sveikos
svirkanta jei dar draugiu neradai - tai as is garliavos
siandien irgi kraunuos miegmaisius, isdulkam su draugem i latvija pakeliaut, per skvala su palapinem, turetu but smagu
O tai sakykit man blondinei,skaipas pas mane kartu su vyru.Ar kazkokio kito reikia
Pupa, kiek pamenu, tai tu visai ne blondine . Jei nuo vyro paslapciu neturi, tai ir sitas puikiausiai tinka
Selina, tai neko daugiau daryti ir nereikia, tiesiog, kai tu ir madrid busit prisijungusios, tada ir susijungsim.
nilly, gero oro ir tau! del viso pikto papalpinej miegok su gelbejimosi ratu
svirkanta, nesvarbu ar jau radai draugiu - pas mus vietos uzteks visoms ir visos laukiamos!
Selina, tai neko daugiau daryti ir nereikia, tiesiog, kai tu ir madrid busit prisijungusios, tada ir susijungsim.
nilly, gero oro ir tau! del viso pikto papalpinej miegok su gelbejimosi ratu
svirkanta, nesvarbu ar jau radai draugiu - pas mus vietos uzteks visoms ir visos laukiamos!
QUOTE(PUPA13 @ 2011 06 17, 16:04)
O tai sakykit man blondinei,skaipas pas mane kartu su vyru.Ar kazkokio kito reikia
pas mane ir bendras,bet manau jokio skirtumo.
Laba diena.as ir jau ruosiuos i kaima vaziuot pas seses drauga padet truputeli,kuprine jau susikrovus,tik dar maisto beliko pasidaryt.
Svirkanta,taip esu daugiau klausytoja,bet stengiuosi po truputeli taisytis
Selina gero oro jusu seimynai.
Visoms linkiu gero savaidgalio.prisijungsiu tik sekmadieni.
Supratau Kokios cia paslaptys gali buti,rimtus reikalus susitikus reikia sneketi,o cia plepesiai
Eglytele tai jau grazi,suprantu .O man madrid blakstienos tai taip ir stovi akyse,nerealaus grozio
O as siandien nuejau nusipirkti dezutes dekupazui ir neissirinkau,kazkokios baisios ir mazos.Suprantu,kad grazi bus kai nusidekupazins,bet vistiek norisi ir medzio dailaus.Ai,panoresiu ir praeis su tuo dekupazu
Nu tai keliauninkems gero oro
Eglytele tai jau grazi,suprantu .O man madrid blakstienos tai taip ir stovi akyse,nerealaus grozio
O as siandien nuejau nusipirkti dezutes dekupazui ir neissirinkau,kazkokios baisios ir mazos.Suprantu,kad grazi bus kai nusidekupazins,bet vistiek norisi ir medzio dailaus.Ai,panoresiu ir praeis su tuo dekupazu
Nu tai keliauninkems gero oro
Jau grazi grazi - kanopeles pritrumpintos, nulakuotos, sutvarkytos, o dar grizdama po lietum issiprausiau kaip reikinat, tai visai grazi
QUOTE(PUPA13 @ 2011 06 17, 14:53)
Isivaizduoju ***nora***sedincia savo garaze dabar ir geriancia kava kai lauke toks oras.Tik,kad netektu ir nakvoti tenai
nu zinok pataikei kaip i aki.... nuvaziavom, ziuriu, sklepas tuscias, na vandens nera, tai ilipus surinkau ismetimui daug ka, nes supuvo, ***** mano medziagos.....buvau tipo padejus, bet per visa ziema vanduo virs keliu, tai nelipau, na tai pasekmes nekokios... na istarabanijom iki siukslyno, nuo pavasario nebuvus as, tai sunus apvertes viska vos neauktyn kojom, dviraciu tik griauciai, is 2 dare 1 tik nesuprantu ko jis vis prase pinigu, vis visokias padangas pirko, maniau kad abu vaziuoja, pasirodo 1 ir tas su atsarginem padangom kuprinej.....paskui ziurim lietus kaupaisi, nu ir ka... susedom kavos isgerti, pavalgem.... as botus uzsidejau, nuejau dar nuo lietvamzdzio parsinesti vandens su kibiru rankom nusiplauti.... na ir isejom namo, nes kaip ir daugiau jau tingejau ka ir daryti....o tingeti visai sveika, Raimutei, kiba buhaltere ir tu, as irgi popieriais apsikrovus, bet darau kai jau kas ispiria...na ir deklaracijos kai spaudzia o siaip tingiu....
o jeeee, kiek cia tu ju turi, as tai tik katina skraiduoli... na gfrazu tie suniukai, bet juos vedzioti reikia, o as tingiu
o cia tai katinas, sedi ziuri ir galvoja, ka cia suvalgius.....
taaaaip,čia namu puošmena , vyro lepunele