Aš apsiverkiau knygą skaitydama, o filmas taip pat pasirodė nuobodus
QUOTE(marakeš @ 2011 05 08, 11:41)
ir aš žiūrėjau. vienintelis geras dalykas filme - normali pabaiga. nes nūūū knyginė tai..
o man knyginė žymiai labiau patiko. Turbūt todėl, kad ji buvo labiau netikėta.
Lyginant knygą ir filmą, tai knyga be abejonės geresnė, nubraukiau ašarą kelissyk
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 08, 11:17)
O Mano sesers globėjas filmą žiūrėjot kas nors? Dabar prisiminiau, paskambinau prieš kelias dienas draugei, visa apsižliumbus, sakau kas yra, sako filmą žiūriu sakė iki kūkčiojimo užsiverkė
Knygą skaitydama tikrai ne vieną ašarą nubraukiau. O filmas, kaip daugelis ir minėjo, pasirodė gana nuobodokas, bet pabaigoj vistiek nesusiturėjau - jautri esu tokiems dalykams
Sveikos
Gal kartais žinot, ar Marininos seriją "Tas, kuris žino" reikia skaityti iš eilės? ar galima ir nuo 2ros pradėti? kaip tik ją Nr 2 pirmą gavau
Labai ačiū
Gal kartais žinot, ar Marininos seriją "Tas, kuris žino" reikia skaityti iš eilės? ar galima ir nuo 2ros pradėti? kaip tik ją Nr 2 pirmą gavau
Labai ačiū
QUOTE(Masako @ 2011 05 08, 09:36)
Fati, kaip del knygu? matei, buvau uzklaususi?
Labai atsiprašau, bet matyt prašaudžiau tą postą, nes tikrai nemačiau Jeigu gali labai prašau pakartok
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 08, 15:22)
Labai atsiprašau, bet matyt prašaudžiau tą postą, nes tikrai nemačiau Jeigu gali labai prašau pakartok
rasiau, kad meete nedalyvausiu, tai rupi, ka su knygom daryt
Jei noretum, kad grazinciau, tai tik pasakyk - atvesiu, kur reikes.
O gal netycia vaikstai pro Pylimo 38, uzeitum i darba?
QUOTE(Masako @ 2011 05 08, 14:50)
rasiau, kad meete nedalyvausiu, tai rupi, ka su knygom daryt
ai tai nedegi gi aš dabar labai laiko neturiu, nes sesija artėja. tai į kitą meet'ą atveši
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 08, 17:00)
ai tai nedegi gi aš dabar labai laiko neturiu, nes sesija artėja. tai į kitą meet'ą atveši
labai gerai tada, aciu
QUOTE(laTulipe @ 2011 05 08, 11:11)
Haruki Murakami ,,1Q84.Pirma knyga (balandis-birželis)"
Kaip viliojančiai aprašei. Tikrai užsinorėčiau, jei nebūčiau norėjusi iki tol.
Aš pabaigiau Papievio "Vienos vasaros emigrantai". Kitą dieną parašysiu plačiau, bet galiu pasakyti, kad man ji labai patiko (skirtingai nuo jo "Eiti").
QUOTE(katilina @ 2011 05 08, 17:39)
Aš pabaigiau Papievio "Vienos vasaros emigrantai". Kitą dieną parašysiu plačiau, bet galiu pasakyti, kad man ji labai patiko (skirtingai nuo jo "Eiti").
Pasigooglinau, visai įdomi atrodo
Labas
Perskaičiau, bet tikrai neminėjau (bent jau atsiliepimo nerašiau). Pakankamai įdomus skaitaliukas, na bet ne iš tų, kurie ilgai atmintyje užsilaiko. O kas ten tau joje sunkiai skaitosi Ir eliss juk ją gyrė, tai pagal teoriją turėtų tau kaip ir patikti (judviejų skoniai juk labai panašūs).
QUOTE(Masako @ 2011 05 08, 10:46)
:Dabar skaitau Mesmeriste. Kazkaip sunkokai einasi, nepasakysi, kad labai lengvai skaitytusi
Ingenai, perskaitei tu ja? Lyg ir neminejai?
Ingenai, perskaitei tu ja? Lyg ir neminejai?
Perskaičiau, bet tikrai neminėjau (bent jau atsiliepimo nerašiau). Pakankamai įdomus skaitaliukas, na bet ne iš tų, kurie ilgai atmintyje užsilaiko. O kas ten tau joje sunkiai skaitosi Ir eliss juk ją gyrė, tai pagal teoriją turėtų tau kaip ir patikti (judviejų skoniai juk labai panašūs).
Perskaičiau "Raudonoji azalija". Gera knyga, neina atsitraukti. Perskaičius net norisi susirasti daugiau informacijos apie tuos laikus, politiką, kokias uniformas ten nešiojo ir t.t. Reik susikaupt parašyt normalų atsiliepimą.
Daite, mačiau, kad jau perskaitei "Gudrioji nuodų virėja". Kaip tau ji?
Daite, mačiau, kad jau perskaitei "Gudrioji nuodų virėja". Kaip tau ji?