (berods) buteliukas. Tai va visa ji ir pilu pagal si recepta. Zelatinos man kazkur 9-10 g iseina, ir tada buna liuks  mirksiukas.gif

Aciu.mazuliux,pas mane ir 140g buteliuks,matyt toks pat mirksiukas.gif -reik isbandyt..
Atsakyti
QUOTE(SandraRupke @ 2011 04 28, 13:44)
Sveiki,
isbandziau pastiliaza figureliu darymui ir tortu dengimui. Mases tikrai malonios minkyti, palyginus su saldainiu mase (bent man). Figurelem viskas gerai buvo ir forma puikiai laike. Tik kazkaip dazai sunkiai issiminke, pas mane geliniai amerikol, mase liko taskuota. Ka negerai padariau? Ar reikejo dar ilgiau minkyti? O dengimo mase trukinejo, negalejau nukelti nuo stalo  doh.gif  tai ant torto uzverciau su visu kociojimo padeklu, tik labai daug oro pusliu gavosi kurias sunkiai islyginau  doh.gif  Manau zelatinos per mazai. Ar galeciau dar ja pataisyti (nes nemazai liko) jei ideciau zelatinos, ar geriau is naujo daryti?
Aciu jei kas patarsit  4u.gif  blush2.gif

gal masė figūrėlėms liko taškuota, nes cukraus pudra nekokybiška arba nepersijota g.gif

O dėl kitos masės tai gal pamėgink įminkyti po truputį aliejaus g.gif
Atsakyti