QUOTE(caralaite @ 2011 04 26, 10:12)
Smagu, kad skaitai šitą knygą. Aš nesupratau, bet gal tu ją angliškai turi? Tai tada labai norėčiau pasiskolint, nes noriu originalo kalba paskaityt.
Turiu abi ir angliška ir lietuviška. Deja, angliška knyga yra skolinta, nors labai norėčiau savo turėti. Lietuviškoji knygos versija mano asmeninė. Skaitau originalo kalba ir kartais lietuviškai paskaitinėju. Jau einu link vidurio su knyga, labai patinka, net nesitikėjau, kad šitaip patiks
Sveikos naujoje temoje
registruojuosi su D. Zelčiūtės ,,Jurga: atsiminimai, pokalbiai, laiškai". Skaitoma po truputį, todėl taip ilgai
ir dar penktadienį žadu pradėti Haruki Murakami ,,1Q84. Pirma knyga"
registruojuosi su D. Zelčiūtės ,,Jurga: atsiminimai, pokalbiai, laiškai". Skaitoma po truputį, todėl taip ilgai
QUOTE(laTulipe @ 2011 04 26, 17:02)
Sveikos naujoje temoje
Įdomios nuomonės apie abi
Labukas, sveikinu visas su praėjusiomis šventėmis ir mūsų pačių velykaičiais
Su knygom šiek tiek pristabdžiau, nes ši savaitė man vadinasi a la atostogų savaitė, o tiksliau- visų rašto darbų savaitė, nes turiu parašyti savo slaugos darbo gynimą ir kt. sav. apsiginsiu I hope so dar keli koliai laukia
p.s kažkas buvo teisus, Nekaltybės muziejus taip išsitęsė, kad po 350 psl. man jau pabodo ir... knyga tapo graužtuku...gal kada nors tokia tat pirmoji pažintis su Pamuk`u
Su knygom šiek tiek pristabdžiau, nes ši savaitė man vadinasi a la atostogų savaitė, o tiksliau- visų rašto darbų savaitė, nes turiu parašyti savo slaugos darbo gynimą ir kt. sav. apsiginsiu I hope so dar keli koliai laukia
p.s kažkas buvo teisus, Nekaltybės muziejus taip išsitęsė, kad po 350 psl. man jau pabodo ir... knyga tapo graužtuku...gal kada nors tokia tat pirmoji pažintis su Pamuk`u
Sveikos,registras be knygos,bet gal savaitgalį pagaliau kokią prigriebsiu.
PS.Ačiū už temą.
PS.Ačiū už temą.
QUOTE(Stikliukas @ 2011 04 26, 15:05)
Žinok aš sustojau panašiai, per vidurį. Kol kas vis dar nekyla noras toliau tęsti, bet gal kaip nors iki metų galo prisiversiu
QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 26, 20:53)
Ko čia tokios tylios visos? Po kiaušinių valgymų/daužymų neatsigaunat?
knygas stipriai ir daug skaitom
Dabar skaitau Kobo Abe "Moteris smėlynuose". Kaip ji man patinka Manau, po jos ieškosiu ir kitų to autoriaus knygų.
Aišku, dėl skonio nesiginčijama, bet sakyčiau, ši iš knygų, kurias tiesiog privaloma perskaityti.
Aišku, dėl skonio nesiginčijama, bet sakyčiau, ši iš knygų, kurias tiesiog privaloma perskaityti.
Sveikos! Temos autorei
O registruojuosi joje su Herta Muller "Amo sūpuoklės".
Ingėnai, visiškai pritariu dėl "Moters smėlynuose" - ji stačiai puiki!
O registruojuosi joje su Herta Muller "Amo sūpuoklės".
Ingėnai, visiškai pritariu dėl "Moters smėlynuose" - ji stačiai puiki!