Nu cia tai jau rimtas balius.As i vaiko draugo 6-taji gimtadieni Bet jiems cia rimciau nei 30-metis
Tikiu,kiek atsimenu save vaikysteje,tai gimtadienio pradedavau laukt pries 2 menesius Ir dovanu taip noredavosi nors dabar kai pagalvoju,tai turbut nedaug ir pasikeiciau
Tai gero baliaus ir geru yspudziu
Tai gero baliaus ir geru yspudziu
labukas, o as siandien dirbau, netingejau.... uzuolaidas is raudonu pakeiciau i baltas, patalyne keiciau, siurbiau, indus ploviau ....... skalbiasi jau 4 kartas, nespeja dziuti balkone, bet paskutiniai tai sunaus skarmalai pribezdeti, jau nori nenori reikejo kisti.... kasdien dviraciu mala po 30 kilometru po kauna, bijo sustoreti per atostogas, bet i kaima nevaziuoja, niekaip neprikalbinu... o as dabar net vyno isipyliau uz savo darbus....Jus cia apie gimtadienius, maniskiui liepos 3 17-ka sueis, zinokit niekada nieko nedarem... as net savo nedarau niekada- niekas neateina pas mane parys, o kviesti tai ir nekvieciu, nes kai man buvo 18 ar 19, jau nepamenu, pakbvieciau gal 15 draugiu, puseseriu, padariau baliu, nes jau pati dirbau ir uzsidirbau, bet atejo tik 1 su kuria paskui labai susipykom........kai 7 buvo sunui buvo pas mociute kaimynes su vaikais atejo, tai torta suvalgem ir viskas... as kazkokia nekaip visi.... *****, gaila vaiko, neturi jis daug draugu, o vasara gimtadienis tai nera su kuo is svesti, kai tik gimtadienis taip visi kaimuose isvesti..... o siemet net neturiu uz ka jam net dovanos kokios nupirkti, aisku jam nieko ir nereikia, nu kokiu Puminiu kelniu gal ir noretu... prirasiau, nezinau ar suprantamai.... tiek to jau jei nesuprasit...
Prisiduodu ir as sian valioooo buvo darbadienis, beveik viska nuveikiau, ka suplanavau, matyt sian kaip tik ta mano diena . Skalbimo lygyje pavaariau, kaip ir Nora, dar sumasciau, kad reik kilima isskalbt, sugebejau igrust i skalbianke ir aciu Dievui na zinoma ir skalbiankei viskas baiges super, kilimukas kaip naujas . Tik va, kaimynu vaikuciams matyt sian saratukai susisuko, uzejo begalinis noras paskambint i vartelius ir palaukus kol musu sunekas atvaro iki varto keleta kartu amteli, tie i krumus ir vel viskas is naujo, na kentem, kentem kol kantrybe baiges, pasielgiau kaip skundale kaimynei pasakiau kaip sakoma suveike....tai kaip mergaitem baliukai?
Nu man kilimukas i skalbenke tai niekaip, 5 beveik metro ir 60 gal plocio, reikes rankim, vonios susuktas stovi is koridoriaus nes katinas drauges pienu pasivaisinio , visa litra ispyle pragriauzes maiseli kol mes kavinomes ,jau siandien ir taip nusivariau su skalbimais ir tvarkymais, tai gal rytoj jei meile darbui bus.....o kambario dangai tai tu milteliu turiu, tik neisbandzius, nes sunus tai garaza kambary ant kilimo padares, tai kai isvaziuos, nu gal i kaima, tai tada imsiuos sveisti ir kambario danga kilimine...ot musu moteriski vargai, niekas ju nemato ir niekas neivertina....
Labas rytas
na mano balius buvo pakankamai linksmas,yra is ko pasijuokt prisiminus isvis dabar toks etapas gyvenime,kad dziaugiuos kiekviena smulkmena,galvoju kokia esu laiminga,kad turiu tokiu super duper draugu
Nora,skaiciau Jusu pasakojima,kad nesvenciat gimtadieniu ir sunus nesvencia..na,zinau kad yra tokiu zmoniu,kuriem nepatinka ju paciu gimtadieniai..bet Jus kiek supratau sakot,kad draugu neturit? o tai nei vienos artimos drauges ner? nes vistiek juk esme ne kiekybeje,o kokybeje...
na mano balius buvo pakankamai linksmas,yra is ko pasijuokt prisiminus isvis dabar toks etapas gyvenime,kad dziaugiuos kiekviena smulkmena,galvoju kokia esu laiminga,kad turiu tokiu super duper draugu
Nora,skaiciau Jusu pasakojima,kad nesvenciat gimtadieniu ir sunus nesvencia..na,zinau kad yra tokiu zmoniu,kuriem nepatinka ju paciu gimtadieniai..bet Jus kiek supratau sakot,kad draugu neturit? o tai nei vienos artimos drauges ner? nes vistiek juk esme ne kiekybeje,o kokybeje...
laba diena,naujai draugei
Laba
bereikalo tos laisvos buvo....toks tinginys sian uzpuoles....nekyla rankos kibt i darba....
Isivaizduoju...o atostogu nenusimato greitu metu?
QUOTE(Lofficiel @ 2011 06 27, 11:35)
Isivaizduoju...o atostogu nenusimato greitu metu?
na dar visa menesiuka teks pasikankit, tik rugpjuti atostogos nusimato, gerai, kad dar oras toks pusetinas, tai nors lengviau sedisi, jau tuoj dvi, o as....nieko taip doro ir nenuveikiau, nu konkreciai sian man nesidirba, nors tu ka pletkus nors perskaiciau ir jau labai didelis darbas nudirbtas pasak Noros TINGIU
Sveikutes.O pasirodo cia uzkreciama,kaip virusas vaiksto TYNGIU