Man tinka
QUOTE(madrid @ 2011 06 14, 18:16)
gal tiesiai ir tinkames prie rotuses vasko krosnies?
Kol man isaiskino sunus kur ta krosnis , bet dabar aisku, prie pat iejimo i rotuse na busiu busiu busiu busiu as , o ten medziotoju uzeiga , o ten ir saslyku yra tai butu svajones isipildymas mano... nors sunus mano irodineja kad santakoj ant pievos jokiu uodu nera, jis ten labai daznai su dviraciu vazineja,. jau ir siandien planuoja kaip ten rytoj jam kartu su dyfu nuvaziavus, saslyku nori.....
tai tau, panele Nora, dar ir ekskursija po Kauna pravest reikia? siaip tai su labai grazia istorija musu miestas
QUOTE(madrid @ 2011 06 14, 19:30)
tai tau, panele Nora, dar ir ekskursija po Kauna pravest reikia? siaip tai su labai grazia istorija musu miestas
geda net pasakyt, bet tikrai yra rajonu kur nebuvau nors Kaune ir gimus ir uzaugus zaliakalnyje....myliu musu Kauna, bet dabar galvoju, ar ta briedziu uzeiga dar yra , na buvau rotuses aikstej, na prisipazinsiu, dar ziema....aisku man visai nesvarbu kur sedesim, dabar galvoju ka rengtis reikes , na jus tai uzsieme, o as tik apie save, ryte eisiu i baze nes akinius pagaliau ruzavus padare, tai reikes kiba suknele alyvine traukti jau, atnesiojau juodai menesi, gal uztenka, nevaiksciosiu gi visus metus juodai-ypac vasara,gyvenimas tesiaisi, pas mane visos bliuzes raudonos ir ruzavos, na visi zinom ka raudona spalva puosia , garsiai cia jau nesiskelbsiu kad ir taip matosi
Man irgi tinka. Tik gal reiktų tel. numeriukais apsikeisti, jei kas vėluotų ar pasitikslint kažką norėtų. Aš pvz. galiu trupučiuką gal vėluot, nes vyras po darbo parlėks namo, paims mus su vaikais ir tada jau tiesiai pas jus Gal galėtumėt man parašyt kuri savo tel. numeriuką į AŽ.
Nora, vakaro aprangos kodas - laisvalaikio
Nora, vakaro aprangos kodas - laisvalaikio
Susitikimas RYTOJ (TREČIADIENĮ) 17:30, Kauno rotušės aikštėje, prie vaško krosnies
Aprangos kodas: patogus laisvalaikis - vakarines sukneles ir vakarinius makiažus palikime kitam kartui
Jei kas vėluojate arba nerandate krosnies - galite skambinti man (865515615)
Visos esate laukiamos! Pagaliau susitiksim kartu, o ne po vieną
Aprangos kodas: patogus laisvalaikis - vakarines sukneles ir vakarinius makiažus palikime kitam kartui
Jei kas vėluojate arba nerandate krosnies - galite skambinti man (865515615)
Visos esate laukiamos! Pagaliau susitiksim kartu, o ne po vieną
QUOTE(madrid @ 2011 06 14, 21:15)
LABAS RYTELIS MERGAITES
Nu jau, na jau, as vienintele suknele turiu, tai zinokit su ja ir ateisu , pernai nusipirkau per pastaruosius 15 metu nei vienos sukneles neturejau nes sveriau 140-155, tai jus net neisivaizduojat kaip jauciausi galedama suknele apsivilkti....o del makijazo, tai isvis ... va paskutini karta antakius ir nagucius cia viena maloni mergaite sutvarke, o as pati i kirpykla kelia jau seniai uzmirsus-deja......man kaip smagu cia kas ryta uzeiti ir pasiskaityti, pasireiksti, labai tikiuosi kad ir po susitikimo taip bus....na as vel su fotoreportazu, kad jum soko nebutu kas cia per mociute rasineja jum , nors cia dar pereita vasara, daba jau metais pasenus
Laba diena,
Pupa,atvaziuosiu pati,tau nereiks galvos sukti,kad sutalpintum,paiimsiu dar Madrid numeri,jei kartais veluociau.
Iki susitikimo
Pupa,atvaziuosiu pati,tau nereiks galvos sukti,kad sutalpintum,paiimsiu dar Madrid numeri,jei kartais veluociau.
Iki susitikimo
Na va, matau juda veiksmas ir pagaliau yra planas chuliganas susitikimui, gero pasisedejimo ir laukiu ziniu, kaip sekesi
o as paburbesiu truputuka... parejau su naujais akiniais, nu nematau per juos, na ryskumo tai gal pakanka, bet kazkaip ovalina man vaizda, kojos pinasi, laiptelis atrodo zemas o as kazkaip koja aukstai keliu.... nesuprantu kas cia per fintai, visada pirkdavau is turgaus po 15-20 litu, bet visi burbedavo kad ju negalima nesioti, tai dabar uz 466 uzsisakiau, bet ju as negalesiu nesioti, na gal priprast reikia, bet taip dar nebuvo man, kazkada turejau tuos optikinius kol nesutryniau su koja, bet kad taip rodytu... 3d gaunasi jau, net ir plazminio teliko nereikia....beje, susalau, isjau be rankoviu ir vau, salta... tai va, gryzau visa pikta, reikia kazkaip relaksuotis kad nuotraika pageretu, eidama dar sumasciau gal apsikirpt uzeiti, bet paskui pagalvojau, jei dar apkirps kaip tie akiniai, tai visai uzsibliausiu, geriau nereikia tada, tegu toliasu auga plaukai... ai, pasirodo dar ir mano ausys nevienodo aukscio, akiniai kreivai guli... nu sakau... ko nesuzinosi po tiek gyvenimo metu....
QUOTE(***nora*** @ 2011 06 15, 12:14)
o as paburbesiu truputuka... parejau su naujais akiniais, nu nematau per juos, na ryskumo tai gal pakanka, bet kazkaip ovalina man vaizda, kojos pinasi, laiptelis atrodo zemas o as kazkaip koja aukstai keliu.... nesuprantu kas cia per fintai, visada pirkdavau is turgaus po 15-20 litu, bet visi burbedavo kad ju negalima nesioti, tai dabar uz 466 uzsisakiau, bet ju as negalesiu nesioti, na gal priprast reikia, bet taip dar nebuvo man, kazkada turejau tuos optikinius kol nesutryniau su koja, bet kad taip rodytu... 3d gaunasi jau, net ir plazminio teliko nereikia....beje, susalau, isjau be rankoviu ir vau, salta... tai va, gryzau visa pikta, reikia kazkaip relaksuotis kad nuotraika pageretu, eidama dar sumasciau gal apsikirpt uzeiti, bet paskui pagalvojau, jei dar apkirps kaip tie akiniai, tai visai uzsibliausiu, geriau nereikia tada, tegu toliasu auga plaukai... ai, pasirodo dar ir mano ausys nevienodo aukscio, akiniai kreivai guli... nu sakau... ko nesuzinosi po tiek gyvenimo metu....
Zinai ,man taip su akiniais nuo saules buvo,kai buvau nusipirkusi gatveje ,papigiaskas.
Tai tada ir as paburbesiu likau su 2vaikais namie viena,vyras dar prikrove slamsto i bagazine man,nes savo turejo atlaisvinti.Tai dabar sedziu ir galvoju,ka man daryti dabar del vakaro Jei rasiu kam palikti dicki ir nelis lietus(aisku dar vezima kazkokiu budu reiktu susikisti kazkur ) tada atvarysiu.Turiu kelis jusu tel nr,tai pasiskambinsiu pasiklausti kur apsistosite.Nes bet kokiu atveju 17val is darzo dicki tik paimsiu.As bet kokiu atveju parasysiu sms
Pupa, o kodel tau dickis trugdo,pasiimk ir i trulika ir atvaryk, juk paskui vistiek atgal visa kruva eisim namo i ta pati rajona, jei nori tai dar galim ir prie truliko susitikti ir nuvaziuoti kartu, kam ta masina, paskui ir ten beda kur ja pastatyti....