Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno draugių namučiai

Tai suprantu,kad visi issivazineje kas kur smile.gif as is 6 forto,netoli Molo gyvenu smile.gif

Atsakyti
Nu jei netyngi tai gali ir daugiau papasakoti apie save,ka veiki gyvenime,kiek metu ir tt.Jei skaitei tema tai mum apie save nera ka ir pasakoti,viskas graziai ispasakota ax.gif
Atsakyti
Man 29 metai,siuo metu ieskau darbo,tai turiu pakankamai laiko megautis vasara smile.gif kartais priziuriu 11 menesiu mergyte,daznai einam i panemune pasivaiksciot,tai jei yra ten taipogi einanciu,galim susimatyt bigsmile.gif o siaip dar megstu skaityt,filmus ziuret,gamint,keliaut ir ,zinoma,but su draugais smile.gif tai va tokie pagrindiniai faktai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2011 06 24, 12:39)
Tai aisku,kad priimsim mirksiukas.gif Kuo daugiau tuo smagiau thumbup.gif Tik si sventini savaitgali labai musu aptusteje.

O is kokio raj busi ax.gif

nu neaptusteje, neaptusteje, sedim namie tv ziurim aplink bardakas... nu i nafik, ai tingiu.....Madrid, jau kadangi skaipe nematai, tai rasau cia, duok ta dieta man, as irgi noriu buti kuda ir sverti 45 kilus.... o dabar jis tik kyla, eina sau, jau negaliu, pykstu kad stora, pykstu kad valgyt noriu, pykstu kad sunus i kaima nevaziuoja, pykstu ... o sampo nenoriu... kazkaip keista, galima butu ikalt, o nesinori....
Atsakyti
Sveika, prisijungus Lofficiel 4u.gif , kaip suprantu puse cia, puse skype rolleyes.gif sian kazkokia kvaila diena, rytas darbingas, vyras istyse su dviraciais, tokia pakili nuotaika buvo ir per pietus siaubingas lietus, ir visa energija suniui ant uodegos...prisikroviau kalna skalbt, bandziau tvarkytis, bet.....turiu minti, kad sian dar tik penktadienio vakaras ir dar pora laisvu dieneliu, ir visi darbeliai bus nudirbti, kaip sakoma viltis durniu motina....
Atsakyti
Oro ivairumas tai tikrai siandien stebino : tai saule,tai lietus..bet kita savaite vel zada tikraja vasara smile.gif
Atsakyti
O ,tokiu naktinejamciu ir cia yra :mirksiukas:jau oras tai kazkoks siaubyngas doh.gif tik uztemsta ir lyja,cia vel saule sviecia.Nu aisku dabar tai jau ilgam uztemo lotuliukas.gif

Kazkaip keista ,kaip raimute savaitgali uzsuko blush2.gif dazniausiai darbo metu apsilankai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PUPA13: 24 birželio 2011 - 22:19
Man gal reiktu eit pradet grazintis pries rytdienos baliuka,nu bet tyyyyyyyngiuuuu blush2.gif
Atsakyti
Kaip ir minejau man sian, o jau tiksliau vakar ax.gif buvo totalus nedarbitas, perskaiciau visus butus ir nebutus pletkus, svarbu tik ne namu ruosa ir sazine vistiek pas mane tokia svari ir grazi, kad jos siuo klausimu net nesimato blush2.gif aplamai laikas butu jau i sapnu karalyste, bet ko tai ir miego nesinori, zodziu sian ne mano diena.....gero baliuko Lofficiel thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raimutei @ 2011 06 25, 00:21)
Kaip ir minejau man sian, o jau tiksliau vakar ax.gif  buvo totalus nedarbitas, perskaiciau visus butus ir nebutus pletkus, svarbu tik ne namu ruosa ir sazine vistiek pas mane tokia svari ir grazi, kad jos siuo klausimu net nesimato blush2.gif aplamai laikas butu jau i sapnu karalyste, bet ko tai ir miego nesinori, zodziu sian ne mano diena.....gero baliuko Lofficiel  thumbup.gif

cia kaip sakoma "buna dienu lyg tycia" smile.gif as ir pratingejau daugiau laiko nei ka gero nuveikiau...
na,jei turesiu ryt sveikatos,pranesiu ar nusisekes balius buvo biggrin.gif Labanaktis ax.gif
Atsakyti
Laba,kas per balius.Gal i ta pati einam,as tai i vaiku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2011 06 25, 10:19)
Laba,kas per balius.Gal i ta pati einam,as tai i vaiku lotuliukas.gif

Labas rytas,ziurint iki keliu metu skaitosi tie vaikai biggrin.gif as einu i draugo 30 - meti smile.gif
Atsakyti