Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienio tortas

Na, man visai nebuvo svarbu, kad ant stalo butinai puikiuotusi kuo grazesnis tortas. Pati iskepiau sveikuoliska torciuka is aviziniu dribsniu. Vaizdo ispudingo nebuvo, uztad nebijojom duot vaikams, nes sveciai vienmeciai buvo thumbup.gif
O ir skonis geras.
Atsakyti
QUOTE(raciren @ 2009 05 01, 13:15)
mano mazylio pirmojo gimtadienio tortas buvo medaus, ir iki po siai dienai jam jis megstamiausias, skaniausias  4u.gif

as ir kepsius avo mazyliui meducio torta ir tirkai duosiu jam paragauti thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi pirkom meduti, buvo labai skanus ir vaikai noriai valge 4u.gif
Atsakyti
gimtadienio tortas buvo tik jubilijatas jo negavo ax.gif
Atsakyti
nemanau kad 1 metuku vaikui reikia duoti torto schmoll.gif ,nebent pats iskepei ir tai tik paragauti,o ne gabalais tongue.gif
Atsakyti
Kadangi mano vaikuciui buvo dieta, tai vietoj torto padariau zele su bananais. Paragavo, bet suzavetas nebuvo smile.gif

O vaikuciui, kuriam galima viska valgyti, galbut daryciau torta ir sausainiu Gaidelis ir varskes sutrintos su bananu (sluosksnis sausainiu, sluosksnis varskes mases i indeli ir i saldytuva). Paprasta, skanu ir mazyliams duoti galima.
Atsakyti
Kadangi mano mažylė alergiška kiaušiniui, tai pirktiniai tortai atkrito. Pagaminau varškės, jogurto tortą su žėlė ir avietėmis. Todėl drąsiai daviau paragauti ir buvo labai laiminga. Tik nebuvo taip išpuoštas kaip pirktiniai.
Atsakyti
O as padariau stai toki ale torta:
user posted image

ir vaikas galejo valgyt kiek norejo ir daryti ka norejo, buvo patnkinta, galedama pasitersti, o sveciams labai gerai buvo po uzkandziu kaip ir atsigaivinti. O veliau kai supras kas tai yra gimtadienis pirksim graziai atrodancius ir skanius.
Atsakyti
O aš darysiu savo vaikui Pavlovos desertą smile.gif tik aišku grietinėlės lašelį duosiu ir vaisių daug daug prikrausiu smile.gif ir dar šokolado drožlių pribarstysiu smile.gif Darysiu diiiiiidelį ir spalvotą wink.gif
Atsakyti
neseniai atsventem pirmaji gimtadieni tongue.gif pati kepiau meducio torta, ir paragauti jubiliatui davem, labai patenkintas buvo blush2.gif dar paciam i lekstute idejom, tai su tokiu dziaugsmu daves su sauksteliu, aisku torto buvo visur, bet uztat kiek dziaugsmo vaikui buvo ax.gif jei kam domina, tai pagal si recepta: http://www.gaspadine..._meskiukas.html
laaaaaaaaaaaaabai skanus torciukas, o ir nesudetingas mano manymu bigsmile.gif jau tris kartus ji kepiau ir tikrai dar kepsiu thumbup.gif
Atsakyti
vieneriu metu proga nedaviau torto zinoma,o dveju-daviau,nu zinoma nedaug thumbup.gif 4u.gif -paragauti
Atsakyti
Vieneriu metuku proga suneliui buvom uzsake vaisini-jogurtini torta, be jokiu ryskiu spalvu. smile.gif Bet tiek jis jo tevalge, tik paragavo pora mazu sauksteliu. biggrin.gif
Atsakyti