Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno draugių namučiai

Selina, didziausi sveikinimai.......o i hasas dienas tai ko gero neisiu, pereitais metais tai mano sunelis ten dirbo prie "piliu" zaidimus visokius vede, tai as ratus sukau beziuredama, o siemet jis su draugais jau ruosiasi..o mano proto bokstui irgi pasiseke, is lietuviu egzamino 7 gavo... sakau, vos tempe ta lietuviu kalba, o cia bac ir pasiseke islaikyti, pirmadieni matematika, bet sita tai moka, nu bet cia sekmes ,visdelto, reikalas, bet , ziuriu, jam dzin, eina kaip i pasimatyma i egzamina, jokio mokymosi, tai nesuprantu, ar jis cia protingas ir viska atseit moka ar jau visiskas dundukas kuriam dzin...

user posted image
user posted image

PS. cia tas su melyna maike maniskis..... cia dar 15-kos, nes jis gimes liepos 3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***nora***: 19 gegužės 2011 - 18:41
truputeli i Selinos sveikatele drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
gera darba padarei thumbup.gif
Atsakyti
Selina, šaunuolė!!!!
Labai džiaugiuosi, kad mažuliukų ligos nesugadino reikalų ir viskas baigėsi laimingai mirksiukas.gif
Atsakyti
valio valio valio valio!!!!! vaaaaalioooooo!!!!
sveikinu Selina! saunuole!
Atsakyti
Nu tai sveikinu Selina clap_1.gif saunuole.Ilgas VALIOOOOO!!!!

O man rupesteliai prasidejo.Isoperavo mama siandien,tai laukia ilgas gydymas ir reabilitacija verysad.gif Nu bet paskui jau bus geriau,atai buvo sunku ziureti ,kaip kencia jos pacios gyvenimo kokybe verysad.gif Vat ,as cia truputi liudna nata,bet tikiuosi geriausio mirksiukas.gif

Mano vaikis 29d dainuos prieplaukoje prie Vytauto baznycios ax.gif 12val.Net nezinau kas per renginys bus.Vel pasigyriau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2011 05 20, 11:36)

O man rupesteliai prasidejo.Isoperavo mama siandien,tai laukia ilgas gydymas ir reabilitacija verysad.gif Nu bet paskui jau bus geriau,atai buvo sunku ziureti ,kaip kencia jos pacios gyvenimo kokybe verysad.gif Vat ,as cia truputi liudna nata,bet tikiuosi geriausio mirksiukas.gif

O kas mamytei buvo?, linkiu kuo greiciau pasveikti, as irgi 31 geguzes guluosi i ligonine pasigydyt 10-ciai dienu.....
Atsakyti
Tai jau mum nuo vasario men tas reikalas tesiasi.Klubo sanari keite,tai vienas etapas jau praeitas,viskas lyg ir pavyko,dabar reanimacijoje iki ryt ryto.Bet dabar laukia sunkiausia,visa reabilitacija.Nu bet jau viskas ok tikiuosi bus.Po visos dienos itampos tai dabar kaip alc.gif jauciuosi lotuliukas.gif

O tai kas tau dabar,kas nors rimto ar profilaktiskai guliesi.
Pas mus nera silto vandens tai nors gun_bandana.gif
Atsakyti
As turiu 3 isvarzas stubure, tai kasmet gulu pagidyt, bet nelabai jau padeda, o operuotis bijau juodai.
Silto vandens pas mane nebus tik nuo liepos 25 ax.gif , nu cia pagal siluminiu tinklu plana, kokia sunki savaite tada buna doh.gif ....
O kiek metu tavo mamytei, neturetu buti sena juk, o jau kluba reikejo keisti, nu kas dabar per ligos tai baisu.
Atsakyti
58vat tas ir yra,kad jauna.O gyvenimo kokybe ziauriai kentejo.Nu nesiplesiu,susitiksim tai paplepesime mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, kazkaip apsiniauke, o as nusipirkau ka tik bilieta i Palanga rytojui internetu....dabar noriu nenoriu turesiu vaziuoti.....bet lyg rytoj gera diena bus... tai va, grysiu vakare, neuzsibusiu, pasivaiksciosiu, pabraidysiu doh.gif gal ir namo, o siandien skalbiu- verdu- tvarkau -vadovauju ir dar pas mama reikia i vakara nubegt pasiziuret jos busenos, kazkaip labai nuotaikos jai keiciasi: tai ziurek gerai, tai jau pyksta ant viso pasaulio, nors ne ant viso, ant ,manes....tai to nedaryk, tai nevaziuok tai kam tau reikia... tai nieko net nesakysiu kad rytoj susiruosiau i kelione, tik pasakysiu kad rytoj neateisiu ir viskas... ai dar , nu reklamos auka as, bet vakar is maximos atejo zinute kad jau kombainas uzsakytas atejo, tai nusipirkau.... nezinau ar gerai padariau, gal kas is jusu turi, bet aisku jau saukstai po pietu, dabar tikesiuos kad nesuges ir dar 2 metu garantija jei ka doh.gif
Atsakyti
Tai gero pasibraidymo tau rytoj ***nora*** sunglasses2.gif Lauksime ispudziu.

As ir is lauko parejau,lyti pradejo.Vaikas pas mociute dabar negali vaziuoti,tai mazajai ispudziu,negali net pietu miegoti doh.gif
Atsakyti
Labas mergaites, ziuriu niekas neraset labai kol as vazinejau doh.gif , dabar tik isiritau is lovos, nu ir pavargau vakar, negalvojau kad taip nutiks, matomai senatveee... parsiveziau zuvies, o alaus niekas neparnesa, sunui tai dar neduoda o as nepajegiu iki pardes nueiti, tai kapojam sumustinius su zuvim.....
Atsakyti