Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno draugių namučiai

lašeliukas intencyviai ruošes mažuju draugu meetui ax.gif
tai biški buvau prapuolus blush2.gif
Atsakyti
Man net idomu kaip atrodo tas aparatas, nes tikrai nesu macius, ir as tokio noriu, o daugiau tokiu nebuvo ten ir sakyciau labai jau pigiai. o is ko ten tie ledai gaminasi ir kiek laiko reikia nuo idejimo produktu iki jau galejimo valgyti..... oi, dabar turesiu apie ka svajoti, nes tiek virtuvej pribumbasu turiu kad jau reikia nereikia, bet va tokio dar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(***nora*** @ 2011 05 18, 19:29)
As jau neisdrysau taip tiesiai sviesiai, maniau pati susipras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš supratinga smile.gif Galim ryt Senamiestyje iššauti alc.gif
Papildyta:
QUOTE(PUPA13 @ 2011 05 18, 18:49)
Kelinta val laikyti,juk visa diena nevaiksciosim su kumsciais lotuliukas.gif Tai paskui pas tave prie Nevezio ar kur ten laistyti alc.gif  gathering.gif  lotuliukas.gif 

O

13:40 val., smile.gif
Papildyta:
QUOTE(madrid @ 2011 05 18, 19:51)
laikysiu laikysiu. diplominio gynimas rimtas reikalas. sekmes!

Ačiū Madrid ir visoms mergaitėms už palaikymą thumbup.gif group.gif
Atsakyti
nuuuu as jau apie ji svajojau kokius 2 metus blush2.gif
naujas kainuoja jis daug. atrodo taip:
user posted image
cia radau pigiausia bet maniskis pats brangiausias is ju visu.
o darosi paprastai - is pradziu pati inda ikisu i saldikli, kad uzsaltu. tada isplaku trynius su cukraus pudra, atskirai isplaku grietinele arba piena, idedu vaniles, atskirai isplaku baltymus ir viska sumaisiusi dedu i aparata. as darau puse normalios porcijos, nes ten daugiau netelpa:
2 kiausai ir 200ml grietineles ir 50g cukraus pudros. ir supylus i ta masina ja ijungi - tada ji letai sukasi sukasi ir saldo, ir gaunas ledai. kadangi inda uzsaldau is anskto, tai nereikia niekur det, tiesiog ant stalo per 30-40 minuciu pasidaro ledai, dar galima ipilt uogienes, tada ja taip prasuka kaip kad parduotuviniuose. as dejau dar riesutu skaldytu, sokolado - nu, ka turi smile.gif kai jau susala, tada atidarai, imi sauksta, darai grazius rutuliukus ir dedi i ledaines. sedi ir valgai cepsedama smile.gif

Nora, gal tu jo nenorek, nes svoris tai nuo ledu tikrai nekrenta... bet as daba jau ir i dietas demesio nekreipiu. toookie skanus tie naminiai ledai smile.gif

jei turguj uzmatysiu, ir dar uz tokia kaina - tikrai griebsiu smile.gif juokingiausia buvo tai, kad vaikinukai, kurie man ji pardave, tai net nesuprato ka parduoda. tik sake patikrino namie, kad sukasi. todel ir paprase 10lt, nes nenutuoke kad superini daikta atiduoda smile.gif
Atsakyti
ZINOK AS TAIP IR PAGALVOJAU,KAD ZMONES NESUPRANTA KAS PER DAIKTAS.tAIP TAI IR KAINA BUTU KITA smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,ziuriu, tik isijungus kompa pirmiausiai cia atbegu pasiziuret, na tikri namuciai pasidare.... visom geros dienos, geru rezultatu diplomo gynime, sveikatos leliukam jusu- nu jau zada atsilima tik dar per lanaga nematau doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
as cia irgi parlekus po darbu is karto ziuriu smile.gif

Pupa - ir labai gerai, kad nesupranta. durna glusa ir baznycioj musa lotuliukas.gif
Atsakyti
Na Selina, jau galima sveikint? 4u.gif . o as ledus kai labai uzeina noras pasidarau ir be aparaciuko, ne taip sustrai kaip Madrid blush2.gif . jei ka domins galesiu brukstelet receptuku bigsmile.gif gaila, kad Madrid pirma "nukove" aparaciuka, kaip tik ta sestadieni ir as buvau turguj lotuliukas.gif , tik va matyt nemokejau ziuret mirksiukas.gif ir likau kaip toj pasakoj bobute prie geldos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimutei: 19 gegužės 2011 - 16:00
Laba diena , mergaitės,

Oi jūs duodat! Tikros draugės pasidarėt, tai kartu dietinatės, tai ledus valgot lotuliukas.gif Užkalbiavot ir mane su tuo aparatu, bet dar mėginu visaip save įtikinti, kad man jo nereikia. Na, jei už 10 Lt pasitaikytų - imčiau negalvodama rolleyes.gif Per pirmą neštumą visi draugai iš manęs juokdavosi - be ledų nei žingsnio! Dabar traukia saldumynai, bet ledai nėra išskirti tam saraše - šluoju viską blush2.gif Bet kol kas svoris normos ribose, tai stipriai nesijaudinu smile.gif
Labai labai įdomu, kaip ten Selinai pasisekė smile.gif
Atsakyti
nu turguj reikia moket ziuret... turiu as "atkalus" savo metodika geriems daiktams medzioti mirksiukas.gif
Eglyte - taip, ir dietinames, ir ledus valgom (svajonese), dar planuojam kartu dekupazint... o ka, draugai ne ta daro? juk ta smile.gif dalinasi viskuo, ka turi - ir dziaugsmais ir rupesciais smile.gif
Atsakyti
madrid - aš čia ir džiaugiuosi biggrin.gif man baisiai smagu, kad rudenį bus lengva jus įkalbėt dietintis kartu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jau galit sveikint gavau 9 thumbup.gif 4u.gif Negaliu patikėt, kad jau viskas baigėsi. Džiaugsmas liejasi per kraštus. Dabar labai noriu atostogų, greičiau birželio vidurys ateitų, tada prie jūros ųiauųim. pasiimsiu diplomą ir sekančią dieną išlėksim smile.gif
Partempiau namo šampės ir torčiuką. Namuose buvau išbučiuota vyro ir mažylių wub.gif Neseniai grįžau, nes dar po miestą pasiblaškiau. Vyras laisvą dieną davė thumbup.gif Didžiulis sujudimas, juk Hansa dienos.

O čia jums, vaišinkitės smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selina: 19 gegužės 2011 - 18:05