QUOTE(***nora*** @ 2011 05 05, 21:14)
Aciu uz patarimus, cemerycios ir sulsena isbandytos, pamirsau parasyti paprasciausiai, situ dar ir dabar turiu, vis keiciam tai viena karta su tuo trinam kita karta su kitu, dar viena pazystama paporino kad su avon duso zele pleiskanas isigyde... va sito dar nepirkau, bet su orifleino zelem ir kitokiom tai bandem, va kaip ir daktaras pasake, jei pasibaigs tai tik 21-22 metu, kai baigsis brendimas....tik pastebejau kad riebiau kai gauna ko nors tai jos kazkaip sumazeja, tai va tas sviestas labai jau domina, nors imk ir aliejum tepk , o as pati tai galva galiu plauti ir su ukisku muilu ir su sampunu uz 90 litu(buvo ir tokiu gyvenime) jokio skirtumo, tai dabar visai nekreipiu demesio kuom plauti, kuo pigiau tuo geriau piniginei- tinka viskas, ot galva mano , nei man niesti, nei man pleiskanoja nei kas darosi, nu riebaluojasi, bet kai maudausi tai ir plaunu galva ir jokiu bedu... atrodo sunui sitaip turetu buti, o cia vos ne brangiausi samunai ir nieko, as tai ytariu zvineline, nes vyras ja turi, va tas brudas yra neisgydomas, o paveldimas, bet kazkaip labai idomiai nedare tyrymo antroj ligoninej daktaras....nu kolkas taip ir palikom, man vaiku daktare kazkada sake, jei vaikui neislys zvineline iki 20 metu tai jos ir nebus, o cia tos pleiskanos ir islindo mazdaug nuo 14 metu, anksciau galva svarute buvo, taip kad cia kova man rodos su vejo malunais, nu bet kerpam labai trumpai plaukus, as kerpu su masinele ir kariaujam. O cemerycias tai dar as pati naudojau po dideliu operaciju kai buvo tikrai didelis plauku slinkimas, nezinau kiek padejo, bet slinkimas praejo, na plaukai neatsistate i buvusia padeti, bet plika irgi nelikau, vat kazkas irgi patare tai naudojau.O mano katinas vel i balkona eina... ejau skalbiniu padziauti, tai tas islinko, negali dar ant kedes uzsokti, tai uzsilipo ant siurblio, paskui ant kedes ir vel prie lango... idomu jie pasimoko ko nors, seniai iskrito(pries 2 dienas)....eisiu isenukus ieskoti tinklo kazkokio kaip sakau raudono ir uzkalsiu langus
sako kates bijo folijos mano dvi kates nori islyst i balkona,o tai 8aukstas.....kosmaras