Sveikutės,
Visai laiko nebelieka savo malonumui, esu palaidota po nebaigtais darbais, o laiko lieka tiek nedaug...
Priminimas visoms vilnietėms, kurios nori ir žada dalyvauti susitikime:
Susitinkame 14 dieną, 15.00 val Europos PC prie fontanėlio O aš šiandiena parsinešiau knygą iš bibliotekos, tai pirmoji mano knyga iš bibliotekos per pastaruosius 3,5 metus
Ilgokai ieškojau Wassmo 'Karnos kraitį', o pirkti nesinorėjo. Bet jau išvaizda knygos, net verkti norisi
Kodėl šitaip žmonės negerbia ir netausoja knygų.
O per paskutinias kelias dienas perskaičiau:
Indu Sundaresan "Dvidešimtoji žmona".Knyga patiko. Istoriniais faktais paremta istorija pateikta gana įdomiai ir įtraukiančiai. Lyginti su šios autorės knyga "Šešėlių princesė", kurį skaitėsi gana sunkiai ir painiai, tai pastaroji susiskaitė labai greitai ir be galo lengvai. Nei vardai pynėsi, nei reikėjo gilintis į genealoginį medį. Tiesa, pabaiga man pasirodė be proto nusaldinta.
Sofie Cramer "Žinutė tau".Paprastas, lengvas su romantikos prieskoniu romaniukas. Perskaičiau per dieną. Savo siužetu labai priminė filmą "Laiškai iš jūros" (rašau filmą, nes knygos neteko skaityti). Visai gerai pailsėjimui.
Tiesa, nei viena iš šių knygų neįeina į rimtesnės literatūros kategoriją, priskirčiau juos vasaros skaitaliukams. Vienu žodžiu skirta tik poilsiui ir pramogai