Pranesime viska, labas vakaras, as siandien tingedama pas endokrinologa buvau... nezinau kuo pasibaigs, labai pikta buvo daktere, paskui i banka nuveziau popierius darbo, parejau namo ir.....uzmuse mane.... vakar pareidama is meeto pirkau 10 porciju ledu, tai 3 suvalgiau as, o kitas... spekite kas....tai is pasiutimo neradus ledu liepiau greitai rengtis ir vaziuot su manim prie kauno mariu maudytis 18.00 val, jis norejo su dviraciu, grieztai uzdraudziau, perpykus del ledu, vazevom truliku... isimaudem, kaip fainai, pasedejom valanda ir po 19 jau gryzinejom... vis siandien liepiu ka nors... liepiau parnesti ledu... parnese...17 porciju, na siandienai man uzteks..... dabar jau laiminga ir isimaudzius ir su ledais
Ne,bet tu vistiek nemirtinga,17 porciju
Kazkaip galvojau siandien ,kaip tu jautiesi taip velai gryzusi Ir laukiau kol parasysi siandienos nuotykius savo Kazkaip nuotaika pakelia tavo pasakojimai,o zodis "tyngiu"patapo kaip keiksmazodis
Kazkaip galvojau siandien ,kaip tu jautiesi taip velai gryzusi Ir laukiau kol parasysi siandienos nuotykius savo Kazkaip nuotaika pakelia tavo pasakojimai,o zodis "tyngiu"patapo kaip keiksmazodis
Sveikos, tai pasakukit jūs man, ar ilgai dar vakar buvot, kai išvažiavau ne savo noru
Aš ta eisiu suknelės rytdienai matuotis, ar tilpsiu Kažko nelabai manęs traukia į tą diplomų įteikimo šventę Gal, kad vaikus pusei dienos reikės palikt, o gal todėl, kad dar niekas nepakuota kelionei į pajūrį. Kažkaip man paroj valandų trūksta. Gal kas padovanot galit ar paskolint?
Aš tai nesugebėčiau suvalgyti nei 3, nei 17 porcijų ledų
Aš ta eisiu suknelės rytdienai matuotis, ar tilpsiu Kažko nelabai manęs traukia į tą diplomų įteikimo šventę Gal, kad vaikus pusei dienos reikės palikt, o gal todėl, kad dar niekas nepakuota kelionei į pajūrį. Kažkaip man paroj valandų trūksta. Gal kas padovanot galit ar paskolint?
Aš tai nesugebėčiau suvalgyti nei 3, nei 17 porcijų ledų
Tingiu, tingiu, tingiu, tingiu , na va, nusikeikiau , bet nelabai padejo, einu kavos su ledais isgerti, dar reikia patikrint ar liko , Selina, kai busit tokios talpos kaip mes su sunum tilps dar ne tiek ledu, bet tikrai nelinkiu, cia gyva beda, net atostogom nelieka pinigu per ta valgi , o man reikia siandien kazkaip tingint iki garazo nubildeti, ir vel viesuoju transportu, jau nusibodo iki negaliu nors netoli labai, pavaziuoju i partizanu g. iki dabartines IKI ir per autostrada jau peskom , masina yra, nupirkau audine, stovi jau metai kaime, nu laukia kol sunus vairuos, o tas -tik kita vasara laikys teises, o as kaip visada tingiu, tai mokytis neisiu jau....vyras dabar ja apsidraude vasarai, sake pravazines, bet ne su manim, gyvate, na as kaiman nevaziuosiu.....kol anyta gyva , joooo neisigaskit, nesu tokia bjauri, yra bjauresniu zinokit tai va, o garaze reikia kilimus isisiuirbti, slanga suvinioti nes gal jau vandens nebus sklepe, cia beda pastaruju metu, kai nusipirkau taip ir uzpyle, bet siemet zadejo sutvarkyti, nuplese 100 litu tvarkymui kanalizacijos, reikes sofa atsivesti tecio is mamos, kad butu kur paguleti kai nuvaziuoji, kai vyrai susirenka garaze tai ka daro?... o kai moterys- kepsnine nusipirkau, tik dar saslu nekepiau, kilimai jau yra, staliuka turiu.... sunus sake tik valgyt pasiimti reikia.....kava visada vezuosi termose, vien zodiu atostogos rugpienyje....nu reikia sindien nuvaziuoti, nu bet tingiuuuu... na Pupai tai juoko bus paskaicius, bet o ka, toks jau gyvenimas.....myliu jus visas, geros dienos....einu pagaliau kavintis
Sveikutės
Niekur aš nedingau jeigu kas nepamenat manęs, tai prisistatysiu, esu šios temos pradininkė. Visą šį laiką sėdėjau tyliai ir skaičiau jūsų pokalbius
Tad noriu tarti keletą žodžių apie keletą iš jūsų. (sorry, kad ne apie visas)
***nora***, jeigu ne tas užrašas "17-metis" tai galvočiau, kad čia kažkokia pacankė rašo tikiu, kad esi labai bendraujantis ir labai fainas žmogus
madrid, vadovė iš prigimties, barbė-devyndarbė
Selina, labai atsidavusi savo vaikams. Moksliukė (gerąja to žodžio prasme) tikriausiai esi.
lašeliukas, man įsiminė dėl savo darbo ir dėl bulvių
silwia007, tikriausiai labiau esi klausytoja, nei pasakotoja, būtum gera psichologė
PUPA13, nežinau, bet kažkodėl tave įsivaizduoju, labai kudute, smulkute, stilinga....
na tai tiek, sorry jei visai nusipezėjau
Niekur aš nedingau jeigu kas nepamenat manęs, tai prisistatysiu, esu šios temos pradininkė. Visą šį laiką sėdėjau tyliai ir skaičiau jūsų pokalbius
***nora***, jeigu ne tas užrašas "17-metis" tai galvočiau, kad čia kažkokia pacankė rašo tikiu, kad esi labai bendraujantis ir labai fainas žmogus
madrid, vadovė iš prigimties, barbė-devyndarbė
Selina, labai atsidavusi savo vaikams. Moksliukė (gerąja to žodžio prasme) tikriausiai esi.
lašeliukas, man įsiminė dėl savo darbo ir dėl bulvių
silwia007, tikriausiai labiau esi klausytoja, nei pasakotoja, būtum gera psichologė
PUPA13, nežinau, bet kažkodėl tave įsivaizduoju, labai kudute, smulkute, stilinga....
Tai taip ir nesupratau,ka tu is to garazo darysi.Ale sodyba bus
QUOTE(PUPA13 @ 2011 06 17, 11:41)
Tai taip ir nesupratau,ka tu is to garazo darysi.Ale sodyba bus
As dar namie, sunus 20-ciai minuciu iskleke pas drauga padangu prisipusti, o nera jau 2 valandos, bet... as jau susikroviau stiklainius, i termosa kavos, desreliu i kita termosa ir 13.16 autobusas... ne nesodyba , o ka bobai su garazu daryti jei ji net nevairuoja, nupirkau nes pasiule ir kartu su masina jame buvo... nu sakiau bus sunui, bet kolkas jis dar maziukas, taip kad turtas mano ir darau ka noriu.. cia kaip sakau mano sklepas su didelem durim, o kadangi sodo noriu bet uosviene nervuoja ir i kaima-sodyba(beje vienkiemis) kojos nekeliu, tai vaidinu seimininkle savo garaze, o siaip buvau gavus pasiulyma isnuomoti, bet kai pamaciau koks to zmogaus garazas(kaimynas garazo prase) tai atsisakiau, mano net lentelem iskaltas... o pas ji gelzgaliai iki lubu...... neee, man bardako svetimo nereikia, savo uztenka... o sunus gryzo, mausim abu.....o ateity gal kokia dirbtuve atidarysim, sunus tai eina mokytis autoelektriku, nu pasvajoti galima, o kaip bus , bus matyt...
O Svirkantai aciu uz **pacanke** sirdyje tikrai man 18. tik su 26 metu patirtim jau....nejau turiu sedeti ir dejuoti kaip man skauda.. o tikrai skauda... bet eina sau, as geriau tingiu
Na Nora ir superiniai tavo "rasineliai" uzkretei su tuo tingiu, nes ir dabar ziuriu i kruva popieriuku ir mintyse garsiai rekiu sian as TYYYYNGIIIIIUUUUUUUUUUU
QUOTE(Svirkanta @ 2011 06 17, 11:40)
Sveikutės
A ko tyliai,nepatinka musu pasnekesiai Nu galeciau pasakyti,kad nei liekna nei ka.Nu nesiskundziu labai,bet kokius 5kg tai svajoju kazkada numesti O tu papasakok kaip tau sekasi,ar susiradai draugiu netoli namu,gal kita karta prisijungsi prie musu
Isivaizduoju ***nora***sedincia savo garaze dabar ir geriancia kava kai lauke toks oras.Tik,kad netektu ir nakvoti tenai
Na merginos aš jau diplomuota Prieš nepilną valandėlę grįžau. Graži buvo šventė Absolventų net 163 D Paleidau auklę, suguldžiau savo žiogus, dabar eisiu kavos pasidaryti, o vakare šompaną šausim su vyru Bet gert reikės kraunant lagaminus, nes ryt išbildam pajūrin. palinkėkit man pailsėt šiek tiek ir svarbiausia gero oro Pasilgsiu jūsų. Bet kokį reportažą parengsiu iš pajūrio visvien
Svirkanta, aš buvau moksliukė, kol nebuvo vaikų. kai jie atsirado, ėjau toliau iš pareigos, nemesti tai, ką pradėjau. šiaip ištikro patiko, tai ką studijavau, tik kad menkai apmokamas šis darbelis LT. O vaikus tai žinoma, kad myliu. kaip gi gali nemylėti savo didžiausio turto O ko tu pati užvedus temą, greit iš jos dingai? Susiradai draugių iš Garliavos?
Merginos, ar aš nesakiau, kad užsuka pas mus skaitytojų?
Svirkanta, aš buvau moksliukė, kol nebuvo vaikų. kai jie atsirado, ėjau toliau iš pareigos, nemesti tai, ką pradėjau. šiaip ištikro patiko, tai ką studijavau, tik kad menkai apmokamas šis darbelis LT. O vaikus tai žinoma, kad myliu. kaip gi gali nemylėti savo didžiausio turto O ko tu pati užvedus temą, greit iš jos dingai? Susiradai draugių iš Garliavos?
Merginos, ar aš nesakiau, kad užsuka pas mus skaitytojų?
Selina, dar karta sveikinu O del lagaminu, tai as visada pasidarau sarasiuka, ka reikia pasiimti. Tai jei tokio neturi, siulau ramiai isgerti kavyte ir pasidaryt - darbas bus daug greitesnis Zinai, i kelione visada maloniau lagaminai pakuojasi, negu jau grizus issipakuoja:D Linkiu gero oro, nors sako, nebuna blogo oro, o tik netinkama apranga Kad tik labai baisiai nelytu, o, kad pailsesit, tai net neabejoju! Lauksim griztant su fotoreportazu. Beje, kodel dar i skaipo bureli neuzsirasei?
O as siandien pas madrid buvau Mergaites, junkites i skaipa
QUOTE(Eglytele @ 2011 06 17, 14:18)
Selina, dar karta sveikinu O del lagaminu, tai as visada pasidarau sarasiuka, ka reikia pasiimti. Tai jei tokio neturi, siulau ramiai isgerti kavyte ir pasidaryt - darbas bus daug greitesnis Zinai, i kelione visada maloniau lagaminai pakuojasi, negu jau grizus issipakuoja:D Linkiu gero oro, nors sako, nebuna blogo oro, o tik netinkama apranga Kad tik labai baisiai nelytu, o, kad pailsesit, tai net neabejoju! Lauksim griztant su fotoreportazu. Beje, kodel dar i skaipo bureli neuzsirasei?
Ačiū Eglytele už sveikinimus Sąrašas geras dalykas, nes šiaip būna, kad prisidedam daug nereikalingų rūbų ar daiktų. Gal reikės pasinaudot tavo patarimu.
Madrid mane apkvietė į draugus, o ką toliau daryt, kad su jumis visomis galėtume bendraut?