Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno draugių namučiai

Nu kaip faina,gretos dideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Selina @ 2011 08 28, 15:07)
Labas, oo koki žmonės  smile.gif  Kaimynai renkasi  smile.gif  Nagi papasakok visoms kas esi, ką veiki gynime, kuo domiesi ir t.t. Ir dar, kaip Jonukas auga

na ok, prisistatau smile.gif 30 metų, iš Užliedžių, sėdžiu dabar namuose ir sūnų auginu bigsmile.gif Visi draugai emigravo iš LT, arba į kitus miestus išvažiavo, tai man liūdna vienai. Bendrauju su pora mamų auginančių tokio pat amžiaus vaikus, o bet tačiau kai susirenka mamos tai ir kalbos tik apie vaikus, o norisi ir apie ką nors kitą jau man pašnekėt, kad visai namų šeimininke nepavirsčiau. Tai va ir ieškau chebros biggrin.gif
O Jonukas auga puikiai, mokosi košes valgyti ir trečia dantį augina tongue.gif O kaip tavo Andriukas?
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2011 08 28, 17:43)
na ok, prisistatau smile.gif 30 metų, iš Užliedžių, sėdžiu dabar namuose ir sūnų auginu bigsmile.gif  Visi draugai emigravo iš LT, arba į kitus miestus išvažiavo, tai man liūdna vienai. Bendrauju su pora mamų auginančių tokio pat amžiaus vaikus, o bet tačiau kai susirenka mamos tai ir kalbos tik apie vaikus, o norisi ir apie ką nors kitą jau man pašnekėt, kad visai namų šeimininke nepavirsčiau. Tai va ir ieškau chebros biggrin.gif
O Jonukas auga puikiai, mokosi košes valgyti ir trečia dantį augina tongue.gif  O kaip tavo Andriukas?

Nu smagu,kad jus jau pazystamos,tai organizuosim myta,prasom prisijungt,su kitom susipazint drinks_cheers.gif o kalbu pas mus daug visokiu ir ivairiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2011 08 28, 16:43)
na ok, prisistatau smile.gif 30 metų, iš Užliedžių, sėdžiu dabar namuose ir sūnų auginu bigsmile.gif  Visi draugai emigravo iš LT, arba į kitus miestus išvažiavo, tai man liūdna vienai. Bendrauju su pora mamų auginančių tokio pat amžiaus vaikus, o bet tačiau kai susirenka mamos tai ir kalbos tik apie vaikus, o norisi ir apie ką nors kitą jau man pašnekėt, kad visai namų šeimininke nepavirsčiau. Tai va ir ieškau chebros biggrin.gif
O Jonukas auga puikiai, mokosi košes valgyti ir trečia dantį augina tongue.gif  O kaip tavo Andriukas?

Labai smagu tave čia matyt smile.gif Merginos čia šaunios, draugiškos. Turim mamyčių kompanijoj ir ne tik. Mačiau FB Jonuką, labai gražus vyras auga smile.gif Andrukas jau irgi vyrukas iį stuomens ir iš liemems smile.gif Mes jau 2 košes valgom.i
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selina: 28 rugpjūčio 2011 - 17:13
Nu sveikutes,mergaites 4u.gif
Atsakyti
Laba merginos 4u.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif Laba diena

Prašome pagalbos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gal matote savo kieme, prie garažų ar gatvėje anksčiau nestovėjusį JUODĄ GOLFĄ (IV kartos) UNIVERSALĄ ??? Tai iš mūsų pavogtas automobilis prieš 2 dienas.

Išskirtiniai bruožai:

Juodi skardiniai ratlankiai;
Ant stogo "ragai";
Ant stogo obuolio dyžio smulkus dažų subraižymas (kaip švitriniu popieriumi), esantis arčiau auto galo labiau į dešinę pusę, netoli antenos;
Kairės pusės veidrodėlis klijuotas lipnia juoda juosta.

Praneškite į až ir parašykite į až valstybinius numerius.

Būsime labai labai dėkingi 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
4u.gif kur dinge ax.gif
Atsakyti
vienisa siela nori prisiglaust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(limen @ 2011 09 22, 21:59)
vienisa siela nori prisiglaust smile.gif

Laba,papasakok apie save 4u.gif
Atsakyti