Nu kaip faina,gretos dideja
QUOTE(Selina @ 2011 08 28, 15:07)
Labas, oo koki žmonės Kaimynai renkasi Nagi papasakok visoms kas esi, ką veiki gynime, kuo domiesi ir t.t. Ir dar, kaip Jonukas auga
na ok, prisistatau 30 metų, iš Užliedžių, sėdžiu dabar namuose ir sūnų auginu Visi draugai emigravo iš LT, arba į kitus miestus išvažiavo, tai man liūdna vienai. Bendrauju su pora mamų auginančių tokio pat amžiaus vaikus, o bet tačiau kai susirenka mamos tai ir kalbos tik apie vaikus, o norisi ir apie ką nors kitą jau man pašnekėt, kad visai namų šeimininke nepavirsčiau. Tai va ir ieškau chebros
O Jonukas auga puikiai, mokosi košes valgyti ir trečia dantį augina O kaip tavo Andriukas?
QUOTE(Jurgel @ 2011 08 28, 17:43)
na ok, prisistatau 30 metų, iš Užliedžių, sėdžiu dabar namuose ir sūnų auginu Visi draugai emigravo iš LT, arba į kitus miestus išvažiavo, tai man liūdna vienai. Bendrauju su pora mamų auginančių tokio pat amžiaus vaikus, o bet tačiau kai susirenka mamos tai ir kalbos tik apie vaikus, o norisi ir apie ką nors kitą jau man pašnekėt, kad visai namų šeimininke nepavirsčiau. Tai va ir ieškau chebros
O Jonukas auga puikiai, mokosi košes valgyti ir trečia dantį augina O kaip tavo Andriukas?
Nu smagu,kad jus jau pazystamos,tai organizuosim myta,prasom prisijungt,su kitom susipazint o kalbu pas mus daug visokiu ir ivairiu
QUOTE(Jurgel @ 2011 08 28, 16:43)
Labai smagu tave čia matyt Merginos čia šaunios, draugiškos. Turim mamyčių kompanijoj ir ne tik. Mačiau FB Jonuką, labai gražus vyras auga Andrukas jau irgi vyrukas iį stuomens ir iš liemems Mes jau 2 košes valgom.i
Nu sveikutes,mergaites
Laba merginos
Laba diena
Prašome pagalbos
Gal matote savo kieme, prie garažų ar gatvėje anksčiau nestovėjusį JUODĄ GOLFĄ (IV kartos) UNIVERSALĄ ??? Tai iš mūsų pavogtas automobilis prieš 2 dienas.
Išskirtiniai bruožai:
Juodi skardiniai ratlankiai;
Ant stogo "ragai";
Ant stogo obuolio dyžio smulkus dažų subraižymas (kaip švitriniu popieriumi), esantis arčiau auto galo labiau į dešinę pusę, netoli antenos;
Kairės pusės veidrodėlis klijuotas lipnia juoda juosta.
Praneškite į až ir parašykite į až valstybinius numerius.
Būsime labai labai dėkingi
Prašome pagalbos
Gal matote savo kieme, prie garažų ar gatvėje anksčiau nestovėjusį JUODĄ GOLFĄ (IV kartos) UNIVERSALĄ ??? Tai iš mūsų pavogtas automobilis prieš 2 dienas.
Išskirtiniai bruožai:
Juodi skardiniai ratlankiai;
Ant stogo "ragai";
Ant stogo obuolio dyžio smulkus dažų subraižymas (kaip švitriniu popieriumi), esantis arčiau auto galo labiau į dešinę pusę, netoli antenos;
Kairės pusės veidrodėlis klijuotas lipnia juoda juosta.
Praneškite į až ir parašykite į až valstybinius numerius.
Būsime labai labai dėkingi
kur dinge
vienisa siela nori prisiglaust
QUOTE(limen @ 2011 09 22, 21:59)
vienisa siela nori prisiglaust
Laba,papasakok apie save