Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno draugių namučiai

Na gal antradienis bus produktyvesnis biggrin.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
o as noreciau siandien kazko imtis, bet sveikata neleidzia sad.gif pagulde mane i lova sad.gif
ryskiai penktadienio varzybos+mano kapitono nuotykiai+lietus = padare savo sad.gif
geriu arbata ir uzkalbineju savo kuna, kad butu sveikas lotuliukas.gif
o atostogas as turesiu nuo liepos 10 savaite ir rugpjuti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(madrid @ 2011 06 27, 14:30)
sveikos smile.gif
o as noreciau siandien kazko imtis, bet sveikata neleidzia sad.gif pagulde mane i lova sad.gif
ryskiai penktadienio varzybos+mano kapitono nuotykiai+lietus = padare savo sad.gif
geriu arbata ir uzkalbineju savo kuna, kad butu sveikas lotuliukas.gif
o atostogas as turesiu nuo liepos 10 savaite ir rugpjuti tongue.gif

Sveik Madrid. Savitaiga geras dalykas. O aš tai šiandien zombiauju po nemigo nakties su mažiuku. Bet užtat daug nuveikiau viską sudėliodama dukrytės gimtadieniui. Viską užsakiau, visus informavau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selina: 27 birželio 2011 - 16:29
Oficialus pranešimas:

Šiandien, antradienį, neplanuotas, neeilinis draugučių susitikimas Draugystės parke, 17val.
Mielai visas galinčias ir norinčias prašom atlekt 4u.gif
Jei kas pasiklįsta - tai pasiieško mano tel. nr. temoj ir susirašo sms mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis Kauno mamytės 4u.gif

Labai trumpai įsiterpsiu į Jūsų vasariškus pokalbius smile.gif

Kaune atidaroma nauja vaikiškų prekių parduotuvė. Labai ieškome patikimo žmogaus dirbti joje. Tai turėtų būti be abejo Kaunietė (-is), turinti patirties prekyboje ir būtų labai smagu, jei būtų auginusi vaikučius t.y. išmanytų vaikišką techniką ( nes mamytės dažnai būna didesnės profesionalės nei patys pardavėjai smile.gif ).
Darbas rimtas, atsakingas, kasdieninis ir su šeštadieniais, visiškai netiks studentei ar laisvalaikio uždarbiui.

Jei žinote mums tinkantį kandidatą, lauksiu laiškų vaikams@vaikams.eu su CV ir būtinai motyvaciniu laišku, kodėl kandidatas norėtų tokio darbo. 4u.gif

Na o kitoms linkiu gražios vasaros, poilsio ir lauksime apsilankant naujoje parduotuvėje 4u.gif
Atsakyti
O kur parduotuves asresas g.gif Gal ir apsilankyviau kada 4u.gif

O kur dingo Lofficiel,jau draugauti nebenori blush2.gif Ar atostogauja g.gif
Atsakyti
Noriu noriu blush2.gif tik kad nuotaika nekokia nuo vakar vakaro..tai nelabai ka gero galiu pasakyti..
Atsakyti
Tai ko jau taip liudnai g.gif
Atsakyti
Na cia del mano ex , su kuriuo issiskyrem pries 4 men. Gyvenom kartu 3 metus. Na ir vakar suzinau,kad jau zenijas...aisku,viskas del vaiko,bet vistiek...kojas pakirto,pazliumbiau ... nu gal ir savanaudiska taip reaguot,bet man dar sunku del visko,o jam eilini karta viskas ant padekliuko patiekiama,nei laukt nereikejo nei ieskot nei dar ka,bac bac ir jau seima...
o dar draugei pasiguodziau,tai isvis durne isvadino,mazdaug ner cia ko nervuotis,tai va...
Atsakyti
blink.gif ,nu jo,vyrai greit susisuka.Jiems visada lengviau,nei mums.Nezinau net ka pasakyti verysad.gif Bet manau tu stipri mergina ir viskas bus ok.Ateik kita karta i susitikima mirksiukas.gif Bandysim tartis pries kelias dienas,o jei sugalvosi tai ir pati paorganizuok,o kas gales tas prisijungs,kaip kad buvo vakar tongue.gif
Atsakyti
Na taip,viskas bus gerai 4u.gif
O daznai susitinkat? turbut po kokiu 2 savaiciu drasiai galima bus vel organizuot susitikima smile.gif
Atsakyti
Lofficiel - atsiusk man savo skaipo varda smile.gif prijungsiu prie diskusiju, kur jos verda nuo ryto, iki vakaro. Pades prasiblaskyt, tai pazadu. Nes mano visus vidinius tarakonus panos isvaiko smile.gif
Atsakyti