Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno draugių namučiai

Na zinai,suintrigavai su tuo vynu nakty lotuliukas.gif jei sumastysi,tai as pasirasau thumbup.gif patinka tokios avantiuros.
Pilnatis ant nosies,tuoj atsigaus visi,kas ramus buvo,vel bus pilna nesusikalbejimu ir nesusipratimu doh.gif
Atsakyti
Aha, mes su vyru vakar ja patyrėm pilnaties įtaką doh.gif - nu bet reikia gi kartais šiek tiek apsiskaldyt ir per nauja susidraugaut smile.gif
Atsakyti
Reikia reikia,tik ne per daznai smile.gif tai kokie savaitgalio planai?gal koks balius ar ka nusimato? biggrin.gif
Atsakyti
Sveika, Lofficiel
Savaitgalis bus pas mano tėvus Rokiškio rajone, pakeliausim, kol dar neprasidėjo visokie plikledžiai ir kitokie žiemos džiaugsmai.
Kas pas tave planuose?
Atsakyti
Fainai,pas tevus pabusi,anukeli palepins jie biggrin.gif

Sikart mano ir turiningas - kaciu paroda,gimtadienis ir spektaklis smile.gif kita jau ir suplanavau,jei nieks nepasikeis ax.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Nojura,antradieni mastom eit ant ledo paciuozinet,ka tu i tai ? blush2.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes, kaip supratau apleista si temele... Butu smagu ja atgaivinti , nors ir esu naujoke siame puslapyje.
Gal galite pasidalinti, kaip praleidziate laika su savo vaikuciais? Mano mazytei 2metukai, galvoju ka cia dar butu galima nuveikti be zaidimu kambariu. Gal rekomenduotumet koki leliu spektakli?
Atsakyti
sveikutes maniau prisijungsiu prie jusu o ziuriu nieko nera verysad.gif as nesenei atcikrausciau i kauna ieskau draugiu bet gaila kad cia tuscia verysad.gif
Atsakyti