Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno draugių namučiai

QUOTE(nylli @ 2012 03 20, 10:02)
sveikos, mamos, kaip ir zada but susitikimas kita treciadieni (po savaites), rasau is anskto jei kas uzklysit i tema ir bus noro, tai pasiskaitinekit kartas nuo karto, kai tik bus aisku, parasysiu tiksliau kelinta ir kur smile.gif

sveikos,
kaip butu smagu pirma karta susitikti. labai noreciau.
Atsakyti
QUOTE(UMA3 @ 2012 03 19, 17:51)
Musu vyresneles tu paciu vardeliu  bigsmile.gif

nu fainei o kiek tavo mergytei?
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2012 03 20, 22:34)
nu fainei o kiek tavo mergytei?

Matosi parase wink.gif
Atsakyti
TAIGI, INFORMACIJA NORINCIOMS BENDRAUTI NAUJOKEMS smile.gif SUSITIKIMAS BUS ATEINANTI TRECIADIENI (28 d.), "SAVAM", 18 VAL. norincios pasimatyti, rasykit man i a.z., paliksiu kokius kontaktus ar ka, kad netektu blaskytis smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

As retai uzsuku i si foruma ir esu galima sakyti naujoke smile.gif Noretume ir mes prisijungti i jusu susitikima smile.gif
Atsakyti
Tai prasom jungtis,susitinkam jau rytoj wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nylli @ 2012 03 22, 22:03)
TAIGI, INFORMACIJA NORINCIOMS BENDRAUTI NAUJOKEMS smile.gif SUSITIKIMAS BUS ATEINANTI TRECIADIENI (28 d.), "SAVAM", 18 VAL. norincios pasimatyti, rasykit man i a.z., paliksiu kokius kontaktus ar ka, kad netektu blaskytis smile.gif

sveikos,
kaip gaila, kad neteks susitikti, as pati sergu, o dickis irgi serga. Nu zodziu kol kas esame ligose. taigi sekmes jums visoms susitikime. smagiai pasibukit.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
pasiulymas naujokems: kadangi jusu, parasiusiu pastaruoju metu, yra gana nemazai, galit jungtis i kruva ir bendrauti tarpusavyje smile.gif mes, temos senbuves, bendraujam skypo grupej, ir, aisku, kartais gyvai smile.gif susitinkam ir visos kartu, ir po kelias, kaip kam kada patogiau. manau galit isbandyti toki bendravimo modeli, nes naujuju man rodos jau beveik tiek pat susidare kaip ir senuju kad yra biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes kaunietes! Gal zinot kokia seima, kuri ziemos pabaigoj pamete fotoaparata? Jis rastas siaures pr netoli Legendos. Rasykit i az
Atsakyti
dovanoju atzala tokios issikasti patiems hihihi.gifuser posted image

o as paimciau visoki turta blush2.gif leliukiskus rubelius nesvarbu mergytei ar vyrukui ir mergaitiskus rubelius 4 metu, ir moteriskus m/l dydzio blush2.gif ax.gif 4u.gif ir visokia kitoke vaikiska technika... blush2.gif busiu labai dekinga aciuks.gif flirt.gif
Atsakyti
Sveikutės, ar vyksta gyvenimas šitoj temoj smile.gif? ar galima prisijungti wink.gif
Atsakyti