Prasom prasom orai atsilo,susitikimai padaznejo,tikrai neliudim O kuo tu uzsiimi?
Dėkui Lofficiel
pagrindinis darbas - mama ir žmona o tarpuose aišku dirbu, kiek vaikai leidžia.
o kur susitikimus darot, nors dabar aišku šilta, gražu, gamta pati ta vieta susitikimamas
pagrindinis darbas - mama ir žmona o tarpuose aišku dirbu, kiek vaikai leidžia.
o kur susitikimus darot, nors dabar aišku šilta, gražu, gamta pati ta vieta susitikimamas
O kiek vaikuciu pas tave?
Susitikimai ivairiose vietose buna - ziema,aisku,patogiausia ir silciausia akropolyje buvo dabar jau senamiestis limpa ir pan. Jei su vaikuciais,tai parkelyje kokiam nors
Susitikimai ivairiose vietose buna - ziema,aisku,patogiausia ir silciausia akropolyje buvo dabar jau senamiestis limpa ir pan. Jei su vaikuciais,tai parkelyje kokiam nors
Pas mane du berniukai, vienam dar nėra dviejų metukų, kitam keturi metai. Broliai šaunuoliai Vyresnėlis bando eiti į daržą, bet nesekmingai, per metus kal kokį mėnesi palankėm, užtat kariaujam/karaliaujam namuose.
O pas tave kiek ?
Užeis čia kas nors daugiau
Arbatytė išgerta, sm paskaitytas, , ateina auklė, maunu į darbą šiandien. Gražios dienos
O pas tave kiek ?
Užeis čia kas nors daugiau
Arbatytė išgerta, sm paskaitytas, , ateina auklė, maunu į darbą šiandien. Gražios dienos
Sveikos! Kaip laikotes ar naujoke primsit?
Vakar dali temos perskaiciau o siandien nusprendziau parasyt
Vakar dali temos perskaiciau o siandien nusprendziau parasyt
labas rytas
labai jau vangiai tas mūsų pokalbis įsivažiuoja ...
O kokio amžiaus leliukai pas jus
Jei bus koks susitikimas parašyk čia, jei pavyks būtinai prisijungsiu
Jei bus koks susitikimas parašyk čia, jei pavyks būtinai prisijungsiu
Na į jubiliejinį sustikimą man dar anksti reiktų pradžioj šiaip sudalyvauti paprastam
Aš irgi netoli Garliavos gyvenu, gal kilometras ar du iki jos
Aš irgi netoli Garliavos gyvenu, gal kilometras ar du iki jos
Su gimtadieniu draugės