Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*58 namučiai

QUOTE(daite @ 2011 04 27, 22:52)
Labas vakaras,

Mona, bijai parodyti pažįstamiems parodyti, o į internetą viešai įdėti nebijai? Juk skaitom ne tik mes, knygės, bet ir kiti žmonės. Ir greit jau teisių į savo eiles nebeturėsi, nes, jei patiks, pasklis tarp žmonių. Beje, pastarasis eilėraštis savotiškai šmaikštus.  4u.gif  biggrin.gif
Esu perskaičiusi ne vieną knygą, bet atsiliepimams nelabai besusikaupiu. Šįvakar kaip tik baigiau Paasilinną.

Ai, kaip bus, taip bus. Jau negaliu keisti anksčiau parašytos žinutės, o neseniai parašytą dar galiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(daite @ 2011 04 27, 22:52)
Šįvakar kaip tik baigiau Paasilinną.

Gal Kaukiantį malūnininką?
Atsakyti
Ne malūnininką, "Grupinės savižudybės magija".
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 04 27, 22:06)
Ne malūnininką, "Grupinės savižudybės magija".

Tai tik paklausiu smile.gif : ar patiko labiau už "Zuikio metus" (jei teisingai supratau, tu tik dvi šio autoriaus knygas teskaitei)?

Pas mane nesibaigiančių atradimų metas smile.gif - ketinau praretinti savo bibliotekėlę, bet kiek paskutiniu metu bepaimu į rankas knygų iš jos, beveik visos mane apžavi, kad jaučiu privalanti jas pasilikti biggrin.gif Dabar įkritau į Gustav Meyrink "Golemą". Tiesą sakant šia knyga susidomėjau ir ją pirkau todėl, kad labai simpatizuoju Prahai . O kai ten lankiausi, be galo sudomino ir legenda apie Golemą bei nepaaiškinamai patraukė Žydų kvartalo atmosfera, paslaptingumas. Lygiai tą patį jausmą vėl išgyvenu skaitydama šią knygą bigsmile.gif Tai reikštų parašyta ji įtaigiai, atmosfera atkurta tobulai. Plius aš dievinu literatūroje paslaptis, simbolius, visokius slaptus ženklus, šifrus, ko ir sklidina ši knyga. Jos fantasmagoriškumas mane jau apkerėjo, tikrai net nenumaniau, kad man šitaip patiks šioji knyga. Matyt, ją irgi pasiliksiu, kad ateityje galėčiau skaityti pakartotinai (kai vėl užsinorėsiu į Prahą biggrin.gif ).
Teko skaityti, kad ši knyga lyginama su Kafkos kūryba. Na su tuo autoriumi aš dar nepažįstama, bet jei ką, gal jau nebebijosiu kada nors ateityje pačiupinėti ir jo veikalus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 27 balandžio 2011 - 23:16
aistuliaa 4u.gif , su tavo diena 4u.gif gražių knygynių metų ir smagaus darbo knygyne biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Dori, ačiū blush2.gif 4u.gif geras laikas - pirma sveikintoja cool.gif
Atsakyti
aistuliaa,su gimtadieniu 4u.gif

Vakar perskaičiau žurnale,kad Karin Alvtegen yra Astridos Lindgren giminaitė,kaip įdomu rolleyes.gif

Aš ant Paasilinnos nepuolu,jau užtenka,kad su Gary nusvilau rolleyes.gif Nors,jei pasitaikys po ranka,paimsiu,bet pirkti,tai nee...

Mona187,jei galima paklausiu,kiek tau metų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 04 28, 08:51)
aistuliaa,su gimtadieniu 4u.gif
Vakar perskaičiau žurnale,kad Karin Alvtegen yra Astridos Lindgren giminaitė,kaip įdomu rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif

Pas mane ant knygutės Alvgeten parašyta, kad giminaitės tongue.gif
Atsakyti
aistuliaa, su Tavo diena 4u.gif

user posted image
Atsakyti
aistuliaa, su gimtadieniu !

user posted image

Labai gražiu laiku gimei mirksiukas.gif
Atsakyti
aistuliaa su gimtadieniu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Aistuliaa, su gimtadieniu 4u.gif
Lai išsipildo visos Tavo svajonės ir troškimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image

QUOTE(Mona187 @ 2011 04 27, 19:08)
Na tai va, mėginsiu nusipirkti kelias knygas iš vienos forumietės, tikiuosi, nenudegsiu

Parašyk, ką nusipirksi bigsmile.gif
Aš tik vieną kartą esu pirkusi iš SM forumo knygą, bet kažkaip net minties nekilo, kad mane apgaus. Apgavysčių pilna visur, ne tik forume, bet , kaip sakoma, nerizikuosi, negersi šampano.

QUOTE(Mona187 @ 2011 04 27, 21:08)
Rytoj vienai pažįstamai moteriai rodysiu savo kūrybą, bet bijau (jaudinuosi, nervinuosi) blush2.gif Reikia kritikos iš šalies.

Ne kiekvienas pažįstamas žmogus išdrįs pasakyti Tau į akis viską, ką galvoja. O kodėl Tau pradžiai nepabandžius savo poezijos įdėti į kokį nors portalą, pvz : www.rasyk.lt ar kokį kitą???

QUOTE(Mona187 @ 2011 04 27, 22:23)
Bet ta pažįstama tai pensininkė, taI nežinau, kaip ji sureaguotų į mano meilės eilėraščius.

Taigi pensininkės kaip tik mėgsta skaityt apie meilę, žiūrėt muilo operas ir pan. Nenuvertink jų bigsmile.gif

QUOTE(eliss @ 2011 04 28, 08:51)
Mona187,jei galima paklausiu,kiek tau metų?  ax.gif

Jeigu dirba bibliotekoj, tai jau virš 20 metų tai tikrai, reik manyt bigsmile.gif

Aš vis dar skaitau O. Pamuk "Nekaltybės muziejų" .

Stikliuk, o Tu, kaip medicininių knygų mylėtoja, gal esi skaičiusi šitą:
My Webpage.
Atsakyti
Aistuliaa,sveikinu user posted image
Atsakyti