Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno draugių namučiai

Aha,apie tavo mirksiukas.gif Tai tada as tu skaniu nepirksiu,atai galiu tapti priklausoma lotuliukas.gif Atsimenu vasara kai nestuke.gif buvau tai po 3 porcijas ledu iskarto suvalgydavau doh.gif
Atsakyti
o as sestadieni nusipirkau ledu gaminimo aparata aleksoto turguje uz 10lt. veikiantis, saldantis. vienzo - sekmadieni padariau pirma porcija ledu. o jau skanumelis... neapsakomas. tokie kaip kad vaikystej valgydavom, plombyra, atsimenat? taip kad is ledu pirkeju galima sakyt issibraukiau smile.gif viena beda, kad pasidaro nelabai didelis kiekis, tik 400ml. kitaip sakant - dideles kompanijos nepavaisinsi. bet sau ir kokiam vienam, dviem sveciam tai pakanka smile.gif

kas cia per bedos pas visas? uzjauciu labai visus sergancius. linkiu kuo greiciau pasveikti. velyva ta musu vasarele, bet nesijaudinkit - kai ateis, tai kaip uzplezins - neturesim kur detis. pernai vasara pamenat? biggrin.gif

Silwia - aisku, kad nieko tokio. Kai mane pradeda jusint as kaip tik susiraukiu smile.gif nesijauciu as kazkaip dar "tetulyciu" amziuje biggrin.gif o pas mane nagai - manikiuras su paprastu lakavimu 15, su prancuzisku 18, su daile 20 (bet prisipazinsiu, kad nesijauciu nagu dailes srity labai stipri, todel labai retai darau). priaugint tai dar pati pradzia, tai po 50lt imu, paskui brangs, nes dirbu su IBD geliu, tai brangios pacios medziagos. uzsisakiau dabar ir pigaus, bet net neisivaizduoju kaip jis ant nagu laikosi. pedikiuras 40, spa pedikiuras 60. kol kas tiek, paskui tai visokiu ideju yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madrid @ 2011 05 17, 18:51)
o as sestadieni nusipirkau ledu gaminimo aparata aleksoto turguje uz 10lt. veikiantis, saldantis. vienzo - sekmadieni padariau pirma porcija ledu. o jau skanumelis... neapsakomas. tokie kaip kad vaikystej valgydavom, plombyra, atsimenat? taip kad is ledu pirkeju galima sakyt issibraukiau smile.gif viena beda, kad pasidaro nelabai didelis kiekis, tik 400ml. kitaip sakant - dideles kompanijos nepavaisinsi. bet sau ir kokiam vienam, dviem sveciam tai pakanka smile.gif

PUUUUPAAAAA... bigsmile.gif mes labai megstam ledus , ane? nu nagla as , bet toks jau gyvenimas, jei neisiprasysi, tai nepakvies.... blush2.gif

Is tikruju ir as tokio noriu, gal kada merginos busit tam turgui ir gausit toki dalyka ir dar taip pigiai... prigriebkit ir man... as maniake ledu... oi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***nora***: 17 gegužės 2011 - 18:13
Pupa,Nora apie koki cia ledu kioskeli sneket? bigsmile.gif As toj pusei kartais apsilankau...

Madrid aciu uz atsakyma.Reiks butinai atvaziuot susitvarkyt,bet tik kitai savaitei,nes sia savaite neapsimoka,labai daug sveitimo nusimato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(silwia007 @ 2011 05 17, 21:24)
Pupa,Nora apie koki cia ledu kioskeli sneket? bigsmile.gif As toj pusei kartais apsilankau...

Madrid aciu uz atsakyma.Reiks butinai atvaziuot susitvarkyt,bet tik kitai savaitei,nes sia savaite neapsimoka,labai daug sveitimo nusimato  doh.gif

Priesais IKI(Pasimatymo)sustojime mirksiukas.gif Man sitas rajonas tai super.Kadangi gyvenu tarp Sauletekio ir Pasimatymo,tai isejus su vezimu galiu apsukti turgelius,parduotuves ir apsipirkti,nesvarbu i kuria puse pasuksiu.Minusas tas,kad kerta per pinigine,vis ka nors nusiperki reikia ar nereikia doh.gif
Atsakyti
Baikit merginos apie ledussssssssssssss, net seiles iki zemes nutyso......
Atsakyti
na, galiu ir apie ka kita papasakot... pvz siandien vakarienei gaminu bulves keptas orkaitej ir visciuka tabasko. o desertui aisku ledai smile.gif siandien pasigaminau su riesutais ir sokolado gabaliukais - ziuresim kaip cia gavosi mano plombyras smile.gif
Atsakyti
Me nu Madrid gal baik jau su tais ledais. Lyg to neužtektų, dar ir su viščiukais erzini doh.gif Kelintą pas tave vakarienė smile.gif
Mano mažiukams jau geriau. Vakar buvom pas gydytoją, tai abiems raudonos gerklytės. O dėl slogytės ir pakosti. Na bet viskas tik į gerą. tai šiandien jau daugiau galėjau pamiegoti, nes neduso panelė. Rytoj laikykit kumščius už mane, nes einu gintis diplominį smile.gif Selinai atėjo maksimalių išbandymų metas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selina: 18 gegužės 2011 - 15:46
Na manes su vistiena nesugundet visai, saldikli cielos 5 vistos, bet nei kokiam pavidale ju nenoriu....... o leduuuuuuuuuuu essen.gif ........ teks vaisinti mus Madrid, mes produktus pacios atsivesim.... o as maximoj tik sokolado nusipirkau, labai norejau, aisku, man nelabai galima, figura gadina, bet su mano figura griesinti irgi ne giekas, kaip 100 taip 100 ar valgai ar nevalgai.....
Selina, rytoj tik i VMI nuvaziuoju ir visa diena kumscius laikysiu... sekmes dideliausios mergaite friends.gif
Atsakyti
Kelinta val laikyti,juk visa diena nevaiksciosim su kumsciais lotuliukas.gif Tai paskui pas tave prie Nevezio ar kur ten laistyti alc.gif gathering.gif lotuliukas.gif

O as siandien su vaiku ledu uz 10lt visa maisa prisipirkau bigsmile.gif 10porciju ir dar siaudeliai isejo mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2011 05 18, 19:49)
Tai paskui pas tave prie Nevezio ar kur ten laistyti alc.gif  gathering.gif  lotuliukas.gif 

As jau neisdrysau taip tiesiai sviesiai, maniau pati susipras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laikysiu laikysiu. diplominio gynimas rimtas reikalas. sekmes!

p.s. tai as jau supratau kad per susitikima pas mane ledus gaminsim lotuliukas.gif
Atsakyti