Laba ryta ir as su kava prisedu,vakar atidariau maudiniu sezona pas save kaime,tai taip atsigavau.man tai jokio skirtumo vakare ar diena ,prisitaikysiu prie daugumos.
Uoj,vakar du kartus prisedau parasyti,bet taip ir neparasiau Kadangi as buciau ratuota ir su savo pupyte, tai atvaziuociau bet kur,aisku jei zinociau.Nes man Silainiai tai visai tamsus miskas.Tik mano laikas visai nepriklauso nuo manes Kaip ir sakiau jus nutarkite,o as jau ziuresiu kada ir kaip prisijungsiu
O siaip tai su nora ir silwia gal kada ir parke susibegtume vakare ant pieveles piknyka pasidaryti,kai ne taip karsta
O zinok nora ,kaip tu parasei,kad vaika i manieza ir prie vandens,tai taip as galejau su pirmu atostogauti.Vaikas i masina ir miega,vaziuok kur nori,daryk ka nori,gryzk su juo kada nori Dabar viskas kitaip
O siaip tai su nora ir silwia gal kada ir parke susibegtume vakare ant pieveles piknyka pasidaryti,kai ne taip karsta
O zinok nora ,kaip tu parasei,kad vaika i manieza ir prie vandens,tai taip as galejau su pirmu atostogauti.Vaikas i masina ir miega,vaziuok kur nori,daryk ka nori,gryzk su juo kada nori Dabar viskas kitaip
Sveikos! linkejimai is Minges kaimo. jau ruosiames i Klaipeda buriuot, paskui i Sventosios uosto atidaryma. Skemadieni parvaziuosiu atgal i Kauna. pasirasau susitikt kada benutartumet - prisiderinsiu. Galim pvz kad ir Santakos parke susimatyt piknika pasidaryt kur po medziais
parasysiu placiau is Klaipedos - uoste turetu but internetas
parasysiu placiau is Klaipedos - uoste turetu but internetas
Gera ideja .Man tada tiktu nuo kokios 17val.Maze pamiegojus butu ir reikalui esant dicki dar is darzo pasiimciau.Nu blyn,kokia as cia mamka Bet kitaip neiseina.Jei susiplanuosite anksciau derinciausi vistiek prie jusu
Madridgero vejo tau.Kaip oras pajuri,vakar vyriskiai i Klaipeda buvo isleke panaktineti tai sake,kad lijo.
Madridgero vejo tau.Kaip oras pajuri,vakar vyriskiai i Klaipeda buvo isleke panaktineti tai sake,kad lijo.
tai kada ,kada tas piknykas
QUOTE(lašeliukas @ 2011 06 10, 23:41)
tai kada ,kada tas piknykas
Na as jau kaip suprantu vel orai koja kisa, jei lis tai koks cia piknykas , na kitoj savaitej galiu tik treciadieni arba penktadieni, na pas mane ir savaitgaliai laisvi, bet pas normalius zmones tai ne
panos, rasau trumpai, nes vos kojas velku. 2 dienos juroj ir is manes beliko tik skysta mase. varzybose atplaukem antri is 24 laivu. bet pavargau tai kaip sunelis.
dalyvausiu visur, tik rytoj atsirinksiu info kada jus cia piknikinsietes
dalyvausiu visur, tik rytoj atsirinksiu info kada jus cia piknikinsietes
Labas rytas pritaiu nylli,kad jei lis galima i kokia kavine.
Labas visoms, tai dabar diena aiški - susitinkam trečiadienį. Dabar reiktų nuspręsti dėl laiko. Ar 17:30 tarkim būtų visoms patogu?
Sveikos gyvos
Aciu uz sveikinimus. As treciadieni irgi stengsiuosi dalyvauti. Tik butu gerai, kad jau bent rytoj sukonkretintume laika - turiu susitarti ir del mazutes paziurejimo
Papildyta:
Labas, Selina,
Man tinka. Jie ir veluosiu, tai tikrai iki 18 val. pasirodysiu
Aciu uz sveikinimus. As treciadieni irgi stengsiuosi dalyvauti. Tik butu gerai, kad jau bent rytoj sukonkretintume laika - turiu susitarti ir del mazutes paziurejimo
Papildyta:
Labas, Selina,
Man tinka. Jie ir veluosiu, tai tikrai iki 18 val. pasirodysiu