Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno draugių namučiai

Pranesime viska, labas vakaras, as siandien tingedama pas endokrinologa buvau... nezinau kuo pasibaigs, labai pikta buvo daktere, paskui i banka nuveziau popierius darbo, parejau namo ir.....uzmuse mane.... vakar pareidama is meeto pirkau 10 porciju ledu, tai 3 suvalgiau as, o kitas... spekite kas....tai is pasiutimo neradus ledu liepiau greitai rengtis ir vaziuot su manim prie kauno mariu maudytis 18.00 val, jis norejo su dviraciu, grieztai uzdraudziau, perpykus del ledu, vazevom truliku... isimaudem, kaip fainai, pasedejom valanda ir po 19 jau gryzinejom... vis siandien liepiu ka nors... liepiau parnesti ledu... parnese...17 porciju, na siandienai man uzteks..... dabar jau laiminga ir isimaudzius ir su ledais mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne,bet tu vistiek nemirtinga,17 porciju blink.gif

Kazkaip galvojau siandien ,kaip tu jautiesi taip velai gryzusi lotuliukas.gif Ir laukiau kol parasysi siandienos nuotykius savo tongue.gif Kazkaip nuotaika pakelia tavo pasakojimai,o zodis "tyngiu"patapo kaip keiksmazodis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, tai pasakukit jūs man, ar ilgai dar vakar buvot, kai išvažiavau ne savo noru doh.gif
Aš ta eisiu suknelės rytdienai matuotis, ar tilpsiu smile.gif Kažko nelabai manęs traukia į tą diplomų įteikimo šventę schmoll.gif Gal, kad vaikus pusei dienos reikės palikt, o gal todėl, kad dar niekas nepakuota kelionei į pajūrį. Kažkaip man paroj valandų trūksta. Gal kas padovanot galit ar paskolint? bigsmile.gif
Aš tai nesugebėčiau suvalgyti nei 3, nei 17 porcijų ledų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selina: 16 birželio 2011 - 20:31
Tingiu, tingiu, tingiu, tingiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , na va, nusikeikiau blush2.gif , bet nelabai padejo, einu kavos su ledais isgerti, dar reikia patikrint ar liko doh.gif , Selina, kai busit tokios talpos kaip mes su sunum tilps dar ne tiek ledu, bet tikrai nelinkiu, cia gyva beda, net atostogom nelieka pinigu per ta valgi mirksiukas.gif , o man reikia siandien kazkaip tingint iki garazo nubildeti, ir vel viesuoju transportu, jau nusibodo iki negaliu nors netoli labai, pavaziuoju i partizanu g. iki dabartines IKI ir per autostrada jau peskom doh.gif , masina yra, nupirkau audine, stovi jau metai kaime, nu laukia kol sunus vairuos, o tas -tik kita vasara laikys teises, o as kaip visada tingiu, tai mokytis neisiu jau....vyras dabar ja apsidraude vasarai, sake pravazines, bet ne su manim, gyvate, na as kaiman nevaziuosiu.....kol anyta gyva schmoll.gif , joooo neisigaskit, nesu tokia bjauri, yra bjauresniu zinokit rolleyes.gif tai va, o garaze reikia kilimus isisiuirbti, slanga suvinioti nes gal jau vandens nebus sklepe, cia beda pastaruju metu, kai nusipirkau taip ir uzpyle, bet siemet zadejo sutvarkyti, nuplese 100 litu tvarkymui kanalizacijos, reikes sofa atsivesti tecio is mamos, kad butu kur paguleti kai nuvaziuoji, kai vyrai susirenka garaze tai ka daro?... o kai moterys- kepsnine nusipirkau, tik dar saslu nekepiau, kilimai jau yra, staliuka turiu.... sunus sake tik valgyt pasiimti reikia.....kava visada vezuosi termose, vien zodiu atostogos rugpienyje....nu reikia sindien nuvaziuoti, nu bet tingiuuuu... na Pupai tai juoko bus paskaicius, bet o ka, toks jau gyvenimas.....myliu jus visas, geros dienos....einu pagaliau kavintis tongue.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Niekur aš nedingau tongue.gif jeigu kas nepamenat manęs, tai prisistatysiu, esu šios temos pradininkė. Visą šį laiką sėdėjau tyliai ir skaičiau jūsų pokalbius ax.gif
Tad noriu tarti keletą žodžių apie keletą iš jūsų. (sorry, kad ne apie visas)

***nora***, jeigu ne tas užrašas "17-metis" tai galvočiau, kad čia kažkokia pacankė rašo biggrin.gif tikiu, kad esi labai bendraujantis ir labai fainas žmogus wub.gif

madrid
, vadovė iš prigimties, barbė-devyndarbė smile.gif

Selina, labai atsidavusi savo vaikams. Moksliukė (gerąja to žodžio prasme) tikriausiai esi.

lašeliukas, man įsiminė dėl savo darbo ir dėl bulvių smile.gif

silwia007, tikriausiai labiau esi klausytoja, nei pasakotoja, būtum gera psichologė 4u.gif

PUPA13, nežinau, bet kažkodėl tave įsivaizduoju, labai kudute, smulkute, stilinga....

na tai tiek, sorry jei visai nusipezėjau 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Tai taip ir nesupratau,ka tu is to garazo darysi.Ale sodyba bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2011 06 17, 11:41)
lotuliukas.gif Tai taip ir nesupratau,ka tu is to garazo darysi.Ale sodyba bus g.gif

As dar namie, sunus 20-ciai minuciu iskleke pas drauga padangu prisipusti, o nera jau 2 valandos, bet... as jau susikroviau stiklainius, i termosa kavos, desreliu i kita termosa ir 13.16 autobusas... ne nesodyba lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , o ka bobai su garazu daryti jei ji net nevairuoja, nupirkau nes pasiule doh.gif ir kartu su masina jame buvo... nu sakiau bus sunui, bet kolkas jis dar maziukas, taip kad turtas mano ir darau ka noriu.. cia kaip sakau mano sklepas su didelem durim, o kadangi sodo noriu bet uosviene nervuoja ir i kaima-sodyba(beje vienkiemis) kojos nekeliu, tai vaidinu seimininkle savo garaze, o siaip buvau gavus pasiulyma isnuomoti, bet kai pamaciau koks to zmogaus garazas(kaimynas garazo prase) tai atsisakiau, mano net lentelem iskaltas... o pas ji gelzgaliai iki lubu...... neee, man bardako svetimo nereikia, savo uztenka... o sunus gryzo, mausim abu.....o ateity gal kokia dirbtuve atidarysim, sunus tai eina mokytis autoelektriku, nu pasvajoti galima, o kaip bus , bus matyt...

O Svirkantai aciu uz **pacanke** sirdyje tikrai man 18. tik su 26 metu patirtim jau....nejau turiu sedeti ir dejuoti kaip man skauda.. o tikrai skauda... bet eina sau, as geriau tingiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Na Nora ir superiniai tavo "rasineliai" uzkretei su tuo tingiu, nes ir dabar ziuriu i kruva popieriuku ir mintyse garsiai rekiu sian as TYYYYNGIIIIIUUUUUUUUUUU lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svirkanta @ 2011 06 17, 11:40)
Sveikutės  4u.gif 
Niekur aš nedingau  tongue.gif jeigu kas nepamenat manęs, tai prisistatysiu, esu šios temos pradininkė.  Visą šį laiką sėdėjau tyliai ir skaičiau jūsų pokalbius  ax.gif
Tad noriu tarti keletą žodžių apie keletą iš jūsų. (sorry, kad ne apie visas)

PUPA13, nežinau, bet kažkodėl tave įsivaizduoju, labai kudute, smulkute, stilinga....
na tai tiek, sorry jei visai nusipezėjau 4u.gif

A ko tyliai,nepatinka musu pasnekesiai lotuliukas.gif Nu galeciau pasakyti,kad nei liekna nei ka.Nu nesiskundziu labai,bet kokius 5kg tai svajoju kazkada numesti blush2.gif O tu papasakok kaip tau sekasi,ar susiradai draugiu netoli namu,gal kita karta prisijungsi prie musu mirksiukas.gif

Isivaizduoju ***nora***sedincia savo garaze dabar ir geriancia kava lotuliukas.gif kai lauke toks oras.Tik,kad netektu ir nakvoti tenai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na merginos aš jau diplomuota thumbup.gif Prieš nepilną valandėlę grįžau. Graži buvo šventė smile.gif Absolventų net 163 bigsmile.gif D Paleidau auklę, suguldžiau savo žiogus, dabar eisiu kavos pasidaryti, o vakare šompaną šausim su vyru smile.gif Bet gert reikės kraunant lagaminus, nes ryt išbildam pajūrin. palinkėkit man pailsėt šiek tiek ir svarbiausia gero oro smile.gif Pasilgsiu jūsų. Bet kokį reportažą parengsiu iš pajūrio visvien smile.gif
Svirkanta, aš buvau moksliukė, kol nebuvo vaikų. kai jie atsirado, ėjau toliau iš pareigos, nemesti tai, ką pradėjau. šiaip ištikro patiko, tai ką studijavau, tik kad menkai apmokamas šis darbelis LT. O vaikus tai žinoma, kad myliu. kaip gi gali nemylėti savo didžiausio turto wub.gif O ko tu pati užvedus temą, greit iš jos dingai? Susiradai draugių iš Garliavos? smile.gif
Merginos, ar aš nesakiau, kad užsuka pas mus skaitytojų? tongue.gif
Atsakyti
Selina, dar karta sveikinu 4u.gif O del lagaminu, tai as visada pasidarau sarasiuka, ka reikia pasiimti. Tai jei tokio neturi, siulau ramiai isgerti kavyte ir pasidaryt - darbas bus daug greitesnis mirksiukas.gif Zinai, i kelione visada maloniau lagaminai pakuojasi, negu jau grizus issipakuoja:D Linkiu gero oro, nors sako, nebuna blogo oro, o tik netinkama apranga biggrin.gif Kad tik labai baisiai nelytu, o, kad pailsesit, tai net neabejoju! Lauksim griztant su fotoreportazu. Beje, kodel dar i skaipo bureli neuzsirasei? ax.gif

O as siandien pas madrid buvau tongue.gif Mergaites, junkites i skaipa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglytele @ 2011 06 17, 14:18)
Selina, dar karta sveikinu 4u.gif  O del lagaminu, tai as visada pasidarau sarasiuka, ka reikia pasiimti. Tai jei tokio neturi, siulau ramiai isgerti kavyte ir pasidaryt - darbas bus daug greitesnis mirksiukas.gif Zinai, i kelione visada maloniau lagaminai pakuojasi, negu jau grizus issipakuoja:D  Linkiu gero oro, nors sako, nebuna blogo oro, o tik netinkama apranga biggrin.gif Kad tik labai baisiai nelytu, o, kad pailsesit, tai net neabejoju! Lauksim griztant su fotoreportazu. Beje, kodel dar i skaipo bureli neuzsirasei? ax.gif

O as siandien pas madrid buvau tongue.gif Mergaites, junkites i skaipa rolleyes.gif

Ačiū Eglytele už sveikinimus smile.gif Sąrašas geras dalykas, nes šiaip būna, kad prisidedam daug nereikalingų rūbų ar daiktų. Gal reikės pasinaudot tavo patarimu.

Madrid mane apkvietė į draugus, o ką toliau daryt, kad su jumis visomis galėtume bendraut?
Atsakyti