Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno draugių namučiai

QUOTE(***nora*** @ 2011 05 23, 13:53)
Labas mergaites, ziuriu niekas neraset labai kol as vazinejau  doh.gif , dabar tik isiritau is lovos, nu ir pavargau vakar, negalvojau kad taip nutiks, matomai senatveee... parsiveziau zuvies, o alaus niekas neparnesa, sunui tai dar neduoda o as nepajegiu iki pardes nueiti, tai kapojam sumustinius su zuvim.....

Nu tai kaip ta Palanga,dar toje pacioje vietoje lotuliukas.gif Zmoniu daug.As kazkaip atsimenu,kai birzelio men vaziuodavom atostogauti tai zmoniu nedaug,nuomos kainos realios ir oras superinis.O paskui vaziuodavom rugpjucio gale,kai zmoniu vel apmazedavo.
O tai kaip tu ten vaziuojai,kelinta isvaziuoji ir kelinta gryzti g.gif

O as kazkada apie miega pagalvojau ir sumasciau,kad jau niekada iki 11val neteks pamiegoti lotuliukas.gif Dabar vaikai mazi,paskui paauglyste ju ir negryzimai per naktis,o paskui prasides senatvine nemiga.Ka jau primiegojau tai primiegojau.Ar ne tiesa sakau g.gif
Atsakyti
Oi Pupa , netiesa sakai, miegosi dar ilgai ir gardziai kai paaugs vaikai, nebijok tos paauglystes, netokia ji baisi kaip visi ja piesia, as pasakysiu tik tiek, jei auklesi vaika tik zodziais tai taip ir bus, tu sakysi viena jis darys savo, jei darbais... tai jokiu sunkumu nebus, kaip pvz. galiu pasakyti, pazystu viena mamyte kurios dukra pereitais metais susilauke sunaus, jai 15 metu, tai mamyte pasake, as nekalta kad merga nuo 10 metu lakstyti pradejo, as neguldziau jos su bernais...-- na darykit isvadas kas cia kaltas kas ne.....o mama pati per internetinius draugus iesko chahaliu ir kas diena tai naujiena...... na musu poziuriai cia nesutapo kai pasakiau kad nenustebau kad mergaite pastojo... tai susipykom....
O i palanga isvaziavau 6.25 autobusu, o namo jau susiradau kas parveze blush2.gif drauge susitikau kuri ruosesi namo vakare, tai namie buvau 23 val, isvaziavom is Juozapo HBH 20.15 namo pavakarienevusios, seniai nesimate buvom.

Palanga ten pat, labai geras oras pasitaike man, neturejau maudomuko, net nepagalvojau pasiimti, zmones deginosi ir net maudytis bande, na saltas vanduo, as nuejau braidydama nuo tilto iki akmenu kur yra uz Birutes kalno, pasifotkinau, paprasiau jaunimo kad mociutei padetu isiamzinti su telefonu...Zmoniu labai daug kaip vasara , kavines beveik visos basaviciaus gatvej jau veikia, vaikam atrakcijonai veikia,targovscikai irgi prekiauja - zodziu Palanga gyva ir toliau lupa pinigus, as kavinej palangoj nebuvau, buvau pasiemus sumustiniu, o pavakarieniavau pas Juozapa mirksiukas.gif , na neplanuota buvo, bet kaip ekspromtu tai patiko....

user posted image

user posted image

Atsakyti
oho! visas fotoreportazas!
o as tai visa savaitgali selau sventeje. siandien po paskaitu isluzau kaip lapas, nes nei viena nakti taip normaliai ir neissimiegojau smile.gif nuotrauku, deja, neidesiu. savo gebejima fotografuoti vertinu gana kritiskai. o jau nekalbant apie savo buvima pacioja nuotraukoje tongue.gif
et, Nora, pasiilgau as Juros... sukelei cia man nuostalgija smile.gif
as tau klausimuka turiu - tu apie savo kasas esi vis dar tos pacios nuomones? man tik savaite liko, tai as kontaktus pasiimciau blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,madrid, cia apie kirpejas? jei taip tai as jau zinau kas ten mokosi, mano vienos podruskes is roku kaimyne, tai jau snekejom, nuo birzelio 1 prades karpyti.... tik daba galvoju gal auginti doh.gif , labai paprasta prieziura:islindai is duso, lankelis ant galvos ir i trasa, nereikia pries veidrodi stoveti, nes jo tai nemyliu, kol saves nematau tai as labai grazi sau, o nei veidrodyje nei nuotraukose nepatinku, bet bandau susitaikyti, kiek cia liko jau to gyvenimelio mirksiukas.gif .. bajeris cia neseniai buvo, ilipi i autobusa vaziuoti pas mama ir atsisedu i atbula sedyne, o priesais sedi girtas senis, na senis nes irgi apie gal 40 metu, tai jis man sako, nu jo, seskit ponia, pagyvenusiem reikia jau pasedeti...... o as sirdy tai 18.5 metuku.....
O del tos nostalgijos jurai tai jo, as visa laika kasdien ziuriu per tiesiogini i jura ir tilta, tai kaip virtuvej sedziu tai atrodo lekte nulekciau ten ir kaip noriu... bet va siemet kai nuvazevau, sedziu prie to tilto ir galvoju, nu va, kazkas ne taip, kazko nejauciu to noro ir dziaugsmo kuri jauciau namie....tai pati juokiuosi, kad iki rugpjucio 4 istversiu tikrai jau nevazevus, nes tada vaziuosiu su savo invalidu draugija 5 dienom i sventaja.

http://www.priejuros...tas-tiesiogiai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***nora***: 24 gegužės 2011 - 08:07
Ačiū visoms už sveikinimus smile.gif Pradžioj dar buvo sunku patikėt, kad ta didžiulė įtampa baigėsi. Užtat dabar tikrai tikiu ir svarbiausia jaučiu aš ir mano šeima thumbup.gif
Nona, labai hražiai atrodai smile.gif Tikra undinėlė, ten kur prie akmenų thumbup.gif Aš irgi jau laukiu nesulaukiu, kada važiuosim prie jūros. Na bet nedaug liko laukti - tik 3 savaitėles thumbup.gif
Pupa, sveikatytės tavo mamai 4u.gif
Atsakyti
O as tai paskutiniu metu begte.... bet planai visi mano zlugo,*****, neguldo manes 31 diena, nes nera lovu doh.gif , sake gerai kad pasiskambinau siandien, liepe birzelio 1 d sambinti vel... pas mama, ant kapu, garaze reikalus siandien tvarkiau... pro parka eidama dar pasizvalgiau Pupos, bet nemaciau....sunus is matematikjos egzamino vakar gavo 9, tai visas apsipatenkines....na, gal pakolkas naujienu daugiau neturiu - noriu maudytis jau doh.gif , nu ir norai pas mane.....
Atsakyti
ech... noriu ir as atostogu... ka tik isleidau kliente - priauginau nagus. bet vestuvems ruosiasi panele, tai i geli iliejom mezginukus. na, pasiknisau, bet rezultatas labai grazus smile.gif tik tiek, kad pavargau...
o apie Jura jau svajoju... na, kita savaite - islaikau egzaminus, nuvaziuoju i Vilniu i seminara pasimokint depiliacijos, treciadieni gaunu diploma ir maunu. i Minges kaima, o paskui gal ir iki Juros nuburiuosiu... nes jau laabaai pasiilgau smile.gif

Nora, jo, apie kirpejas. Jos dar nekerpa, bet jei radai pazistama, tuomet super, jei reikes pati pasirupinsi. As dar savo drauge prisnekinau eiti dekoratyvines kosmetikos mokytis, tik man jau siam pavasariui mokslu gana tongue.gif
Idomu kaip laseliukas laikosi? kaip ten jos rankos labai pajuodusios nuo bulviu?
Atsakyti
Laba,laba smile.gif Kazkas mane parke iesko . Buvau sekmadieni mirksiukas.gif Bet gi tu nevaikstai per parka,ka ten veikei g.gif I kokia ligonine tave guldys ***nora***Dabar ir as lekime,darzelis,namai ligonine.O dar vyras isleke i komandiruote doh.gif Nu bet viskas ok.Siandien pasiimiau tevuka,kad maze su kedute panesiotu man,tai i gala jau ejo puksedamas lotuliukas.gif Nes jam atrodo labai viskas lengva,isidejai kedute su maze i masina ir varai sau.

O as nebijau kazkaip su plaukais eksperimentuoti,bet trumpai nusikirpti nesiryzciau dar,o del spalvu tai buvau nuo blondines iki briunetes blush2.gif Dabar apsistojau ties brunete,gal cia jau senatves pozymis g.gif

Nu viskas,einu pasaka vaikui skaityti ir miegoti. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2011 05 24, 22:13)
Laba,laba smile.gif Kazkas mane parke iesko . Buvau sekmadieni mirksiukas.gif Bet gi tu nevaikstai per parka,ka ten veikei

As is banko ejau tai pro parka prasukau, norejau ka nors susitikti, bet deja....kartais uzeina noras pasikalbeti gyvai mirksiukas.gif

Labas rytas sauleles......
Atsakyti
Kita karta kai busiu parke ar stadione prie taves tai paskambinsiu mirksiukas.gif

Kazkaip neitiketina,bet mano mergina jau antram miegeliui nuluzo bigsmile.gif ,turbut ruosiasi brolio isleistuvems,tai grozio miego miega lotuliukas.gif

Oras tai nedziugina verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas.....kada baigsis tas nelaimingas geguzis..... jau negaliu, vienos bedos si menesi... paskutines tai tokios -vardinu: sunus krito nuo dviracio panemunes miske, koja susivare,,,, gerai kad ne i medi dejosi, sekanti, na jau kaip rasiau i ligonine nepaguldo, visis planai zlugo... is sventosios sarasu mane vakar isbrauke invalidu draugijoj, atseit pernai buvau.. pernai vazevom geguzes pabaigoj... o siemet rugpjuti tai gudruciu atsirado, pernai atsisake, o siemet ,matai jie pirmi, atseit pernai nevaziavo... nu uzmust per mazai tokius, nuo siemet nusprende kas atsisakys tai 3 metus nevaziuos... siemet atsisakys doh.gif nesamone, rugpjuti ir numire seniai vaziuos...kokia pikta as tai negaliu.. isiliejau... greiciau birzelis ateitu, nes pas mane juodasis menulis zenkle, na taip iskaiciau horoskopuopse......
Atsakyti
sveikos,
nu vel as cia, tapau priklausoma tongue.gif sportus baigiau iki rugsejo, tikejaus kad tuo paciu prasides maudyniu sezonas, bet ryskiai suklydau... selina, brukstelk kada i az, gal susiderinsim susitikt, tu cia tokia matau iniciatyvesne mytams biggrin.gif nors gyvenu as garlej, bet sil tevai, tai bunu kartais vis tiek, ner cia tiek toli 4u.gif
Atsakyti