Sveikos pasiilgau ir jūsų Anoj temoj jau pasilabinau.Ir jau kartojuosi čia .Registruojuos ir jau mėgaujuosi Gao Xingjian "Dvasios kalnas".
merginos anoj temoj vyksta bendros knygos skaitymui ir aptarimui,diskusijai balsavimas.Gal kurios norėtų prisijungti? Renkamės iš Balzako "Šagrenės oda"ir mano jau pradėtos "G.Xingjian "Dvasios kalno"
Ingėnai, Masako,Leeja ir kitos prašau jei norit junkitės
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 04 26, 11:37)
Vilniečių meet'as gegužės 14 d 14.00 val Europos PC prie fontanėlio[/color]?
Jei tik galėsiu būtinai prisijungsiu
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 26, 22:12)
Dabar skaitau [b]Kobo Abe "Moteris smėlynuose". Kaip ji man patinka Manau, po jos ieškosiu ir kitų to autoriaus knygų.
Aišku, dėl skonio nesiginčijama, bet sakyčiau, ši iš knygų, kurias tiesiog privaloma perskaityti.
gerai, gerai seniai jau noriu susipažinti su K.Abe.jau įtraukiau į must read
QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 26, 22:20)
Faina aš stipriai prie diplominio sėdžiu, kitą savaitę pirminis darbų svarstymas
nebijok.Nabagiukas.Še balionėlį Užjaučiu.
QUOTE(Dorifore @ 2011 04 26, 22:36)
Tos, kurios laimėjo knygas iš leidyklos "Trigrama",a r jau gavot? Aš šiandien gavau jų siuntinį, štai tokias knygas atsiuntė
vau gerų knygų gavai.
Pirmas dvis skaičiau, trečia turiu.
"Užrašai sau"sudomino, tik neįžiūrėjau autoriaus O apie dykuma anoj temoj atrodo seniai buvo kalbėta.Norėčiau kada paskaityti.
Va mažoji jau keliasi lėksim laukan.Vėliau kada pora žodžių brūkštelsiu apie perskaitytas knygas.Vieną net turiu rekomenduotiną, nors mane kankina nerašadieniai
Na va
mažė vėl man viską išdarkė.Nebetaisau jau.Tikiuosi suprasit ir pomidorais neužmėtysit