Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno draugių namučiai

QUOTE(agnmama @ 2012 02 18, 16:02)
Sveikutes mamytes, kaip supratau apleista si temele... Butu smagu ja atgaivinti , nors ir esu naujoke siame puslapyje.
Gal galite pasidalinti, kaip praleidziate laika su savo vaikuciais? Mano mazytei 2metukai, galvoju ka cia dar butu galima nuveikti be zaidimu kambariu. Gal rekomenduotumet koki leliu spektakli?

Sveika prisijungus 4u.gif ,maniske vyresne 6men,bet dar apie spektaklius kazkaip negalvoju,man dar atrodo, kad per mazas amzius.
Papildyta:
QUOTE(ernestuutea @ 2012 02 18, 16:14)
sveikutes maniau prisijungsiu prie jusu o ziuriu nieko nera verysad.gif as nesenei atcikrausciau i kauna ieskau draugiu bet gaila kad cia tuscia verysad.gif

Laba 4u.gif ,drasiai junkis,tiesiog mes,kitur bendraujam visos susirinkusios,bet ir cia vis uzsukam.
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2012 02 18, 16:14)
sveikutes maniau prisijungsiu prie jusu o ziuriu nieko nera verysad.gif as nesenei atcikrausciau i kauna ieskau draugiu bet gaila kad cia tuscia verysad.gif

Labas,gyvos mes,gyvos mirksiukas.gif Papasakok kokiam raj.gyveni.Gal kaimyniu salia bus.Tik ziema sunkiau mums su meetais,nes dauguma su mazais vaikais.Tai laukiam pavasario iki isprotejimo,o tada ir parke galima susitikti bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2012 02 18, 23:00)
Labas,gyvos mes,gyvos mirksiukas.gif Papasakok kokiam raj.gyveni.Gal kaimyniu salia bus.Tik ziema sunkiau mums su meetais,nes dauguma su mazais vaikais.Tai laukiam pavasario iki isprotejimo,o tada ir parke galima susitikti bus mirksiukas.gif

tada labai smagu 4u.gif as is silainiu gyvenu prie taubuciu ax.gif turiu dvi dukrytes vienai baldi bus du metai kitai 7 men mirksiukas.gif o man 18 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2012 02 19, 13:07)
tada labai smagu 4u.gif as is silainiu gyvenu prie taubuciu ax.gif  turiu dvi dukrytes vienai baldi bus du metai kitai 7 men mirksiukas.gif o man 18 blush2.gif

Jei neklystu tai kaimyne butu salia taves.Taip pat su dviem mazais vaikuciais mirksiukas.gif Kadangi savaitgalis tai merginu mazai.Veliau daugiau prisijungs gal.Jauna mamyte esi,faina.
Atsakyti
saunu labai butu.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba laba,malonu kad jungiates wink.gif teks susitikt ir susipazint akis i aki biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
uoj as mielu noru thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai labai liuks smile.gif reik pradet planuot meeta,tau kada patogiau ?
Atsakyti
sveikos as ir noriu prisijunk prie jus thumbup.gif man ir liudna namie tupet verysad.gif
Atsakyti
Laba,prasom junkis 4u.gif papasakok kanors apie svae smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lofficiel @ 2012 02 21, 15:48)
Tai labai liuks  smile.gif  reik pradet planuot meeta,tau kada patogiau ?

ai man jokio skirtumo smile.gif ax.gif ax.gif
uoj br@ske lotuliukas.gif tu ne tik namie sedi bet dar ir pas mane blush2.gif blush2.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2012 02 22, 14:17)
ai man jokio skirtumo smile.gif ax.gif  ax.gif
uoj br@ske lotuliukas.gif  tu ne tik namie sedi bet dar  ir pas mane  blush2.gif  blush2.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kiek galima nu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif taspats per tapati biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(br@ske @ 2012 02 22, 15:13)
kiek galima nu? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif taspats per tapati biggrin.gif

pas tave pas mane vel pas tave poto vel pas mane bigsmile.gif
Atsakyti