Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*58 namučiai

Ir su nacionaline Lietuvos bibliotekų savaite 4u.gif (čia daugiau sau skiriu blush2.gif ). Daug renginių pas mus nusimato
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 04 26, 10:12)
Smagu, kad skaitai šitą knygą. Aš nesupratau, bet gal tu ją angliškai turi? Tai tada labai norėčiau pasiskolint, nes noriu originalo kalba paskaityt.

Turiu abi ir angliška ir lietuviška. Deja, angliška knyga yra skolinta, nors labai norėčiau savo turėti. Lietuviškoji knygos versija mano asmeninė. Skaitau originalo kalba ir kartais lietuviškai paskaitinėju. Jau einu link vidurio su knyga, labai patinka, net nesitikėjau, kad šitaip patiks bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos naujoje temoje 4u.gif

registruojuosi su D. Zelčiūtės ,,Jurga: atsiminimai, pokalbiai, laiškai". Skaitoma po truputį, todėl taip ilgai biggrin.gif
ir dar penktadienį žadu pradėti Haruki Murakami ,,1Q84. Pirma knyga" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 04 26, 17:02)
Sveikos naujoje temoje  4u.gif

registruojuosi su D. Zelčiūtės ,,Jurga: atsiminimai, pokalbiai, laiškai". Skaitoma po truputį, todėl taip ilgai  biggrin.gif
ir dar penktadienį žadu pradėti Haruki Murakami ,,1Q84. Pirma knyga"  ax.gif

Įdomios nuomonės apie abi ax.gif
Atsakyti
Labukas, sveikinu visas su praėjusiomis šventėmis ir mūsų pačių velykaičiais 4u.gif
user posted image

Su knygom šiek tiek pristabdžiau, nes ši savaitė man vadinasi a la atostogų savaitė, o tiksliau- visų rašto darbų savaitė, nes turiu parašyti savo slaugos darbo gynimą ir kt. sav. apsiginsiu bigsmile.gif I hope so biggrin.gif dar keli koliai laukia doh.gif

p.s kažkas buvo teisus, Nekaltybės muziejus taip išsitęsė, kad po 350 psl. man jau pabodo ir... knyga tapo graužtuku...gal kada nors cool.gif tokia tat pirmoji pažintis su Pamuk`u mastau.gif
Atsakyti
Sveikos,registras be knygos,bet gal savaitgalį pagaliau kokią prigriebsiu. 4u.gif
PS.Ačiū už temą.
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 04 26, 15:05)
p.s kažkas buvo teisus, Nekaltybės muziejus taip išsitęsė, kad po 350 psl. man jau pabodo ir... knyga tapo graužtuku...gal kada nors cool.gif tokia tat pirmoji pažintis su Pamuk`u mastau.gif

Žinok aš sustojau panašiai, per vidurį. Kol kas vis dar nekyla noras toliau tęsti, bet gal kaip nors iki metų galo prisiversiu unsure.gif
Atsakyti
Ko čia tokios tylios visos? unsure.gif Po kiaušinių valgymų/daužymų neatsigaunat? biggrin.gif
Atsakyti
Fati, aciu labai tau uz atsiusta knyga 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jau 200 pslp iveikiau rolleyes.gif Jei nesunku, atsiusk ir kitas dvi 4u.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 26, 20:53)
Ko čia tokios tylios visos?  unsure.gif  Po kiaušinių valgymų/daužymų neatsigaunat?  biggrin.gif

knygas stipriai ir daug skaitom thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Dabar skaitau Kobo Abe "Moteris smėlynuose". Kaip ji man patinka bigsmile.gif Manau, po jos ieškosiu ir kitų to autoriaus knygų.
Aišku, dėl skonio nesiginčijama, bet sakyčiau, ši iš knygų, kurias tiesiog privaloma perskaityti.
Atsakyti
Sveikos! Temos autorei 4u.gif

O registruojuosi joje su Herta Muller "Amo sūpuoklės".

Ingėnai, visiškai pritariu dėl "Moters smėlynuose" - ji stačiai puiki! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biancca: 26 balandžio 2011 - 20:13