Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno draugių namučiai

sveikos smile.gif
svirkanta jei dar draugiu neradai - tai as is garliavos tongue.gif
siandien irgi kraunuos miegmaisius, isdulkam su draugem i latvija pakeliaut, per skvala su palapinem, turetu but smagu biggrin.gif
Atsakyti
O tai sakykit man blondinei,skaipas pas mane kartu su vyru.Ar kazkokio kito reikia blush2.gif
Atsakyti
Pupa, kiek pamenu, tai tu visai ne blondine biggrin.gif . Jei nuo vyro paslapciu neturi, tai ir sitas puikiausiai tinka smile.gif

Selina, tai neko daugiau daryti ir nereikia, tiesiog, kai tu ir madrid busit prisijungusios, tada ir susijungsim.

nilly, gero oro ir tau! del viso pikto papalpinej miegok su gelbejimosi ratu biggrin.gif

svirkanta, nesvarbu ar jau radai draugiu - pas mus vietos uzteks visoms ir visos laukiamos!
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2011 06 17, 16:04)
O tai sakykit man blondinei,skaipas pas mane kartu su vyru.Ar kazkokio kito reikia blush2.gif

pas mane ir bendras,bet manau jokio skirtumo.

Laba diena.as ir jau ruosiuos i kaima vaziuot pas seses drauga padet truputeli,kuprine jau susikrovus,tik dar maisto beliko pasidaryt.

Svirkanta,taip esu daugiau klausytoja,bet stengiuosi po truputeli taisytis ax.gif

Selina gero oro jusu seimynai.

Visoms linkiu gero savaidgalio.prisijungsiu tik sekmadieni.
Atsakyti
Supratau pioneer.gif Kokios cia paslaptys gali buti,rimtus reikalus susitikus reikia sneketi,o cia plepesiai smile.gif

Eglytele tai jau grazi,suprantu nail.gif .O man madrid blakstienos tai taip ir stovi akyse,nerealaus grozio wub.gif

O as siandien nuejau nusipirkti dezutes dekupazui ir neissirinkau,kazkokios baisios ir mazos.Suprantu,kad grazi bus kai nusidekupazins,bet vistiek norisi ir medzio dailaus.Ai,panoresiu ir praeis su tuo dekupazu lotuliukas.gif

Nu tai keliauninkems gero oro vacation4.gif
Atsakyti
Jau grazi grazi - kanopeles pritrumpintos, nulakuotos, sutvarkytos, o dar grizdama po lietum issiprausiau kaip reikinat, tai visai grazi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2011 06 17, 14:53)
  Isivaizduoju ***nora***sedincia savo garaze dabar ir geriancia kava lotuliukas.gif kai lauke toks oras.Tik,kad netektu ir nakvoti tenai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu zinok pataikei kaip i aki.... nuvaziavom, ziuriu, sklepas tuscias, na vandens nera, tai ilipus surinkau ismetimui daug ka, nes supuvo, ***** mano medziagos.....buvau tipo padejus, bet per visa ziema vanduo virs keliu, tai nelipau, na tai pasekmes nekokios... na istarabanijom iki siukslyno, nuo pavasario nebuvus as, tai sunus apvertes viska vos neauktyn kojom, dviraciu tik griauciai, is 2 dare 1 tik nesuprantu ko jis vis prase pinigu, vis visokias padangas pirko, maniau kad abu vaziuoja, pasirodo 1 ir tas su atsarginem padangom kuprinej.....paskui ziurim lietus kaupaisi, nu ir ka... susedom kavos isgerti, pavalgem.... as botus uzsidejau, nuejau dar nuo lietvamzdzio parsinesti vandens su kibiru rankom nusiplauti.... na ir isejom namo, nes kaip ir daugiau jau tingejau ka ir daryti....o tingeti visai sveika, Raimutei, kiba buhaltere ir tu, as irgi popieriais apsikrovus, bet darau kai jau kas ispiria...na ir deklaracijos kai spaudzia doh.gif o siaip tingiu....
Atsakyti
oi mergaites,parodysiu jums savo augintinius lotuliukas.gif mirksiukas.gif
user posted image

nora,su tuo tinginiu ir aš kariauju ax.gif , tingiu užpakaly nuo sofkutes pakelt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lašeliukas: 18 birželio 2011 - 19:55
o jeeee, kiek cia tu ju turi, as tai tik katina skraiduoli... na gfrazu tie suniukai, bet juos vedzioti reikia, o as tingiu lotuliukas.gif
Atsakyti
šituos mazgius turiu tris bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif visus aš juos ten apsikabinus ir rodau ax.gif
turiu ir kate vardu Puke blush2.gif
user posted image

ir dar du vokiečiu aviganius blink.gif blink.gif blink.gif
žodžiu visas zoosodas pas mane,dar vištu turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
o cia tai katinas, sedi ziuri ir galvoja, ka cia suvalgius.....
Atsakyti
taaaaip,čia namu puošmena 4u.gif , vyro lepunele mirksiukas.gif
Atsakyti