Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno draugių namučiai

QUOTE(***nora*** @ 2011 06 15, 12:58)
Pupa, o kodel tau dickis trugdo,pasiimk ir i trulika ir atvaryk, juk paskui vistiek atgal visa kruva eisim namo i ta pati rajona, jei nori tai dar galim ir prie truliko susitikti ir nuvaziuoti kartu, kam ta masina, paskui ir ten beda kur ja pastatyti....

Jis tai man netrukdo,bet kaip kokia cigone atrodysiu vaikais apsikarscius lotuliukas.gif Ir jam paciam nuobodu bus.Siaip tai jau turiu sioki toki planeli mirksiukas.gif Nu su truliku tai seniai jau teko vaziuoti,net neatsimenu kada blush2.gif Bet aciu uz ideja.Jei nerasiu kur masinos pastatyti tai pravaziuodama pamojuosiu nors lotuliukas.gif

Prisedau prie kompo ir nepakeliu siknos doh.gif .
Atsakyti
na kaip tas susibegimas ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
oi, lašeliuk, neklausk - alų midų gėrėm, pet barzdą varvėjo...
o jei rimtai, tai labai smagiai pasisedėjom. sutarėm kraustytis į skaipą, kad lengviau būtų chatinti. tai kažkaip reikes suroganizuot šitą reikalą smile.gif
vienaip ar kitaip - buvo labai smagu visas pamatyt, labai smile.gif tikiuosi ne paskutinį kartą mes čia susimatėm mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu prisiduosiu ir as.Kelione pabaigiau taip,liftas sugedes o i 7 auksta sulaksciau 2 kartus,o trecio karto neteko ir tik del to,kad pasitaike geras kaimynas ir likusia vezimo dali uznese karsta.gif Taip ,kad po gero pasisedejimo kalorijos ,kaip ir iskratytos tongue.gif
Atsakyti
tikekimes kita syk anksčiau bus susitikimas ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
nu va, o as kaloriju neiskraciau. bet kadangi ryt diena tokia kaip si, tai itariu pusryciu 18val man niekas neduos lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai buvo smagu su visomis pasimatyti. Kalbos liejosi per kraštus thumbup.gif Tik gaila, kad teko pirmai išjudėti namo. Bet gal nieko įdomaus ir svarbaus nepraleidau g.gif Mažius praklykė iki pat namų, tai galva ištino doh.gif
Papildyta:
QUOTE(lašeliukas @ 2011 06 15, 20:04)
tikekimes kita syk anksčiau bus susitikimas ax.gif  ax.gif  ax.gif

Žinoma, kad galima ir dieną kada susitikt. Siūlyk laiką, kas galės prisijungs. Niekada juk nebus taip, kad visos galės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selina: 15 birželio 2011 - 20:45
pritariu Selinai, kas gales, tas prisijungs smile.gif juk nebutina masuote smile.gif
Atsakyti
p.s. merginos, atsiuskit man skype, susijungsim wink.gif
Atsakyti
Labas rytas,neturejau vakar jegu parasyt,tai tik perskaiciau ir miegot ejau.

Aciu visoms uz gerai praleista laika 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu girdet, kad smagiai pavakarojot, tikiuos sekanti karta turesiu ir as galimybe pasimatyt su jumis ax.gif
Atsakyti
Raimutei, atsiusk man a.z. skaipa, jei turi. mes visos jungiames i viena kanala, kad paprasciau butu plepeti diena smile.gif kas gales tas plepes smile.gif

itariu, kad tema siek tiek apmirs, bet vistiek pagrindines zinias apie susitikimus, vestuves, krikstynas ir pan. pranesime mirksiukas.gif
Atsakyti