Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*58 namučiai

QUOTE(Dorifore @ 2011 04 26, 21:36)
Tos, kurios laimėjo knygas iš leidyklos "Trigrama",a r jau gavot? Aš šiandien gavau jų siuntinį, štai tokias knygas atsiuntė  thumbup.gif

Laimėt laimėjau, o parašyt kokios knygos noriu ir pamiršau doh.gif Einu rinktis.
Atsakyti
lotuliukas.gif

ir aš jau gavau
Atsakyti
Labas rytas

Temukė ir jos autorė dėkoja už pagyrimus biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Dorifore @ 2011 04 26, 21:36)
Tos, kurios laimėjo knygas iš leidyklos "Trigrama",a r jau gavot? Aš šiandien gavau jų siuntinį, štai tokias knygas atsiuntė  thumbup.gif

Tik vakar apsižiūrėjau, kad jau galiu knygą rinktis laugh.gif Norėjau kelių, bet apsistojau ties šiomis dviem user posted image user posted image
Galiausiai išsirinkau "Gėlės Aldžernonui", nors ir Hesės būčiau norėjus verysad.gif Na, nusipirksiu gal ją kada.

QUOTE(katilina @ 2011 04 26, 21:42)
*Baigiau Lily Koppel "Dienoraštį raudonos odos viršeliais".
**Dabar pradėjau skaityti Allende "Mano išgalvota šalis".

*Man tai tos knygos viršelis visai patinka biggrin.gif
**Šią knygą ir aš visai norėčiau paskaityt... ax.gif

Registruojuosi su Micaela von Marcard "Patriarchas". Tiesa, tik 100 psl. beliko, tai gal ir baigsiu šiandien.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 27 balandžio 2011 - 07:45
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 26, 22:12)
Dabar skaitau Kobo Abe "Moteris smėlynuose". Kaip ji man patinka bigsmile.gif  Manau,  po jos ieškosiu ir kitų to  autoriaus knygų.
Aišku, dėl skonio nesiginčijama, bet sakyčiau, ši iš knygų, kurias tiesiog  privaloma perskaityti.

aha, gera sita.
o bet taciau nereiskia, kad ir kitos tokios pat mirksiukas.gif svetima veida numeciau
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 04 27, 07:31)
aha, gera sita.
o bet taciau nereiskia, kad ir kitos tokios pat  mirksiukas.gif  svetima veida numeciau

nu va o man ji labai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 04 27, 10:39)
nu va o man ji labai patiko  ax.gif

tai gali but, kaip kam tokios temos patinka, as tuomet nestuke.gif buvau, tai paskaiciau paskaiciau ir sakau, nu kam man cia reikia biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(LEEja @ 2011 04 27, 08:31)
aha, gera sita.
o bet taciau nereiskia, kad ir kitos tokios pat  mirksiukas.gif  svetima veida numeciau

Vajei unsure.gif O aš jau buvau nusiteikusi visas jo knygas susirinkti progai pasitaikius. Nes labai patiko rašymo stilius, na ir temos, atrodo, įdomios parinktos. Atsimenu, kažkada vartinėjau Kengūros sąsiuvinį", svarsčiau, pirkti ar ne. Tuokart susilaikiau, dabar manau, gal visgi reikėjo nusipirkti.
Gaila, kad mano skaitomame leidime tik vienas romanas - "Moteris smėlynuose". Senesnio leidimo knygoje du romanai kartu sudėti (ir "Svetimas veidas"). Tačiau mano turimos knygos viršelis gražesnis smile.gif

O FB laimėtos knygos dar negavau. Matyt, mano paštininkė, kaip visada, neskuba...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 27 balandžio 2011 - 08:57
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 26, 21:12)
Dabar skaitau Kobo Abe "Moteris smėlynuose". Kaip ji man patinka bigsmile.gif  Manau,  po jos ieškosiu ir kitų to  autoriaus knygų.
Aišku, dėl skonio nesiginčijama, bet sakyčiau, ši iš knygų, kurias tiesiog  privaloma perskaityti.

Aš tai ypač rekomenduoju "Svetimą veidą". smile.gif Kobo Abė, savo laiku, buvo vienas iš mano guru. "Žmogus dėžė" irgi keista. Man visos patiko, kiek skaičiau

QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 26, 21:17)

Man deja su nesutapo biolaukai su šia knyga unsure.gif  Lyg ir gerai parašyta, ir kalba be galo graži, bet niekaip su knyga nesusigyvenau.

Man irgi rolleyes.gif perskaičiau pusę ir guli kaip gulėjus. Man lagerio gyvenimas parašytas tik iš pasakojimų, net neįsivaizduojant ka dyra tikra Rusija, atrodo fantastinis. Juk mes lietuviai, niekad neparašysim geros knygos apie taip kaip Amerikoje engiami juodaodžiai, nes tik įsivaizdojam, kad žinom kaip jie jaučiasi.
Taip ir čia. Man nelipo. Visiškai.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 27, 09:56)
O FB laimėtos knygos dar negavau. Matyt, mano paštininkė, kaip visada, neskuba...

Kur ką laimėjai? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos pasiilgau ir jūsų Anoj temoj jau pasilabinau.Ir jau kartojuosi čia .Registruojuos ir jau mėgaujuosi Gao Xingjian "Dvasios kalnas".
merginos anoj temoj vyksta bendros knygos skaitymui ir aptarimui,diskusijai balsavimas.Gal kurios norėtų prisijungti? Renkamės iš Balzako "Šagrenės oda"ir mano jau pradėtos "G.Xingjian "Dvasios kalno"
Ingėnai, Masako,Leeja ir kitos prašau jei norit junkitės

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 04 26, 11:37)

Vilniečių meet'as gegužės 14 d 14.00 val Europos PC prie fontanėlio[/color]?

Jei tik galėsiu būtinai prisijungsiu

QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 26, 22:12)
Dabar skaitau [b]Kobo Abe "Moteris smėlynuose". Kaip ji man patinka Manau, po jos ieškosiu ir kitų to autoriaus knygų.
Aišku, dėl skonio nesiginčijama, bet sakyčiau, ši iš knygų, kurias tiesiog privaloma perskaityti.

gerai, gerai seniai jau noriu susipažinti su K.Abe.jau įtraukiau į must read

QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 26, 22:20)
Faina aš stipriai prie diplominio sėdžiu, kitą savaitę pirminis darbų svarstymas

nebijok.Nabagiukas.Še balionėlį Užjaučiu.

QUOTE(Dorifore @ 2011 04 26, 22:36)

Tos, kurios laimėjo knygas iš leidyklos "Trigrama",a r jau gavot? Aš šiandien gavau jų siuntinį, štai tokias knygas atsiuntė

vau gerų knygų gavai.
Pirmas dvis skaičiau, trečia turiu.
"Užrašai sau"sudomino, tik neįžiūrėjau autoriaus O apie dykuma anoj temoj atrodo seniai buvo kalbėta.Norėčiau kada paskaityti.

Va mažoji jau keliasi lėksim laukan.Vėliau kada pora žodžių brūkštelsiu apie perskaitytas knygas.Vieną net turiu rekomenduotiną, nors mane kankina nerašadieniai
Na va doh.gif mažė vėl man viską išdarkė.Nebetaisau jau.Tikiuosi suprasit ir pomidorais neužmėtysit
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 04 26, 21:57)
Perskaičiau Colleen McCullough. Nepadori aistra. Savotiška knyga.

Aha, prisimenu sia, labai savotiska tokia, keistas siuzetas.
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 27, 09:56)
Atsimenu, kažkada vartinėjau Kengūros sąsiuvinį", svarsčiau, pirkti ar ne. Tuokart susilaikiau, dabar manau, gal visgi reikėjo nusipirkti.

Dziaukis, kad nepirkai - totalus kliedesys. Gal ten metaforos ar koks velnias, bet man skaitant atrode gliuku gliukai.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 04 27, 09:26)
Man irgi  rolleyes.gif  perskaičiau pusę ir guli kaip gulėjus. Man lagerio gyvenimas parašytas tik iš pasakojimų, net neįsivaizduojant ka dyra tikra Rusija, atrodo fantastinis. Juk mes lietuviai, niekad neparašysim geros knygos apie taip kaip Amerikoje engiami juodaodžiai, nes tik įsivaizdojam, kad žinom kaip jie jaučiasi.
Taip ir čia. Man nelipo. Visiškai.

Aš tai ją perskaičiau iki galo, vis tikėjausi, kad įsitrauksiu. Ir buvo vietų, kurios užkabino (kai kurie ironiški epizodai iš lagerio gyvenimo), bet tikrai mažokai, didžiąją dalį knygos nuobodžiavau. Kai pabaigiau šią knygą, jaučiausi ja gerokai nusivylusi. Kaip tyčia, daug iš jos tikėjausi (nors forume ir kt. atsiliepimų nebuvau apie ją skaičiusi, tiesiog šįkart intuicija pavedė ir tiek).
Irgi lygiai tą patį pagalvojau, kad parašyti knygą tokia tema remiantis vien tik kitų pasakojimais sudėtinga. Kaip gražiai autorė žodžius bedėliojo, man ta knyga vistiek kažkokia netikra, dirbtina pasirodė.

QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 27, 09:34)
Kur ką laimėjai?  bigsmile.gif

Taigi "Trigramos" knygą FB smile.gif

QUOTE(Pajauta @ 2011 04 27, 09:36)
Sveikos pasiilgau ir jūsų  Anoj temoj jau pasilabinau.Ir jau kartojuosi čia .Registruojuos ir jau mėgaujuosi Gao Xingjian "Dvasios kalnas".
merginos anoj temoj vyksta bendros knygos skaitymui ir aptarimui,diskusijai balsavimas.Gal kurios norėtų prisijungti?  Renkamės iš Balzako "Šagrenės oda"ir mano jau pradėtos "G.Xingjian "Dvasios kalno"
Ingėnai, Masako,Leeja ir kitos prašau jei norit junkitės 

Ačiū už pasiūlymą, bet aš gal pasuoju blush2.gif Negalėčiau sakyti, kad kažkuri iš tų dviejų knygų mane šiuo metu traukia. Ir šiaip dabar intensyviai skaitau iš savo jau sukauptos bibliotekos, bandau ją mažinti.

QUOTE(linamog @ 2011 04 27, 09:39)
Aha, prisimenu sia, labai savotiska tokia, keistas siuzetas.
Dziaukis, kad nepirkai - totalus kliedesys. Gal ten metaforos ar koks velnias, bet man skaitant atrode gliuku gliukai.

Na bent jau anotacija tai mane suintrigavo smile.gif
Atsakyti