Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*58 namučiai

QUOTE(Gegytė @ 2011 05 06, 19:04)
O gal ir aš galiu pasilaikyt? smile.gif  blush2.gif Nes į meet tikrai neateisiu, neturiu kada...

gali 4u.gif
Atsakyti
Dorifore, dar kai ką prisiminiau. biggrin.gif
Nagi Venečkos Jerofejevo "Moskva-Petuški" garsiuosius kokteilius. biggrin.gif

Коктейли Венички Ерофеева
http://drink.dax.ru/...l/kok_ven.shtml

Некодифицированные спиртные напитки в поэме В. В. Ерофеева "Москва — Петушки"
http://www.moskva-pe...skva__petushki/

Įmetu dar vieną receptinę-kulinarinę - literatūrinę nuorodą
http://read-and-eat.livejournal.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolitlė: 06 gegužės 2011 - 22:21
Ir kaip aš sugebėjau pamiršti doh.gif Apie gurmaniškus (net labai gurmaniškus) patiekalus restoranuose smulkiai ir išsamiai pasakojama ir mano dabar skaitomoje knygoje "Amerikos psichopatas". Ne klasika aišku, bet savotiškai garsi, skandalingai nuskambėjusi knyga.

Gerai pagalvojus, vienas ar kitas patiekalas juk būna paminėtas dažnoje knygoje.
O tame sąrašiuke, kurį nurodžiau (plius "Amerikos psichopatas") yra išskirtinai daug patiekalų aprašymų bei receptų.
Atsakyti
user posted image
Ugo Riccarelli "Tobulas skausmas"

Romano siužetas daugiasluoksnis. Du pasauliniai karai, ispaniškojo gripo siautėjimas, anarchistų kova ir utopistų svajonės. Įsisukęs netikėtų įvykių sūkurys kūrinio veikėjus iš Toskanos gena į Šveicariją, Prancūzijos pietus, Milaną, Braziliją ir pagaliau į Rytus. Taip išgyvenama visa tragiška XX amžiaus Italijos istorija. Šis pasakojimas – realistinis ir fantastiškas, epinis ir buitinis – tai plati dviejų šeimų gyvenimo freska, saga apie amžinas svajones, gyvenimo vaiduoklius ir šmėklas: meilę, neapykantą, išdavystę, susitaikymą ir viltį...

Knyga puiki,bet tokia liūdna...tragiška...Pavadinimas atitinka knygos turinį.Jei tik išlįsdavo koks vilties spindulėlis,tuoj ir užgesdavo.Nors netrūko karo žiaurumų,skausmo,nenusivyliau,dar ilgai galvojau apie ją.Kol skaičiau,tas dienas lyg apdujus vaikščiojau,taip liūdna...Labai gražūs sakiniai,palyginimai,žodžiu,puiki epinė saga.Kažkuo priminė Markesą,Allendės "Dvasių namus".
Rekomenduoju,bet tos,kurios mėgsta linksmesnes knygas,neskaitykit,nes skausmo joje tikrai netrūksta.

...gyvenimas - tai visuma akimirkų,kurių mes niekada ir nė karto neįstengiame suvaldyti,kad jos bėga,pralenkia mus neįspėjusios,vėl sugrįžta ir šaiposi iš tų,kurie bando apgauti skausmą,užpildydami savo širdį debesimis ir dangumi.

Atsakyti
Eliss, jauciu, ir man patiktu. Man siuo metu norisi kazko melancholisko..

Pabaigiau G. Radvilaviciutes Sianakt as miegosiu prie sienos, ir net nzn, ka pasakyt biggrin.gif Siaip visai idomiai skaitesi pradzia, i pabaiga skaiciau tik tam, kad uzbaigciau. Kadangi neskaitadieniai, ir ka bepaimu, nieks neuzkabina, gal ir sis ispudis labai subjektyvus... biggrin.gif Visgi supratau, kad is esmes nelabai megstu ese zanra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 05 07, 10:10)
Eliss, jauciu, ir man patiktu. Man siuo metu norisi kazko melancholisko..

Mane irgi visai sudomino smile.gif ir darbe aš ją pastebėjau jau kažkaip...

Vakar norėjau prieš miegą kažko lengo, tai pradėjau „Alyvos meluoja tik kartais“

Masako, man panašiai buvo su Radvilavičiūte... Pradžioje patiko, paskui skaičiau kad baigčiau jau daugiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 07 gegužės 2011 - 09:15
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 07, 10:14)
Mane irgi visai sudomino smile.gif ir darbe aš ją pastebėjau jau kažkaip...

aha, sunku ten jos nepastebeti - L gi mane pakuoti dovanas ant jos moke hihihi.gif Tai tebeguli "grazi" visa laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 07 gegužės 2011 - 09:22
QUOTE(Masako @ 2011 05 07, 10:17)
aha, sunku ten jos nepastebeti - L gi mane pakuoti dovanas ant jos moke hihihi.gif Tai tebeguli "grazi" visa laugh.gif

Oho biggrin.gif aš pastebėjau ją seniau dar nesupakuotą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 07 gegužės 2011 - 09:23
QUOTE(Masako @ 2011 05 06, 19:10)
Vessta, liux, aciu 4u.gif

oi, praleidau marakeš! biggrin.gif

kas ką kur kaip?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif kazkaip ispradziu buvo gan idomi ta Alabama song ,bet ipusejus,kazkaip nuobodoka pasidare,ta minciu maisalyne man truputi trikdo skaityma ax.gif
Atsakyti
sveikos.

aš vis dar su Murakamio 1Q84. Nors knyga nėra sunki, bet pastebėjau, kad jei kas netoliese šneka, negaliu susikaupti ties šia knyga. Būtent dėl to patinka skaityti iš ryto. Bet dėl pašalinių garsų turėjau nutraukti skaitymą šįryt anksčiau, nei buvau planavusi. doh.gif
O šiaip patinka thumbup.gif

QUOTE(Masako @ 2011 05 06, 20:52)
per TV 3 prasideda Saulelydis (Twilight) mirksiukas.gif
Kas nematet, ziurekit garsiai - geras soundtrackas rolleyes.gif

žiūrėjau gal 3 kartus (tie visi kartai buvo žiūrėti gal prieš porą metų laugh.gif ), tai kažkaip nebetraukia. Dar trečia dalis nežiūrėta, nes vis neprisiruošiu.. biggrin.gif O muzikos takelis tai tikrai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 05 07, 10:35)
kas ką kur kaip?

nu gi tavo Stora sasiuvini turiu biggrin.gif
Meete nedalyvausiu, tai galeciau uznest i namus ar ka, jei noretum atgaut, tik tark zodi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 07 gegužės 2011 - 12:03