Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno draugių namučiai

labas rytas, merginos,
man tinka treciadienis ir kol kas tai 17:30 tikrai patogu. kur tinkames konkreciau?
jei oras toks kaip siandien tai galim tikrai santakos parke ant pievos smile.gif
ir manau, kad tos, kurios neturi kur palikti savo mazuju, tai gali pasiimt kartu smile.gif bent jau man tai netrukdo niekad vaikai smile.gif
Atsakyti
tai gal pvz kauno pilies aikstelej prie prasidedancio pesciuju tako?
Atsakyti
Nu zinokit pykit ,nepykit,bet atvarysiu su mazaja nors trumpam susimatyti ax.gif Man diena ,vieta ir laikas tinka thumbup.gif

Selina,ne tu po Kauno mamyciu turgeli siandien daireisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nylli @ 2011 06 13, 13:28)
tai gal pvz kauno pilies aikstelej prie prasidedancio pesciuju tako?

Tai čia jau už aikštelės tas takas prasideda?
Papildyta:
QUOTE(PUPA13 @ 2011 06 13, 13:59)
Nu zinokit pykit ,nepykit,bet atvarysiu su mazaja nors trumpam susimatyti ax.gif Man diena ,vieta ir laikas tinka thumbup.gif

Selina,ne tu po Kauno mamyciu turgeli siandien daireisi mirksiukas.gif

Pasidairau kartais, o ką? smile.gif Pasidairau ten dažnai smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Labuuuukasss, man tinka treciadienis ir laikas, na ten pusvalandis ar ten... o kuuur? nors lietaus tai gal nebus, tai su termoseliais ir kilimeliais, ar kavinej kur, na siulykit, as paskaitysiu ir prisitaikysiu...... vacation4.gif
ateikit su vaikais, ziema salta, o vasara tegu begioja ar sedineja, mes paplepesim ir vaikus priziuresim soske.gif , as vel kaip ta varle keliauninke is multiko, jei kas mate, vis prisimenuuuuu- visada eidavau su vaiku, niekada man netrugde, nes ir palikt nelabai turejau kur ir aukliu kazkaip nebuvio dar madinga, na madinga gal buvo, iprasta nebuvo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(PUPA13 @ 2011 06 13, 14:59)

Pupa, tai mes gal kartu nuo kur nors vaziuojam, dviese( vaikuciu neskaiciuoju) drasiau bus, o jei tu su masina, tai pro Reda tau prasukti irgi pakeliui visai, ka manai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***nora***: 13 birželio 2011 - 15:31
Aš tai jaučiu prašysiu, kad vyras atvežtų su vaikučiais, tai jį paleisiu vežimą pastumdyti valandėlei, o pati eisiu pliurpt su jumis. O kas dėl vietos, tai aš norėčiau kokioj lauko kavinėj pritūpt smile.gif
Atsakyti
Tai gal Nora su Pupa mane ir kartu priimtumet ax.gif ? Butume jau tryse.
Atsakyti
QUOTE(silwia007 @ 2011 06 13, 17:11)
Tai gal Nora su Pupa mane ir kartu priimtumet  ax.gif ? Butume jau tryse.

drinks_cheers.gif tik as miesto transportu, nebent Pupa su masina vaziuos, kiek suprantu jai patogiau su masina, bet ir trulikais galime... bernas klausia panos, gal noretum pasivazineti su didele ir galinga masina-mergina sako, noreciau ax.gif - tai einam i sustojima- atsauna berniokas.....
Atsakyti
Labas vakaras, viesai Pupos atsiprasau blush2.gif , gavau si vakara pakvietima pasivaikscioti, o kaip tik tuo metu po darbo drauge atejo pasikavinti..... nu kai yra tai iskarto visi, o kai nera tai nieko..... dar rytoj ligoninej paskutine dienele atbunu ir jau ant visai namo kaip ir....viska isjudino visom procedurom tai vos slenku, bet manau paskui bus geriau....
Atsakyti
labai jau jus čia velai sutaret.....man per velu,o jus uodai sues prie Nemuno,butinai pasirupinkit purškaliuku nuo tu bjaurybiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lašeliukas @ 2011 06 13, 20:26)
labai jau jus čia velai sutaret.....man per velu,o jus uodai sues prie Nemuno,butinai pasirupinkit purškaliuku nuo tu bjaurybiu blink.gif

Aš tai pvz. visai ir nenoriu prie Nemuno. Uodų įkandimams esu alergiška, tai kažkaip nevilioja manęs vakariniai piknikai. Tai galėsim kitą kartą ir dienos metu susitikt. Juk čia pirmas, bet ne paskutinis manyčiau susitikimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
nesuvalgys musu tie uodai, saule leidziasi juk ne 6 val smile.gif
o as jau laika uzrezervavau, tai prasom nekeisti tongue.gif
Atsakyti