PUPA - dezuciu paziurek bazese, as traukinuky kazkuriam esu maciusi neblogu. arba internetu per ku is decoupage.lt, nes galima atsiimti ir siuntimas nekainuoja, gaunas kaip parduotuve, o pasirinkimas ten didelis, kainos normalios, nors palyginus su lenkais, is ten pas mus veza, tai pas mus laaaabai brangu. Vienzo - dezute nusipirk, serveteliu as turiu kazkiek, tai manau tikrai kazka issirinksi is visos dezes, o jei nori kazko labai stebuklingo, tai paziurek rankdarbiu temoj, po 40 centu parduoda, tikrai nebloga kaina jei serveteles grazios

O daryt padarysim kartu

taip bus smagiau

sugalvosim kaip tai igyvendint ir bus smagiau, nei tik man padaryt
Nora, zinok, geriau yra pasikeisti kompa, nes paskui akiu gydymas, akiniai ir vaistai nuo nervu kainuos tikrai daugiau nei tukstantis lt. ir linkiu ismokti uzseivinti, labai sveikas dalykas. arba nusistatyk (ant wordo ir excelio tikrai galima) autimatini uzseivinima, kuris uzseivina kas į minutes. vis nereikes tiek perdarynet per nauja
o katinukui linkiu pasveikti, pati palaidojau savo sunyte pries pora metu... mire kaip ir nuo senatves, bet nuo smegenu vezio praktiskai man su mano buvusiuoju ant ranku. verkem kaip skystimai, kai laidojom, tai kaip savo vaika... ner ko noret - 14 metu nuo maziukes isauginta ir per tiek laiko labai prisirisi... as ir dabar negaliu praeit pro sunis. nors dabar jau etapas kai as suprantu, kad noriu laikyt, nes pirmus metus tai tik verkdavau, o jei kur bokseri pamatydavau, tai visai blogai budavo. bet vis dar nepasiryztu isigyt. o vat katino negaleciau - nesugyventumem itariu mes. kiekvienas sau atskirai vaikstinetume nosis uzriete, nes juk katinas tokis padaras, kuris neprieis, neprisiglaus jei jam to nesinores paciam. o va suo labai jaucia jei tau liudna, ar negera is karto prie taves sedi. nors gal yra veisliu, kurios meilios

:
vienzo - ne katinine as. apie ka as cia pradejau? aaa, linkiu sveikatos tavo katinukui
daba trumpai papasakosiu kaip cia as laikaus - nu kaip kaip, kaip visada

uzsikasusi visokia veikla, kad tik nereiketu nei minutei prisesti ir pagalvoti koks vienisas vilkas esu ir kaip viduje man liudna. kazkaip lengviau pabegti su mintim ir negalvoti kai darbas darba ar kokia kita veikla veja

kas vakara jachtklube ruosiam laiva lenktynini, biski saltoka vakarais, todel jau nosis varva, bet kaip nors

rytoj leidziam i vandeni - sestadieni pirmos varzybos. jei kas norit paziuret, tai atvaziuokit. startas (idomiausia dalis) - 12 val turetu buti ties vartais, kad matytusi nuo kranto. o apie finisa nelabai ka galiu pasakyt, nes susideda is dedamuju

dienom mokaus, daba jau kartais, nes nusibodo ir jei nera norinciu is draugu, pazistamu kas noretu manikiuro, tai isvis tingisi eiti, geriau koki papuosala padarau ar siaip ka... ai, dar su argentinieciais snekuos del mano papuosalu eksporto... vienzo - veiklos milijonai, kad tik nebutu nei minutes. kvailas iprotis... sirdi vistiek skauda
nu ka, paatviravau ir gana. ner cia ko internetinej erdvej

(juokauju, zinoma, mergaites)
linkiu visoms grazios dienos
In a crazy world only the mad are sane