QUOTE(klopedija @ 2011 05 06, 06:50)
Kokia?
Va šita. Aš tik turiu senesnio leidimo, tai nepirkau. Ir man labai nepatinka jo sulietuvinta pavardė Moemas
Paskui maišau aš jį. Kodėl negalėtų rašyti Maugham.
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 06, 09:22)
Kur dirbsi? Ai jau matau
Aš irgi galvojau, kad darbe bus galima skaityti, bet deja
bent kol kas
vis dėlto tikrai galėsi skaityt
o ten tik naktimis darbas?
Nu ką čia labai pasakot, darbas viešbutyje. Svečiai, banketai, priėmimai, pirtys ir pan. Kartais reikės naktimis padirbt, tai manau tada ir galėsiu skaityt. Ir šiaip sakė, ten ramu gana, nebūna pilnas. Tik kai bus krewpšinio čempionatas, tada jau teks paplušėt. Darbas pamainom, todėl labai džiaugiuosi, nes turėsiu laiko ir savo knygų gaminimui. Labai nenorėjau tokio, kad reiktų eit kiekvieną dieną nuo 8iki17val. Aš jau geriau parą atidirbsiu, bet paskui turėsiu kelias laisvas
Vakar prieš miegą tęsiau
"Raudonoji azalija", nu negalėjau atsitraukt, 100psl perskaičiau, kai
"Pentagrama" vakarais po 20 tik įveikiu. Ir net nežinojau, kad dar trys knygos išleistos lt kalba. Tiksliau žinojau kaip po tokias knygas, bet nemaniau, kad jos būtent šios rašytojos. Kas dar yra skaitę jos knygų? Ar įdomios?
aistuliaa, klausei kaip knyga
"Trys draugai". Bent jau aš skaičiau per du kartus man rodos, į gala tai vos ne bele užbaigt. Bet gal dėl to, kad apie Beatles, Yoko Ono ar Lennoną aš esu jau nemažai skaičiusi, be šitos, dar dvi knygas. Tai man jau buvo gana. Aišku "Trys draugai" apie Meką daugiau info yra, viso to avangardo, bet tarkim antrą kartą neskaityčiau jos, pardaviau ją perskaičius.