Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno draugių namučiai

Laba ryta ir as su kava prisedu,vakar atidariau maudiniu sezona thumbup.gif pas save kaime,tai taip atsigavau.man tai jokio skirtumo vakare ar diena ,prisitaikysiu prie daugumos.
Atsakyti
Uoj,vakar du kartus prisedau parasyti,bet taip ir neparasiau blush2.gif Kadangi as buciau ratuota ir su savo pupyte, tai atvaziuociau bet kur,aisku jei zinociau.Nes man Silainiai tai visai tamsus miskas.Tik mano laikas visai nepriklauso nuo manes verysad.gif Kaip ir sakiau jus nutarkite,o as jau ziuresiu kada ir kaip prisijungsiu mirksiukas.gif
O siaip tai su nora ir silwia gal kada ir parke susibegtume vakare ant pieveles piknyka pasidaryti,kai ne taip karsta mirksiukas.gif

O zinok nora ,kaip tu parasei,kad vaika i manieza ir prie vandens,tai taip as galejau su pirmu atostogauti.Vaikas i masina ir miega,vaziuok kur nori,daryk ka nori,gryzk su juo kada nori smile.gif Dabar viskas kitaip ax.gif
Atsakyti
Sveikos! linkejimai is Minges kaimo. jau ruosiames i Klaipeda buriuot, paskui i Sventosios uosto atidaryma. Skemadieni parvaziuosiu atgal i Kauna. pasirasau susitikt kada benutartumet - prisiderinsiu. Galim pvz kad ir Santakos parke susimatyt smile.gif piknika pasidaryt kur po medziais smile.gif
parasysiu placiau is Klaipedos - uoste turetu but internetas smile.gif
Atsakyti
Gera ideja thumbup.gif.Man tada tiktu nuo kokios 17val.Maze pamiegojus butu ir reikalui esant dicki dar is darzo pasiimciau.Nu blyn,kokia as cia mamka doh.gif Bet kitaip neiseina.Jei susiplanuosite anksciau derinciausi vistiek prie jusu ax.gif

Madridgero vejo tau.Kaip oras pajuri,vakar vyriskiai i Klaipeda buvo isleke panaktineti tai sake,kad lijo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PUPA13: 10 birželio 2011 - 11:17
sveikos smile.gif vel kisuosi tongue.gif
manau santaka labai ok - ten galima ir pasipiknikauti, ir i kavine jei ka nueiti netoli, ir viesuoju transportu pasiekiama smile.gif taigi pirmiausiai galima ant pievutes savo maista sutarsyti, tada dar i kavine nuropoti galutiniam apsirijimui cool.gif ir kavai biggrin.gif
Atsakyti
tai kada ,kada tas piknykas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lašeliukas @ 2011 06 10, 23:41)
tai kada ,kada tas piknykas drinks_cheers.gif

Na as jau kaip suprantu vel orai koja kisa, jei lis tai koks cia piknykas doh.gif , na kitoj savaitej galiu tik treciadieni arba penktadieni, na pas mane ir savaitgaliai laisvi, bet pas normalius zmones tai ne ax.gif
Atsakyti
na jei lis tai vietoj pikniko baras bus, kokios bedos biggrin.gif lyg tariames treciadieni... jei ir nesigaus visom, kiek bus tiek, as kaip ir busiu jei dar bent 1 bus (selina, jei ka duok zinot, tikiuosi nepersigalvosi) smile.gif
Atsakyti
panos, rasau trumpai, nes vos kojas velku. 2 dienos juroj ir is manes beliko tik skysta mase. varzybose atplaukem antri is 24 laivu. bet pavargau tai kaip sunelis.
dalyvausiu visur, tik rytoj atsirinksiu info kada jus cia piknikinsietes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madrid: 12 birželio 2011 - 22:52
Labas rytas pritaiu nylli,kad jei lis galima i kokia kavine.
Atsakyti
Labas visoms, tai dabar diena aiški - susitinkam trečiadienį. Dabar reiktų nuspręsti dėl laiko. Ar 17:30 tarkim būtų visoms patogu?
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif

Aciu uz sveikinimus. As treciadieni irgi stengsiuosi dalyvauti. Tik butu gerai, kad jau bent rytoj sukonkretintume laika - turiu susitarti ir del mazutes paziurejimo mirksiukas.gif
Papildyta:
Labas, Selina,
Man tinka. Jie ir veluosiu, tai tikrai iki 18 val. pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti