Gyvos mes gyvos Tik negalim nosies is namu kisti per karscius ir nieko prie ledu kioskelio nera
Pasakok madrid kaip tavo dantis,ka padare ,sulipde ar ka
Nu zinok buvau prisiauginus nagus seniau,dabar nusilakavus su ilgalaikiu laku ir supratau,kad tai ne man Bet va,pabandziau ,dabar ramu Bet va,pedikiuro tai labai nooooriu!!!
Baigiu iskept,kada tie karsciai baigsis,kas gali pasakyt?
Kazin,kaip Norai sekasi?
Kazin,kaip Norai sekasi?
kas ***noros*** pasiilgot, as galiu apie ja papasakoti , tai va, ji labai sekmingai gydosi vonios mineralines, vertikalios, povandeniniai masazai, kaklo tempimai, vaistu leidimai, siandien dar i dideli baseina ileido paplaukioti ir dar vandens pripyle nu zodziu, pinigine 500 palengvejo......o sako gydimas lietuvoj nemokamas , o siaip tai pareinu namo kasdien, nes ligonine netoli o ir katinelis mano vienas, sunus i kaima iskomandiruotas, mokslai pradinukam ir desimtokam jau seniai pasibaige... griovius kasa kaime ir masina vairuoja per arimus pakolkas....o as lepinuosi kava, torciukais, tai 4 cepelinus pasidariau, tai koldunu... nu gyvenimas -pasaka, tik kad kaip nors ta milijona islosus kaip nors , na penktadieni torta kepsiu medaus, sestadieni keturnedelis tevelio, tai misios, kapai.... kazkaip nera kada net pagylet ligoninej, vis einu, begu ir t.t..... kol kas viskas gerai, geguze pasibaige siaip ne taip o jau maudytis noriu, pasideginti, tik nelabai yra kur kaune, o i palanga jau kaip matau sansu nuvaziuoti sia vasarele nebus....ir viena visai nenoriu kazkur eiti, va cia didziausia beda, neidomu vienai, o katinas ir taip juodas, jam , sako , vandens nereikia...... , ai, o del karscio tai dar kazkaip nelabai mane kankina, nezinau kodel, silta tai jo, bet nekarsta....sako bus karsciau
Sveikos, aš ir baigiu iškept Su vaikais tik ryte einam į lauką ir dar kartais vakarais. Bet kad šiandien ir dabar lauke taip tvanku, kad nelabai manęs ten traukia. Geriau su ventiliatorium draugaut. Pagaliau sulaukiau pagalbos namie - radom labai šaunią auklytę, kuri kasdien man padeda, tai pradedu jaustis pilnaverte mama ir žmona, o svarbiausia moterim. Nes jau su mažiaus kaprizais nieko negalėdavau pasidaryt, o dukrytė buvo antram plane vargšiukė. Tai dabar ir į susimatymus lengviau ištrūkt galėsiu. Tik, kad kažkaip nepavyksta jūsų prisikviest. Bet gal pvz. kitą savaitę atsirastų norinčių su manim susimatyti? Ai dar tiesa, nuo šiandien pradėjau pratint savo merginą gyvent be sauskelnių, tai skaičiuojam balutes kažin ilgai taip temsiu?
Pupa, su danciu tai ten tragedijos. Po dideliu konsultaciju - reikia operacijos. Ispjaus dantena (kas man neatrodo baisu), bet paskui reikia isgremzti dali zandikaulio kaulo. O va cia tai skamba baisia. Kai man pasakojo ka reikia padaryt, akys tik didejo, didejo... finale paklausiau ar daro pilna narkoze bet nedaro. teks kentet.
Dar blogesne situacija ta, kad kitoj pusej 8 dantis sugedo, ir taip smarkiai. Kazkaip mano dantiste prazioplino ji ryskiai. Daba kanalu gal dar nereikes tvarkyt, bet isgreze tai gerokai... rezultate - neturiu kuo krantyt esu tikra boba bedante
Nora, tu saunuole! as jau kai tave sutikau supratau, kad nespetna moteris esi todel ir pasikvieciau cia, pas mus, ir labai dziaugiuos, kad esi ikvepianti tokia visa liuks!
Nuo karscio jauciuosi kaip zuvis ant kranto ismesta - tik ziopcioju ir nieko nesakau. Gerai, kad mano Ragu ir kanopu langai i siaurine puse, tai ten visada vesu. Vasara - absoliutus privalumas. Nueinu, tai jauciuosi kaip zmogus, net ne taip karsta atrodo.
Ryt islekiu link Kursiu mariu, nes savaitgali bus Sventosios uosto atidarymas, ta proga regata is svente. Tai visi buriuotojai stengiames ten lekti. Todel siandien ir ryt - visos norincios sukrautos kruvon, kad galeciau islekt gerai, kad kita savaite dar uzrasymu nedaug, tai atsipusiu
Susimatyt tai noriu labai, kur i gamta tai visai smagu butu (as gamta vadinu net parka), nes nuo betoniniu dziungliu tai man jau bloga...
Kadangi del neturejimo dantu akivaizdziai sumazejo ir pasikeite meniu, gavosi naturali dieta tai pagalvojau dar ir pasportuot rytais. Bet kai toks karstis, tai apsiraminau. Siandien isejau pasportuot 6 ryto ir viskas tuo pasibaige - ryt neisiu. Nes net 6 ryto sportavimui per karsta.
Draugams ispanams parasiau koks pas mus oras, tai jie apake, nes pas juos normalu - 28 laipsniai. Vienzo - ziema nenormaliai salta, daba kepam kaip eseriai ant keptuves.
p.s. mano leksikone kazko labai jau daug zuvu pavadinimu... reikia i Minges kaima vaziuot, nes Kaune zuvies nerasta
p.p.s. visoms linkiu grazaus ir kiek galima maziau karsto treciadienio
Dar blogesne situacija ta, kad kitoj pusej 8 dantis sugedo, ir taip smarkiai. Kazkaip mano dantiste prazioplino ji ryskiai. Daba kanalu gal dar nereikes tvarkyt, bet isgreze tai gerokai... rezultate - neturiu kuo krantyt esu tikra boba bedante
Nora, tu saunuole! as jau kai tave sutikau supratau, kad nespetna moteris esi todel ir pasikvieciau cia, pas mus, ir labai dziaugiuos, kad esi ikvepianti tokia visa liuks!
Nuo karscio jauciuosi kaip zuvis ant kranto ismesta - tik ziopcioju ir nieko nesakau. Gerai, kad mano Ragu ir kanopu langai i siaurine puse, tai ten visada vesu. Vasara - absoliutus privalumas. Nueinu, tai jauciuosi kaip zmogus, net ne taip karsta atrodo.
Ryt islekiu link Kursiu mariu, nes savaitgali bus Sventosios uosto atidarymas, ta proga regata is svente. Tai visi buriuotojai stengiames ten lekti. Todel siandien ir ryt - visos norincios sukrautos kruvon, kad galeciau islekt gerai, kad kita savaite dar uzrasymu nedaug, tai atsipusiu
Susimatyt tai noriu labai, kur i gamta tai visai smagu butu (as gamta vadinu net parka), nes nuo betoniniu dziungliu tai man jau bloga...
Kadangi del neturejimo dantu akivaizdziai sumazejo ir pasikeite meniu, gavosi naturali dieta tai pagalvojau dar ir pasportuot rytais. Bet kai toks karstis, tai apsiraminau. Siandien isejau pasportuot 6 ryto ir viskas tuo pasibaige - ryt neisiu. Nes net 6 ryto sportavimui per karsta.
Draugams ispanams parasiau koks pas mus oras, tai jie apake, nes pas juos normalu - 28 laipsniai. Vienzo - ziema nenormaliai salta, daba kepam kaip eseriai ant keptuves.
p.s. mano leksikone kazko labai jau daug zuvu pavadinimu... reikia i Minges kaima vaziuot, nes Kaune zuvies nerasta
p.p.s. visoms linkiu grazaus ir kiek galima maziau karsto treciadienio
Labas, mergaites
Baigesi mano lakstymai, tai skubu ir jums pasipasakoti. Sestadieni buvo musu mazutes krikstynos ir dviem savaitem turejom sveciu is JAV, tai nebuvo kada ir plepeti. O dabar dienos gris i normalu ritma, tai kita savaitele noreciau ir pasimatyti, jei atsiras norinciu Selina, brukstelk, kada laisvesne - gal ka ir sugalvosim
madrid, na ir skriaudzia cia tave dieta, aisku gerai, nu bet jau ne tokia kaina... Tikekimes, kad jau dabar viskas tik geres ir nauju blogu ziniu nebus. Beje, jei kita savaite turesi laiko ir sveikatos, labai labai noreciau atlekti pasiprocedurinti, parasyk numeriuka i az ir pasuksiu.
O as, kol dar pilvukas vaiksciot netrukdo ir sveikata gera, prisigalvojau veiklos, tik neaisku, kaip cia viskas baigsis Uzsikepiau, kad reikia makiazo kursu ir fotografijos kursu (per krikstynas fotografavo megejai, nors ir geru fotiku, bet eilini karta isitikinau, kad tikrai ne vien fotike esme). Kazkaip vis griztu prie tu noru, tada kazkas atsitinka, kad nelieka laiko ar dar kazko, uzsimirsta, o po kiek laiko vel ramybes neduoda Zodziu, anksciau ar veliau, as juos baigsiu (greiciausiai, kad veliau ) Makiazo kursais domejausi, bet kol kas nieko gero neradau (as noriu, kad butu tiesiog sau, vakarais), o del fotografijos - paskutiniu metu nesidomejau, bet manau, kad tikrai cia problemos nebus. Jei ka siom temom zinote, pasidalinkit - busiu dekinga
Paziurejau oru prognozes, tai tik penktadienio nakti zada lietucio
Mane su maze vyras pas tevus kaime paliko porai dienu, tai cia kazkaip vesiau negu musu spokinycioj Silianiuose Ir pro langa matosi pakankamai piktas debeselis - gal palaistys
Taigi, laikomes, mergaites, saldytuva apsikabinusios (kad tik nereiketu greitu laiku dejuoti, kaip mums salta ir slapia , Lietuvelej viskas imanoma...)
Baigesi mano lakstymai, tai skubu ir jums pasipasakoti. Sestadieni buvo musu mazutes krikstynos ir dviem savaitem turejom sveciu is JAV, tai nebuvo kada ir plepeti. O dabar dienos gris i normalu ritma, tai kita savaitele noreciau ir pasimatyti, jei atsiras norinciu Selina, brukstelk, kada laisvesne - gal ka ir sugalvosim
madrid, na ir skriaudzia cia tave dieta, aisku gerai, nu bet jau ne tokia kaina... Tikekimes, kad jau dabar viskas tik geres ir nauju blogu ziniu nebus. Beje, jei kita savaite turesi laiko ir sveikatos, labai labai noreciau atlekti pasiprocedurinti, parasyk numeriuka i az ir pasuksiu.
O as, kol dar pilvukas vaiksciot netrukdo ir sveikata gera, prisigalvojau veiklos, tik neaisku, kaip cia viskas baigsis Uzsikepiau, kad reikia makiazo kursu ir fotografijos kursu (per krikstynas fotografavo megejai, nors ir geru fotiku, bet eilini karta isitikinau, kad tikrai ne vien fotike esme). Kazkaip vis griztu prie tu noru, tada kazkas atsitinka, kad nelieka laiko ar dar kazko, uzsimirsta, o po kiek laiko vel ramybes neduoda Zodziu, anksciau ar veliau, as juos baigsiu (greiciausiai, kad veliau ) Makiazo kursais domejausi, bet kol kas nieko gero neradau (as noriu, kad butu tiesiog sau, vakarais), o del fotografijos - paskutiniu metu nesidomejau, bet manau, kad tikrai cia problemos nebus. Jei ka siom temom zinote, pasidalinkit - busiu dekinga
Paziurejau oru prognozes, tai tik penktadienio nakti zada lietucio
Mane su maze vyras pas tevus kaime paliko porai dienu, tai cia kazkaip vesiau negu musu spokinycioj Silianiuose Ir pro langa matosi pakankamai piktas debeselis - gal palaistys
Taigi, laikomes, mergaites, saldytuva apsikabinusios (kad tik nereiketu greitu laiku dejuoti, kaip mums salta ir slapia , Lietuvelej viskas imanoma...)
QUOTE(Eglytele @ 2011 06 08, 16:23)
Labas, mergaites
Sveikinam tavo merginą su gražia švente Man tiktų trečiadienis, o kaip kitoms ši diena susimatymui?
Parasykit kada ir kur susitiksite,gal jei pavyks prisijungsiu
Karstis zudo tikraja ta zodzio prasme nei diena,nei nakti neimanoma pailseti.
Karstis zudo tikraja ta zodzio prasme nei diena,nei nakti neimanoma pailseti.
Laba,
Madrid,gero oro tau Sventojoj.
Eglyteles dukrytei sveikinimai patapus krikscione.
Selina kantrybes mokinat mergaite,as ir saviske jau pradejau mokinti.
Nora neprisnekek,kad bus karsciau,uztenka jau ir tiek.
Pupa13 kur pradingus?
As uz susitikima,man tinka bet kada.
Madrid,gero oro tau Sventojoj.
Eglyteles dukrytei sveikinimai patapus krikscione.
Selina kantrybes mokinat mergaite,as ir saviske jau pradejau mokinti.
Nora neprisnekek,kad bus karsciau,uztenka jau ir tiek.
Pupa13 kur pradingus?
As uz susitikima,man tinka bet kada.
sveikos mergaites
parsiradau ir aš iš savo bulvienojaus
baigiau karjera tokiam nerealiam darbe ir atsisedus gerai pagalvojau ka gi aš ten veikiu buvo ,nebuvo....bet daba aš vel laisva kaip vejas ,galiu lekt i koki susitikima alia kad baisiai karšta šiuo metu
parsiradau ir aš iš savo bulvienojaus
baigiau karjera tokiam nerealiam darbe ir atsisedus gerai pagalvojau ka gi aš ten veikiu buvo ,nebuvo....bet daba aš vel laisva kaip vejas ,galiu lekt i koki susitikima alia kad baisiai karšta šiuo metu
Labas rytas, na as vis ne tokia kaip visi, o as dar su kaldra miegu, nors balkonas ir atidarytas , reikia susirasti koki vandens telkini ir ten meetus daryti, su leliukias galima i maniezus susodinti, atsimenu... kaip ta varle keliauninke kaip as vaziuodavau prie vandens, tada dar vyras namie buvo sveikas o ne kaime invalidas,,, nuvarom kur prie vandens, pasiimam manieza, vaika ten patupdom su zaislais uzdendiam skeciu, ir visi laimingi ir gamta ir as maudausi ir... fainai budavo, dabar nei masinos nei maniezo nei mazo vaiko, su dideliu dar daugiau bedos, jau pleska kaime kad draugai kaune o jis matai kaime... o tai nuvaro prie karjieru, o man galva sukt visa diena ar neatsitiko kas nors.....oi dziaukites kol mazi tie jusu pupuciai...pavydziu sito juodai, si savaite man tik labai rami, tik apie save ir savo reiklaus lakstau, nors irgi, jau pereita treciadieni akinius uzsisakiau, sake bus padaryti pirmadieni, nuejau pirmadieni- ketvirtadieni, nuejau vakar- isvis tel mano paeme ir nezino kada, o sumokejau 466, nu ir verslas dirba.....prasideda, bet del sito sudo tai nervu negadinsiu, palauksiu , na gal paskambins..... geriu kava ir varau i proceduras, po pietu rezonansa stuburo darys, tai vel nezinau kada grysiu, o rytoj kaimas parvaziuojaaaaa nu jooo, jau vakar klause kas valgyt bus padaryta sestadieniui, o tai kaime badu mirsta, paziuresiu ant svarstykliu ta savo konslagerio kalini, ko gero vel priauges bus, mirsta matai jis......na mama skaniau daro, cia jau abejoniu kaip ir nera, bet jis kaip ta oska, vis nevalges vargsiukas , vis aklanas.....
treciadienis ir man laisvas, o kur jus noretumet rinktis... as tai labai saslyku noriu, gal kaune kur kepa-aaaaaa gal ten kur nors, tik as su miesto transportu, na masina tai dar atrastume kaip nors( reikia parsivaryt is kaimo i garaza- tipo nupirkau audine sunui, bet tik po metu jis mane paveziot gales), bet teisiu tai va nenusipaisiau dar
treciadienis ir man laisvas, o kur jus noretumet rinktis... as tai labai saslyku noriu, gal kaune kur kepa-aaaaaa gal ten kur nors, tik as su miesto transportu, na masina tai dar atrastume kaip nors( reikia parsivaryt is kaimo i garaza- tipo nupirkau audine sunui, bet tik po metu jis mane paveziot gales), bet teisiu tai va nenusipaisiau dar
Labas rytas Aš pas jus su kavyte Smagu, kad toks pagyvėjimas temoje ir , kad tiek norinčių pasimatyti nes jau buvau pagalvojus, kad labai čia visoms patinka susirašinėti.
Mano, kaip ir noros judėjimas ribotas, nes gyvenu Kauno r., tai važiuoja tik vienas autobusas ir tas tik iki Kauno pilies, pro Šilainius, Vilijampolę Mano nuomone pirmam kartui būtų smagu tiesiog pasėdėt paplepėt, susipažint, kavytės ar kažko šalto išgert kokioj lauko kavinėj Centre, o jau kai būsim susibendravę, daryt meetus kažkur gamtoj ar panašiai. Išsakykit savo nuomonę. Gal kažkas turi kitokių pasiūlymų.
Dar prie mūsų prisijungs ir nyli
Dabar reikia nuspręsti ir daugumai priimtiną laiką. Klausimas būtų toks Kam tinka dienos metas, o kam vakaras?
Mano, kaip ir noros judėjimas ribotas, nes gyvenu Kauno r., tai važiuoja tik vienas autobusas ir tas tik iki Kauno pilies, pro Šilainius, Vilijampolę Mano nuomone pirmam kartui būtų smagu tiesiog pasėdėt paplepėt, susipažint, kavytės ar kažko šalto išgert kokioj lauko kavinėj Centre, o jau kai būsim susibendravę, daryt meetus kažkur gamtoj ar panašiai. Išsakykit savo nuomonę. Gal kažkas turi kitokių pasiūlymų.
Dar prie mūsų prisijungs ir nyli
Dabar reikia nuspręsti ir daugumai priimtiną laiką. Klausimas būtų toks Kam tinka dienos metas, o kam vakaras?