QUOTE(***nora*** @ 2011 05 11, 17:24)
Cia vel tylu ramu, tai as parasysiu... pas mane juodasis periodas prasidejo, blyn jis kada nors baigsis .... tevelis dar guli komoj be jokiu pokyciu, o durnavot katinas pradejo, na "durnavot" tai jau mano piktas zodis, vargsiukui nuplioko nugaroj lopas odos, tai daktarelis pasake kad susimuse toj vietoj matomai, bet jokiu nei erkuciu nei grybo nera, bet... yra didele isvarza kuria reiketu isoperuoti ir kainuoja 150 mazdaug....jau sukisau 90 litu vaistam ir vel "dovanele"... jau net nezinau ka daryti kad lytu pinigais tai jo... o daba is vienos algos gyvenu su sunum tai dar katina gydyt reikia......o gal uzmigdyti ir viskas, nu nesu bejausme ir besirde, bet jau negaliu, atsilo oras, o mane sitokios nelaimes uzklupo, dar sunus varineja su dviraciais, tai vakar parvede jau dvirati su perdurta padanga ir ratu, nes stiklo suke istrigo... nu sakau, sakes mano piniginei.... tai gerai kad garaze dar vienas dviratis stovi, tai nurenge ana ir vei i trasa, o as jau bijau kad dar tam kas neatsitiktu....
papasakokit ka nors grazaus ir mielo, o tai nususausiu su kocelu , jau tas mano stilius visai neptinka.....
papasakokit ka nors grazaus ir mielo, o tai nususausiu su kocelu , jau tas mano stilius visai neptinka.....
Kai maze atsikels eisiu i parka,gal prisijungsi Prasiblaskysi kiek Be to,taukmedzio Sauleteki maciau vakar