Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno draugių namučiai

Nora, nesijaudink, jau nedaug liko. As va siandien buvau treniruotej pries rytojaus varzybas. Tai kai isvaziavau, dar saule sviete ir net nebuvo panasu i lietu, bet kai isplaukem, tai gavau lietaus. Rezultatas - slapia iki siulo. Nu, gal rytoj Dievulis oru pamalonins? nes nenoriu antru varzybu is eiles mirkti lietuje sad.gif jokio malonumo sad.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na pagaliau persikraustem...tik dar puse dauktu neranda savo vietos doh.gif

Sveikinu Selina islaikius.

Madrid kaip varzybos?

Nora kaip pavydu,kad prie juros buvai.Noriu ir as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(silwia007 @ 2011 05 30, 09:33)
Sveikos,

Na pagaliau persikraustem...tik dar puse daiktu neranda savo vietos  doh.gif

Sveikinu, busim kaimynes... o as jau 15 metu cia gyvenu ir daiktai dar vietos neranda, ka tai galetu reiksti? g.gif , tik viena, per mazas butas.... pasitikrinau teleloto- 3 litai, vel milijonas nuplauke kitiem, na dar 2 dienos liko, paskui jau birzelis.....
Atsakyti
Nu ir sveikutes smile.gif Pagaliau sulaukeme vasaros,tik ar ilgam g.gif Ziuriu,kaimynku padave,smagu thumbup.gif I koki parka su maziuke eisi ir kelinta mazdaug einate i lauka Gal susitiktume kada mirksiukas.gif

Nu zinok ***nora***uzejau vakar i Sauleteki ledu(galvoju neisiu iki kiosko to),o ledu be 1.70 nenusipirksi.Tai pasipusciau padus ir iki kioskelio davariau lotuliukas.gif Pameciau tavo telefono nr.Kazkada vakare budama stadione galvojau paskambinsiu,bet neradau blush2.gif Jei nepriestarauji kad paskambinciau kada tai mestelk i AZ.
Atsakyti
Va va, as vakar irgi 10 porciju nuteskiau kakaviniu su sokolado gabaleliais- mano mylimiausi ir po lita, skanu ir pigiau nei pardej, as isvis jau i pardes mazai vaikstau, turgelis duonai ir darzovem.... mesa, sasyskas, desra susiradau is samsono kaip pigiau gauti, nu zodziu, tikra lietuve... o del tel. tai tikrai negaila, tik kad artimiausiu laiku nelabai iseis, visdelto mane penktadieni guldo tai grysiu tik 14 diena namo, na kasdien gal grysiu vakarais, bus matyst, nors del katino turesiu, nes sunus i kaima grioviu kast isvaziuoja penktadieni, ketvirtadieni atsiima tik atestata, ten reikia elektra ivesti, tai tevas prase( sunaus tevas kaime gyvena-na jis dar mano locnas vyras, bet cia kita istorija), ai tas musus kaimietis siandien atveze kiaules kumpi, kauliuku, karbonado, kraujo, tai visa diena kepu kraujinius vedarus, jau viena porcija iskepe, tai mamai sunus nuveze , dabar antra ruosiu, man jie patinka, prikepsiu, sudesiu i kamera ir bus ilgam, nes kiaule tai tik karta metuose pjauna....
Atsakyti
Laba,nu ir karstaaaa,o dar siandien turiu nueit iki seneliu,susitart,kad mazaja paziuretu savaidgalui. doh.gif

pupa tai kaip supratau tu prie sauletekio kazkur gyveni?as dar cia net nebuvau isejus apsiziuret,tik zinau,kad cia yra kazkoks mini parkas.
Atsakyti
QUOTE(silwia007 @ 2011 06 01, 12:06)
Laba,nu ir karstaaaa,o dar siandien turiu nueit iki seneliu,susitart,kad mazaja paziuretu savaidgalui.  doh.gif
pupa tai kaip supratau tu prie sauletekio kazkur gyveni?as dar cia net nebuvau isejus apsiziuret,tik zinau,kad cia yra kazkoks mini parkas.

Aha,labai jau karsta.Siandien net i lauka diena neisiu.As gyvenu tarp Sauletekio ir Pasimatymo,todel diena dazniausiai einu link Sauletekio(tuo paciu ten ir apsiprekinu kioskuose),o vakare jau daugiau link draugystes parko.Man nesvarbu kur ,svarbu eiti kokias 2val kur nors lotuliukas.gif O tu kauniete?Nes as maza gyvenau sitam raj,paskui su tevais issikeleme prie zoo sodo,o kai apsivedziau vel cia sugryzau mirksiukas.gif

Nu is ***noros*** tai supratau,kad nr.nebegausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
butnai reiks susitikt.as is kauno rajono,bet jau 9 metai kaip kaune gyvenu.as tai cia visai prie sauletekio gyvenu,prie pat ziedo.
Atsakyti
QUOTE(silwia007 @ 2011 06 01, 13:07)
butnai reiks susitikt.as is kauno rajono,bet jau 9 metai kaip kaune gyvenu.as tai cia visai prie sauletekio gyvenu,prie pat ziedo.

Tai kai bus noras rasyk i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PUPA13: 01 birželio 2011 - 13:01
QUOTE(PUPA13 @ 2011 06 01, 12:37)

Nu is ***noros*** tai supratau,kad nr.nebegausiu lotuliukas.gif

Siunciu, net 2 numerius, rinkis..... mirksiukas.gif
Atsakyti
o mano mama gyvena prie pasimatymo,o drauge prie sauletekio....taigi ir aš ten dažnokai bunu ax.gif
Atsakyti
O kokie zmones pasirode bigsmile.gif Jau kur tu buni tai isvis neaisku,jei sm nebepasirodai.Kaip tavo darbas ir augintiniai ,pasakok ax.gif
Atsakyti