Na as irgi galvoju kad gal veloka, pasedesi valanele ir viskas, reikes skubeti namo, tik tiek gal kas dirba tai po darbo cia.... jooo kazkaip tingisi vakare jau eiti kazkur, as asmeniskai tai isvis nemegstu vakare vaikscioti, na dabar dar sviesu, bet.....as tingine pasirodo totali, eiti noriu bet tingiu.....visa vakaras sedziu prie kompo, o dar pykstu ant sunaus kad jis sedi......viskas, einu gult, labanakt....
Gal kur arciau nei santaka , o draugystes parkas netinka?, idomu, cia uodu yra vakare, as ir nemgstu kai mane valgo , zinau kad gausiu velniu dabar nuo merginu, bet ka as zinau, selina tik is toli atvaziuoja, o cia mes vietines kazkaip, nebent dar kazka praleidau....
Nora nebūk tinginė. Buvo parinkta strategiškai patogi vieta visoms. nas iki Centro tikrai manau visoms iš visų rajonų važiuoja transportas. Netgi man iš Užliedžių.
aha, Nora, netinginiauk! susitinkam treciadieni, po darbu, 17.30 prie pilies. eisim kur graziai ir patogiai pasedeti
o nuo tavo parko vaziuoja transportas, taip kad viskas bus gerai. paskutinis troleibusas nuo ziedo isvaziuoja apie 23.30. Nemanau, kad tiek sedesim, todel ir grisi normaliu laiku. o temsta dabar po 22 valandos.
jokiu atsikalbinejimu!
o nuo tavo parko vaziuoja transportas, taip kad viskas bus gerai. paskutinis troleibusas nuo ziedo isvaziuoja apie 23.30. Nemanau, kad tiek sedesim, todel ir grisi normaliu laiku. o temsta dabar po 22 valandos.
jokiu atsikalbinejimu!
QUOTE(madrid @ 2011 06 14, 00:03)
aha, Nora, netinginiauk! susitinkam treciadieni, po darbu, 17.30 prie pilies. eisim kur graziai ir patogiai pasedeti
QUOTE(madrid @ 2011 06 14, 00:03)
Labas rytas.... surautytas
labas labas
Laba ryta,
Ko Nora tokia ankstyva?
As vakar,susitvarkiau del darzelio,prades mazoji eiti nuo rugpjucio.
Ko Nora tokia ankstyva?
QUOTE(silwia007 @ 2011 06 14, 09:28)
Laba ryta,
Ko Nora tokia ankstyva?
Ko Nora tokia ankstyva?
Laba,i koki darzeli maze vesi Kada jus einate i lauka.Gal susimatytume
Ai,isejau vakar su vaikais pasivaikscioti ir parasiau norai sms.Neilgai kokia 1.5val pabuvom,sunus krepsini pazaide,mazoji zoles pavalge ir parejome
Nu nezinau,kaip man del rytojaus.Todel niekam nieko nepasizadu pavezeti Vyras isvaro darbo reikalais tai nebus visa savaite,o pas mane i bagazine vezimas nelabai telpa.Nu bet ka nors gal ir sumastysiu Parasykit kas nors didelem raudonom raidem,kada ,kur ir kas vyks.Kad visos matytume ir prisijungtume.
QUOTE(PUPA13 @ 2011 06 14, 11:06)
Laba,i koki darzeli maze vesi Kada jus einate i lauka.Gal susimatytume
Vesiu prie senu namu i Eglute,nes cia aplink niekur jau nera vietu,na dar nebet i Pasaka nuo rugsejo ar veliau priimtu,ta net nezinau ka daryt,nesinori man jos is vieno i kita darzeli metyt.
Dazniausiai einu po mietu miego,parasysiu savo tel tau i AZ,jei ka rasyk
QUOTE(silwia007 @ 2011 06 14, 11:32)
Vesiu prie senu namu i Eglute,nes cia aplink niekur jau nera vietu,na dar nebet i Pasaka nuo rugsejo ar veliau priimtu,ta net nezinau ka daryt,nesinori man jos is vieno i kita darzeli metyt.
Mes lankome Pasaka O kada tas pietu miegas jusu,nu nors oriantuotis.Nes as itariu,kad kai mes miegam jus einate.
Parasiau ir savo nr,
QUOTE(PUPA13 @ 2011 06 14, 12:25)
Mes lankome Pasaka O kada tas pietu miegas jusu,nu nors oriantuotis.Nes as itariu,kad kai mes miegam jus einate.
Parasiau ir savo nr,
Parasiau ir savo nr,
visaip buna,kad miega,bet seip tai kazkur nuo 1 iki 3 tam tarpe
QUOTE(silwia007 @ 2011 06 14, 12:55)
visaip buna,kad miega,bet seip tai kazkur nuo 1 iki 3 tam tarpe
Supratau,mes kazkur panasiai tik iki kokiu 14val.Tada gal kada ir susimatysime
Norejau rasyt didelem raudonom raidem informacija ir pagalvojau, kad gal tinkames rotuses aikstej? is bendros nuomones supratau, kad nesipiknikinsim, o eisim i kokia kavinuke pasedet. speju, kad arciausiai pilies rotuses aikstej kazkas. tai gal tiesiai ir tinkames prie rotuses vasko krosnies?