QUOTE(PUPA13 @ 2011 05 06, 10:42)
O mes jau viena dantuka isauginome

dabar dar kitas pakeliui.(Nu,gal ir neidomu jums,bet pasigyriau

)
Pupa Sveikinu su dantuku

Tai tikrai didelis pasiekimas vaikelio gyvenime

Jetau kaip aš nelaukiu tų dantukų. Mažasis jau dabar kiša į burną kumštuką, nors rodos dar anksti būtų, seilės bėga. Na žiūrėsim, kaip čia bus

Dukrytei pirmasis prasikalė likus dviem savaitėm iki 1 - ojo gimtadienio. Labai neramus mano pagrandukas. Nešioju ir nešioju. Vaikjuostę nusipirkau, o užsirišt nemoku, bėda
Nona, linkėjimai skraidančiui katinui

Šiaip girdėjau, kad katinai nepasimoko iš nelaimių. Jie pabūna ramūs, kol žasizdas susigydo.
Madrid linkiu gero vėjo

O į dekupažo būrelį, tai ir aš norėčiau, bet aišku svarbiausia susimatyt su visom

Tik priklausys viskas, kokiu laiku planuosim, nes aš jau dabar beveik daugiavaikė
Siūliau praeitą savaitgalį susitikt, kas nori, bet kažkaip norinčių neatsirado

Kažin čia manyje problema ar netinkamam laike?

Aš labiausiai išsprūst galiu arba vakare, arba tik savaitgalį, kai vyras su vaikais pabūtų.
Jei viskas gerai, tai šiais metais tapsiu diplomuota socialine darbuotoja

Kitą savaitę katedrinis, tai dabar kaip sakoma mano dienos, mano naktys. Dieną būnu su vaikais, naktį sėdžiu prie diplominio. jau beveik zombiu virtau

Pernai, kai buvo tik vienas vaikas, atidėjau diplominio darbo rašymą šiems metams, tai dabar su dviem rašau. Bet užtat supratau, kad žmogaus galimybės beribės, tik jis pats to nežino. O ir motinystė daug ką keičia - požiūrį, vertybes.
Nieko sau kiek prirašiau

Čia už tas dienas, kai nepasilabinu su jumis