Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno draugių namučiai

Laukiam ,laukiam ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Aš ir norėčiau jungtis į jūsų būrį. Kiek spėjau perskaityt, smagiai bendraujat ir susitinkat netgi smile.gif Auginu 9 mėn. dukrytę.
Atsakyti
Junkis junkis mirksiukas.gif Tai placiau apie save papasakok,is kokio raj,kiek metu ir tt.Kaip tik treciadieni mytas turetu buti,galetume ir gyvai susipazinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Man 27 m. Gyvenu lyg ir Žaliakalnyje, bet ir Kalniečių, Eigulių rajonų ribos visai netoli. Žodžiu, 5 min. nuo Hyper Maksimos, 20 min, nuo Kalniečių parko smile.gif Na, nežinau, ką čia dar papasakojus smile.gif Klauskit, kas įdomu.
Papildyta:
P.S. O į gyvą mytą tai irgi norėčiau smile.gif Kažkaip pritrūko man bendravimo ir progų iš namų išlyst pastaruoju metu..
Atsakyti
P.P.S. Myliu gamtą, gyvūnus (turiu dvi kates, bet mažai jos iš manęs dėmesio beslaukia po mažės gimimo biggrin.gif ), mėgstu keliauti (šis pomėgis dar kolkas gana menkai realizuotas dėl įvairių priežasčių... bet tikiu kad viskas dar prieš akis wink.gif ), nuoširdžiai paplepėti su nuoširdžiais žmonėmis... Tai tiek apie mane smile.gif
Atsakyti
Uoj,mes cia turime viena gyvunu myleyoja ir keliautoja.Turetumete apie ka pakalbeti.Siaip visos fainos merginos esam mirksiukas.gif ir labai skirtingos lotuliukas.gif Dabar svaitgalis tai nelabai kas rodosi,bet darbo dienomis gyvenimas verda ax.gif Nu tai planuokis treciadienio vakara laisva ir atbek i myta,kuris turetu buti.Tik dar nenusprende kur ir kelinta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus sanskritas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selina: 09 spalio 2011 - 11:33
O jūs turbūt dažniausiai be savo mažųjų padaužų renkatės, ar ne? Man, kad ir kaip skambėtų keistai, vakarais kaip tk nėra kam savo mažės palikt... g.gif
Atsakyti
Laba,gali ir su vaikiuku ateit 4u.gif pas mus kas kaip gali,taip ateina drinks_cheers.gif
Atsakyti
O įvyko susitikimas vakar? Ar čia ne šį trečiadienį susitikt planavot?
Atsakyti
Kita treciadieni planuojam smile.gif
Atsakyti