Tai suprantu,kad visi issivazineje kas kur as is 6 forto,netoli Molo gyvenu
Nu jei netyngi tai gali ir daugiau papasakoti apie save,ka veiki gyvenime,kiek metu ir tt.Jei skaitei tema tai mum apie save nera ka ir pasakoti,viskas graziai ispasakota
Man 29 metai,siuo metu ieskau darbo,tai turiu pakankamai laiko megautis vasara kartais priziuriu 11 menesiu mergyte,daznai einam i panemune pasivaiksciot,tai jei yra ten taipogi einanciu,galim susimatyt o siaip dar megstu skaityt,filmus ziuret,gamint,keliaut ir ,zinoma,but su draugais tai va tokie pagrindiniai faktai
QUOTE(PUPA13 @ 2011 06 24, 12:39)
Tai aisku,kad priimsim Kuo daugiau tuo smagiau Tik si sventini savaitgali labai musu aptusteje.
O is kokio raj busi
O is kokio raj busi
nu neaptusteje, neaptusteje, sedim namie tv ziurim aplink bardakas... nu i nafik, ai tingiu.....Madrid, jau kadangi skaipe nematai, tai rasau cia, duok ta dieta man, as irgi noriu buti kuda ir sverti 45 kilus.... o dabar jis tik kyla, eina sau, jau negaliu, pykstu kad stora, pykstu kad valgyt noriu, pykstu kad sunus i kaima nevaziuoja, pykstu ... o sampo nenoriu... kazkaip keista, galima butu ikalt, o nesinori....
Sveika, prisijungus Lofficiel , kaip suprantu puse cia, puse skype sian kazkokia kvaila diena, rytas darbingas, vyras istyse su dviraciais, tokia pakili nuotaika buvo ir per pietus siaubingas lietus, ir visa energija suniui ant uodegos...prisikroviau kalna skalbt, bandziau tvarkytis, bet.....turiu minti, kad sian dar tik penktadienio vakaras ir dar pora laisvu dieneliu, ir visi darbeliai bus nudirbti, kaip sakoma viltis durniu motina....
Oro ivairumas tai tikrai siandien stebino : tai saule,tai lietus..bet kita savaite vel zada tikraja vasara
O ,tokiu naktinejamciu ir cia yra :mirksiukas:jau oras tai kazkoks siaubyngas tik uztemsta ir lyja,cia vel saule sviecia.Nu aisku dabar tai jau ilgam uztemo
Kazkaip keista ,kaip raimute savaitgali uzsuko dazniausiai darbo metu apsilankai
Kazkaip keista ,kaip raimute savaitgali uzsuko dazniausiai darbo metu apsilankai
Man gal reiktu eit pradet grazintis pries rytdienos baliuka,nu bet tyyyyyyyngiuuuu
Kaip ir minejau man sian, o jau tiksliau vakar buvo totalus nedarbitas, perskaiciau visus butus ir nebutus pletkus, svarbu tik ne namu ruosa ir sazine vistiek pas mane tokia svari ir grazi, kad jos siuo klausimu net nesimato aplamai laikas butu jau i sapnu karalyste, bet ko tai ir miego nesinori, zodziu sian ne mano diena.....gero baliuko Lofficiel
QUOTE(raimutei @ 2011 06 25, 00:21)
Kaip ir minejau man sian, o jau tiksliau vakar buvo totalus nedarbitas, perskaiciau visus butus ir nebutus pletkus, svarbu tik ne namu ruosa ir sazine vistiek pas mane tokia svari ir grazi, kad jos siuo klausimu net nesimato aplamai laikas butu jau i sapnu karalyste, bet ko tai ir miego nesinori, zodziu sian ne mano diena.....gero baliuko Lofficiel
cia kaip sakoma "buna dienu lyg tycia" as ir pratingejau daugiau laiko nei ka gero nuveikiau...
na,jei turesiu ryt sveikatos,pranesiu ar nusisekes balius buvo Labanaktis
Laba,kas per balius.Gal i ta pati einam,as tai i vaiku
QUOTE(PUPA13 @ 2011 06 25, 10:19)
Laba,kas per balius.Gal i ta pati einam,as tai i vaiku
Labas rytas,ziurint iki keliu metu skaitosi tie vaikai as einu i draugo 30 - meti