Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno draugių namučiai

na mes siek tiek prisisitatysime... esam is sailainiu,neseniai cia gyvenam...esam jauna seima... man 19m., esu Justina... auginam du sunelius, Roka 2m., ir Piju 1m...
Atsakyti
QUOTE(agnmama @ 2012 02 23, 23:29)
Oi greiciau orai pasitaisytu ir meet'a butu galima suorganizuoti smile.gif
Mes su mazyte is Sauletekio , gal daugiau mamyciu esanciu aplink mus yra ? smile.gif

Silumos jau visos laukiam,o tam rajone mamyciu yra wink.gif
Papildyta:
QUOTE(zhulikele @ 2012 02 24, 09:33)
na mes siek tiek prisisitatysime... esam is sailainiu,neseniai cia gyvenam...esam jauna seima... man 19m., esu Justina... auginam du sunelius, Roka 2m., ir Piju 1m...

Nu va,ir silainiuose mamyciu daugeja smile.gif kaip sekas susitvarkyt su pametinukais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lofficiel @ 2012 02 24, 09:33)

Nu va,ir silainiuose mamyciu daugeja smile.gif kaip sekas susitvarkyt su pametinukais?  blush2.gif

istikruju tai nera labai sunku,netgi ydomu biggrin.gif aisku ir nelengva,visko pasitaiko.. tai susipesa,tai kuo nepasidalina,bet vis tiek,patys geriausi draugai.. viens be kito negali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnmama @ 2012 02 23, 23:29)
Oi greiciau orai pasitaisytu ir meet'a butu galima suorganizuoti smile.gif
Mes su mazyte is Sauletekio , gal daugiau mamyciu esanciu aplink mus yra ? smile.gif

yra,as viena is ju
Atsakyti
QUOTE(zhulikele @ 2012 02 24, 09:33)

Sveikute as ir is silainiu auginu dvi dukrytes pametinukes beveik smile.gif o man siek tiek maziau man tik 18 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2012 02 24, 12:35)
Sveikute as ir is silainiu auginu dvi dukrytes pametinukes beveik smile.gif o man siek tiek maziau man tik 18 blush2.gif

o tai gal kaimyne bigsmile.gif kurioj vietoj silainiuose gyveni? ax.gif butu fainai kada susitikti,beveik ir bendraamzes bigsmile.gif
Atsakyti
o gal yra mamuku is sanciu ir aplink juos :-)
na o pavasaris jau neuzkalnu,bus smagu meetintis :-)
Atsakyti
QUOTE(zhulikele @ 2012 02 24, 15:00)
o tai gal kaimyne bigsmile.gif  kurioj vietoj silainiuose gyveni? ax.gif  butu fainai kada susitikti,beveik ir bendraamzes bigsmile.gif

mes uz taubuciu gyvenam rasytes gatvei.. 4u.gif tai jau taip ir vaikam ir mum manau but apie ka pakalbet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2012 02 24, 16:27)
mes uz taubuciu gyvenam rasytes gatvei.. 4u.gif tai jau taip ir vaikam ir mum manau but apie ka pakalbet ax.gif

oj tai tolokai.. mes baltijos g.
Atsakyti
Sveikute, mes is sanciu aukstuju. Norim draugauti. Auginu dvi mergaites: vienai bus sesi, o kitai metukai. Neturim draugu aplink, nes vyresnioji lanko darzeli toliau nuo namu, o mazoji dar nespejo susirasti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutulis: 24 vasario 2012 - 17:01
QUOTE(zhulikele @ 2012 02 24, 17:53)
oj tai tolokai.. mes baltijos g.

mhm.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutulis @ 2012 02 24, 17:00)
Sveikute, mes is sanciu aukstuju. Norim draugauti. Auginu dvi mergaites: vienai bus sesi, o kitai metukai. Neturim draugu aplink, nes vyresnioji lanko darzeli toliau nuo namu, o mazoji dar nespejo susirasti ax.gif

sveikute mes is zemuju tai gal kada kur vistiek susbegt galima butu :-)o kurioi vietoi jus gyvenat?
Atsakyti