Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno draugių namučiai

oho! kokie zmones! kaip laikais?
bet ne per gerai jums ten visoms prie sauletekio? ir as noreciau susitikt smile.gif
siandien gavau diploma - mokslai baigti, ivertinti vien desimtukais... daba vargstu savo studija isirenginedama... bet ne viskas is karto smile.gif rudeniop tikrai jau viska turesiu, o daba truputuka po truputuka smile.gif bet penktadieni jau klientes ten priimsiu ax.gif labai dziaugiuos biggrin.gif
Atsakyti
O kokia tu studiaja ten irengineji,kaip manikiuro ar menine kokia.Ar koks mixas bus g.gif Kaip varzybos tavo ?
Atsakyti
ir grozio, ir visu mano menu smile.gif nes darau ne tik manikiura, bet ir pedikiura, ir nagus priauginu, ir blakstienas dedu ir dar depiliuosiu, tai nera kaip vadint tik manikiuru tongue.gif
varzybos mano gerai - praeita savaitgali buvo 2 etapai. pirmam atplaukem antri, antram - treti. biski klaidu padarem, tai susivelem smile.gif
si savaitgali vel bus vienas etapas. nezinau kaip seksis, bet gal viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Nu susiradau kainytes tavo ir dar iskilo klausimas.SPA pedikiuras kaip jis daromas.Teko darytis pedikiura,bet pagal ideta darba galvociau kad ir SPA.Cia jau butu su lakavimu pas tave ar tik pedikiuras.Gal pas tave ir su laiku bus paprasciau susiderinti,nes pas mano manikiuriste labai sunku man laika suderinti.Gal ir tu galesi savo nr atsiusti man.Kai jau pradesi namie darbuotis,nes man buna ,kad is ryto tik suzinau kad turesiu laisvo laiko.O gal ir su mazaja atvaryciau,tuo paciu pasibendrautume ir nagus susitvarkyciau mirksiukas.gif
Atsakyti
SPA pedikiuras yra ne tik pedikiuras, kurio metu sutvarkomi kulnai, nusveiciamos nuospaudos, sutvarkomi nagai, bet kojos yra pamirkomos atpalaiduojancioje voneleje su zolelemis, veliau yra padaromas pylingas, koju iki keliu masazas naturaliu kremu alieju pagrindu ir uzdedama ant koju kauke (vasara karstoka su ja, bet ieskau daba vesinancios). oda tampa svelni, kaip kudikio, nes pylingas nusveicia visas negyvas lasteles, o kremas pamaitina ir sudrekina. ypac gerai toms, kuriu oda sausoka ir vasara skilineja.
o lakuoju as ir po paprasto pedikiuro mirksiukas.gif nei vienos dar nepaleidau nenulakavusi. net jei nenori jokios spalvos, tai bespalvi laka su kalciu uztepu, kad naga apsaugotu tongue.gif
telefono nr. siunciu per a.z. o del laiko tai tikrai susiderinsim, nes mano klientes kaip tik visos po pietu ir i vakara suguza smile.gif ir su mazaja gali apsilankyt, sugalvosim kokios veiklos jai duot wink.gif vienzo - welcome mirksiukas.gif
p.s. as studijos pavadinima jau sugalvojau: "Ragai ir kanopos". grubus, bet tiesiai i desimtuka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(madrid @ 2011 06 03, 14:06)
SPA pedikiuras yra ne tik pedikiuras, kurio metu sutvarkomi kulnai, nusveiciamos nuospaudos, sutvarkomi nagai, bet kojos yra pamirkomos atpalaiduojancioje voneleje su zolelemis, veliau yra padaromas pylingas, koju iki keliu masazas naturaliu kremu alieju pagrindu ir uzdedama ant koju kauke (vasara karstoka su ja, bet ieskau daba vesinancios). oda tampa svelni, kaip kudikio, nes pylingas nusveicia visas negyvas lasteles, o kremas pamaitina ir sudrekina. ypac gerai toms, kuriu oda sausoka ir vasara skilineja.
o lakuoju as ir po paprasto pedikiuro mirksiukas.gif nei vienos dar nepaleidau nenulakavusi. net jei nenori jokios spalvos, tai bespalvi laka su kalciu uztepu, kad naga apsaugotu tongue.gif
telefono nr. siunciu per a.z. o del laiko tai tikrai susiderinsim, nes mano klientes kaip tik visos po pietu ir i vakara suguza smile.gif ir su mazaja gali apsilankyt, sugalvosim kokios veiklos jai duot wink.gif vienzo - welcome mirksiukas.gif
p.s. as studijos pavadinima jau sugalvojau: "Ragai ir kanopos". grubus, bet tiesiai i desimtuka tongue.gif

Madrid, pavadinimas 10 balų thumbup.gif Man ir atsiųsk savo tel. numeriuką ir kainininką. O kurioj vietoj priiminėji klientes?
Atsakyti
QUOTE(Selina @ 2011 06 03, 15:17)
Madrid, pavadinimas 10 balų  thumbup.gif  Man ir atsiųsk savo tel. numeriuką ir kainininką. O kurioj vietoj priiminėji klientes?

jep prasom placiau bigsmile.gif pavadinimas liuksinis, tik man iskart asociacija su multiku "Barnyard " biggrin.gif
Atsakyti
oi merguces, pasiguosiu sad.gif
ryskiai Norai blogas menuo baiges, tai man prasidejo... vienzo, papasakosiu nuo pradziu, isliesiu sirdi, gal lengviau pasidarys...
nu va, as kadangi turiu masazo mokslus pabaigusi, tai planavau savo Ragu ir kanopu oazeje dar ir tas paslaugas teikti... ir dar mokaus blakstienas priaugint - nu vienzo, planai dideli, svajones sparnuotos...
ir vakar, savo dideliam dziaugsmui radau internete, kad parduoda masazini stala uz gera kaina - sulankstomas, reguliuojamas, su visais navarotais... jau tokia laiminga buvau, tokia laiminga... pasiemiau is saldytuvo dziugo gabala, isipyliau vyno, galvoju tuoj paskambinsiu, viska sutarsiu... ir...
atsikandziau dziugo ir tik trakst - taip ir sutilpo mano svajoniu masazo stalas man i burna... nulauziau sesto danties gabala... kadangi plomba didele, skilo kartu, bet niekas neiskrito. kliba, skauda... prigeriau vandens, pries veidrodi apziurejau. ir vietoj masazinio stalo emiau skambinti stomatologam. mano stomatologe galejo priimt mane tik antradieni - o kadangi kramtoma puse ir skauda vos pajudinus zandikauli, tai iki antradienio buti nevalgius kazkaip nezavejo. tada paskambinau sesers klasiokei, ji kaip tik zandikaulio chirurgijos klinikoj dirba. nu vienzo - liepe ateit siandien.
prilupau nuskausminamu, gerai issiverkiau, dar nuejusi i studija pasedejau, parymojau, persilakavau sau nagus ir pasakiau, kad rytas uz vakara protingesnis.
ale kur tau! isauso rytas, nulekiu nurodytu laiku (kas yra gerokai po pietu) pas mineta mergina - ji svelniai mane apziuri, palinguoja galva ir pasako, kad reikia raut. jei ne visa danti, tai bent jau ta klibancia dali. negana to, nuteikia mane paciam blogiausiam - jei nebus ant ko vilkt, tai beliks tik deti implanta, o tai jau butu ne vienas, o kokie 5 masaziniai stalai sad.gif
pradedam ieskot kas man cia galetu israuti. varsele apskambino visus pazistamus kolegas, visus darboholikus... ale visi kaip vienas penktadienio vakara susivynioje namo. nu as juos suprantu - saule sviecia, silta smagu, ko jiem po tas burnas knaisiotis. vienas kolega pasako, kad liko darbe tik kazkokia ponia, -iene (pavardes neatsimenu), bet Ingrida labai vaizdziai nupasakojo, kad ten moteriske chirurge is juosmens ir is stuomens ir be jokiu skrupulu rauna dantis. sakau, gal as pabusiu savaitgali su klibanciu, tiek to, bus naturali dieta... o tai ta madam UCH man ne tik skeveldra bet ir puse zandikaulio israus...
bet paskui atsirado viena jos kolege klinikose, kuri kazkaip dar buvo uzsilikusi. na, nubegu as pas ja. jauna mergina, kudute, ale kai sueme, tai dar daba atsigaut negaliu... vienzo - isrove. kol kas tik skeveldra.
atsaukiau visas klientes siandien, nes kraujo pilna burna, skauda siaubingai... ir pasiguosti nera kam sad.gif vienzo - nemielas siandien man penktadienis sad.gif
ir daba kai pagalvoju, tai gerai jei tik vienas masazinis stalas man i burna tilps... o jei visi penki g.gif ka tada daryt?
Atsakyti
dabar tik pamaciau ka Raimutei parase smile.gif
merginos, Ragu ir kanopu studija yra prie Topolio smile.gif
telefono numerio gal neviesint? ar viesint? ir kaininyka nedristu taip viesai i interneta det...
ai, o pavadinimas toks su gilesne mintim... atei susitvarkyt kanopu, galesi visiems ragus statyt lotuliukas.gif arba atbulai - apslifuosiu ragus ir bus kanopos biggrin.gif
o multiko sito nemacius as g.gif gal reik paziuret? gal ne i tema? o siaip, pavadinimas gime labai spontaniskai... studijoj dar ir mano sesute darbuosis kartu (irgi manikiurai, pedikiurai), tai mudvi sedejom, gerem arbata... ir as sakau, blin, reikia pagalveles klientem po riesais pasidet... ir ta nagavitoj tokia baisi - raudona su taskuciais... gal kokia kita imt? o ant sofos pas mane tokia briedzio formos pagalvele (buvo laikas, kai visi man dovanojo visokius raguotus padarus, tai ju pilni namai) - o ji ir sako: - va sita liuks tinka, bus talismanas musu. jo, sakau, o kaip vadinsis studija dar reik sugalvot, jei jau talismanas ragai... sese sako - nu jo, tai ir vadinsis ragai. sakau, tada geriau jau ragai ir kanopos smile.gif nu tai va taip va ir gavos smile.gif
vienzo, merginos, mielai prasom smile.gif ir nebutinai rankuciu tvarkytis smile.gif gi galima taip uzsukt paplepet smile.gif ir dar dekupaza mums reikia visoms pasidaryt smile.gif
Atsakyti
Uoj madrid, laikykis verysad.gif As atsimenu pernai vasara nestuke.gif kanalus taisiausi be nuskausminamu.Mano stomotologe nezinojo ar galima,ginekologe atostogavo ir tel nekele.O ka man daryti ,rizikuoti ir bijau,nu ir susitaisiau.Bet dabar kai pagalvoju tai siurpas per kuna eina.Nu sveiki dantys svarbiau,nei masazinis stalas.Tai dabar ka tau toliau darys,kazka statys ar bandys lipdyti g.gif Kaip tavo dieta,nes rasei ,kad vyno isipylei ax.gif

Kainininka merginos galit susirasti kelis lapus atgal paieskojusios mirksiukas.gif aisku jei kainos nepasikeite.

As truputi daugiau laisvo laiko turesiu po 2sav,tada mama grys is ligonines,jau bus namie tai bus lengviau ir ja aplankyti.Tada su mazaja galesiu nuvaziuoti,atai dabar i ligonine nesivezu,o vyras ir taip po darbo su ja buna kiekviena diena.

Siandien jau atsventem dickio ilgai laukta tortadieni.Bet kaip tie vaikuciai laukia tu gimtadieniu wub.gif ,mes jau turbut taip niekad nebelauksime lotuliukas.gif Vakare issitempiau i lauka(nes toks tinginys truputi darosi)tai parke pasparde kamuoli,mes su maze ant pleduko pagulejome,ji zolytes paragavo blush2.gif ,prisipirkom maisa ledu ir parejome namo.
Atsakyti
Laba,ar dar gyvu yra?
Atsakyti
auu! yra gyvu smile.gif karsta labai, tai norisi sulisti kur nors i saldytuva biggrin.gif o visos kitos tikriausiai susitike prie ledu kiosko burkuoja, nes cia tylu kaip kapinese biggrin.gif

ziurekit, as akcija skelbiu - nuo kito pirmadienio iki liepos men. priauginami nagai su tipsais 40lt. gavau medziagu pigiau, tai vasarai darau nuolaidas smile.gif jei kas norit - mielai prasom smile.gif
Atsakyti