na mes siek tiek prisisitatysime... esam is sailainiu,neseniai cia gyvenam...esam jauna seima... man 19m., esu Justina... auginam du sunelius, Roka 2m., ir Piju 1m...
QUOTE(agnmama @ 2012 02 23, 23:29)
Oi greiciau orai pasitaisytu ir meet'a butu galima suorganizuoti
Mes su mazyte is Sauletekio , gal daugiau mamyciu esanciu aplink mus yra ?
Silumos jau visos laukiam,o tam rajone mamyciu yra
Papildyta:
QUOTE(zhulikele @ 2012 02 24, 09:33)
na mes siek tiek prisisitatysime... esam is sailainiu,neseniai cia gyvenam...esam jauna seima... man 19m., esu Justina... auginam du sunelius, Roka 2m., ir Piju 1m...
Nu va,ir silainiuose mamyciu daugeja kaip sekas susitvarkyt su pametinukais?
QUOTE(Lofficiel @ 2012 02 24, 09:33)
istikruju tai nera labai sunku,netgi ydomu aisku ir nelengva,visko pasitaiko.. tai susipesa,tai kuo nepasidalina,bet vis tiek,patys geriausi draugai.. viens be kito negali
QUOTE(agnmama @ 2012 02 23, 23:29)
Oi greiciau orai pasitaisytu ir meet'a butu galima suorganizuoti
yra,as viena is ju
QUOTE(zhulikele @ 2012 02 24, 09:33)
Sveikute as ir is silainiu auginu dvi dukrytes pametinukes beveik o man siek tiek maziau man tik 18
QUOTE(ernestuutea @ 2012 02 24, 12:35)
Sveikute as ir is silainiu auginu dvi dukrytes pametinukes beveik o man siek tiek maziau man tik 18
o tai gal kaimyne kurioj vietoj silainiuose gyveni? butu fainai kada susitikti,beveik ir bendraamzes
o gal yra mamuku is sanciu ir aplink juos :-)
na o pavasaris jau neuzkalnu,bus smagu meetintis :-)
na o pavasaris jau neuzkalnu,bus smagu meetintis :-)
QUOTE(zhulikele @ 2012 02 24, 15:00)
o tai gal kaimyne kurioj vietoj silainiuose gyveni? butu fainai kada susitikti,beveik ir bendraamzes
mes uz taubuciu gyvenam rasytes gatvei.. tai jau taip ir vaikam ir mum manau but apie ka pakalbet
QUOTE(ernestuutea @ 2012 02 24, 16:27)
mes uz taubuciu gyvenam rasytes gatvei.. tai jau taip ir vaikam ir mum manau but apie ka pakalbet
oj tai tolokai.. mes baltijos g.
Sveikute, mes is sanciu aukstuju. Norim draugauti. Auginu dvi mergaites: vienai bus sesi, o kitai metukai. Neturim draugu aplink, nes vyresnioji lanko darzeli toliau nuo namu, o mazoji dar nespejo susirasti
QUOTE(Tutulis @ 2012 02 24, 17:00)
Sveikute, mes is sanciu aukstuju. Norim draugauti. Auginu dvi mergaites: vienai bus sesi, o kitai metukai. Neturim draugu aplink, nes vyresnioji lanko darzeli toliau nuo namu, o mazoji dar nespejo susirasti
sveikute mes is zemuju tai gal kada kur vistiek susbegt galima butu :-)o kurioi vietoi jus gyvenat?