Laukiam ,laukiam
Junkis junkis Tai placiau apie save papasakok,is kokio raj,kiek metu ir tt.Kaip tik treciadieni mytas turetu buti,galetume ir gyvai susipazinti
Man 27 m. Gyvenu lyg ir Žaliakalnyje, bet ir Kalniečių, Eigulių rajonų ribos visai netoli. Žodžiu, 5 min. nuo Hyper Maksimos, 20 min, nuo Kalniečių parko Na, nežinau, ką čia dar papasakojus Klauskit, kas įdomu.
Papildyta:
P.S. O į gyvą mytą tai irgi norėčiau Kažkaip pritrūko man bendravimo ir progų iš namų išlyst pastaruoju metu..
Papildyta:
P.S. O į gyvą mytą tai irgi norėčiau Kažkaip pritrūko man bendravimo ir progų iš namų išlyst pastaruoju metu..
P.P.S. Myliu gamtą, gyvūnus (turiu dvi kates, bet mažai jos iš manęs dėmesio beslaukia po mažės gimimo ), mėgstu keliauti (šis pomėgis dar kolkas gana menkai realizuotas dėl įvairių priežasčių... bet tikiu kad viskas dar prieš akis ), nuoširdžiai paplepėti su nuoširdžiais žmonėmis... Tai tiek apie mane
Uoj,mes cia turime viena gyvunu myleyoja ir keliautoja.Turetumete apie ka pakalbeti.Siaip visos fainos merginos esam ir labai skirtingos Dabar svaitgalis tai nelabai kas rodosi,bet darbo dienomis gyvenimas verda Nu tai planuokis treciadienio vakara laisva ir atbek i myta,kuris turetu buti.Tik dar nenusprende kur ir kelinta
Sveika prisijungus sanskritas
Laba,gali ir su vaikiuku ateit pas mus kas kaip gali,taip ateina
Kita treciadieni planuojam