Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*58 namučiai

Savo blog'e paskelbiau konkursą jei norit sudalyvaukit ax.gif
Atsakyti
aciu, damos:)

o kada mytas? ka - si sestadieni? jeigu si, tai as negaliu, nes sveciu bus... wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 05 05, 12:35)
aciu, damos:)

o kada mytas? ka - si sestadieni? jeigu si, tai as negaliu, nes sveciu bus... wacko.gif

ne, kitą. man gal irgi 15 val. būtų geriau
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 05 05, 13:36)
ne, kitą. man gal irgi 15 val. būtų geriau

o man knygos perskaitymo deadlinas iki myto? biggrin.gif reiks susiimt ir pabaigt
ir sakei man atnesi Elinga, nepamirsai?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 05 05, 16:29)
o man knygos perskaitymo deadlinas iki myto? biggrin.gif reiks susiimt ir pabaigt
ir sakei man atnesi Elinga, nepamirsai?smile.gif

ne, ne, skaityk kiek nori smile.gif nepamiršau. o Ferdydurkės norėsi?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif kaip senai cia buvau.... Bet knygu neapleidau tikrai. Siuo metu skaitau Gilles Leroy ''Alabama song'',idomi knyga apie rasytojo Scotto Fitzgeraldo zmonos Zeldos Fitzgerldos gyvenima ir isgyvenimus.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 05 05, 17:33)
ne, ne, skaityk kiek nori smile.gif nepamiršau. o Ferdydurkės norėsi?

tai gerai, elinga ir ta sizofrenija tada, o gombroviciaus kol kas ne - nusipirkau viena jo smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

LEEja, su gimtadieniu 4u.gif Šypsokis ir kuo mažiau liūdėk mirksiukas.gif

QUOTE(Dorifore @ 2011 05 04, 18:27)
Neiškenčiau, parsinešiau iš SS "Vėjo šešėlis", jau kaip noriu perskaityti ją  wub.gif

įdomu, kaip tau ji patiks. O šiaip net keista, kad jos tu dar neskaičiusi, nes, kiek pamenu, vienu metu nemažai mūsų skaitė ją.
Atsakyti
Labas smile.gif juokas šiandien su tuo bakalauriniu buvo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif oi.. as tai vaiksciojantis anekdotas doh.gif lotuliukas.gif pvz tik siandien suzinojau, kad Seseliu princese apie Tadz Mahalo statytoja, jo zmona ir t.t. kazkaip per daug nesigilinau, tai siandien staigmena buvo lotuliukas.gif doh.gif ir dar viena naujiena suzinojau, kad Uzkalnis jau tiek metu UK gyvena lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi.. negaliu.. geda kam ir pasakyt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 05, 12:21)
Savo blog'e paskelbiau konkursą jei norit sudalyvaukit  ax.gif

As as as ..noriu noriu noriu.. jau parasiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 04, 22:10)
Jeee, jau trečia leidykla (Humanitas) parašė man, kad nori padovanot knygų  thumbup.gif Tik visos knygos anglų kalba  blush2.gif

Kaip tau faina. Įdomu, kas per knygos. Gal norėsi parduot? smile.gif
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 04, 22:27)
Nors paskutiniu metu taip tingiu juos rašyt  blush2.gif  Jau 10 knygų stovi eilėj ir laukia aprašymo.  doh.gif

Tikrai kad gėda. Prašom susiimti. smile.gif

Šiandien pirmąkart gavau siuntinį iš KK. Va tokios knygos:
Grange "Miserere"
P.Cornwell "Juodoji byla"
Murakami "Avies medžioklė"
Jonas Mekas "Trys draugai"
Philippe Delerm "Tiepolo burbulas"
.

O skaitau Papievio "Vienos vasaros emigrantai". Pirmi šimtas puslapių labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 05, 08:02)
Žinai ką, jeigu tu artimiausiu metu nesiruoši jos skaityti, tai visai norėčiau ją pasiskolinti  per būsimą mytą blush2.gif

ok sutarta atnešiu.

Tai jei visi nieko prieš galime susitikti 15 val, o ne 14 val. Aš galėsiu ir palaukti jei ką ax.gif
Atsakyti