Labas rytelis
LEEja, su gimtadieniu
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 04, 22:54)
Tai kam tada laiko skelbimą?
Įsidėk į sena.lt,. kad ieškai
Na bet ne jie vieni taip daro, nenustebino per daug. Pvz. Mint Vinetu labai daug knygų neturi iš tų, kurias rodo savo internetiniame psl. , kad parduoda. Ne kartą
pasimoviau, apsidžiaugiau radusi gėrius, o pasirodo, per anksti džiaugiausi
QUOTE(eliss @ 2011 05 05, 07:23)
Pradėjau "Tobulą skausmą" skaityti.Ingenai,tau tikrai patiks,manau,ir Masako.Kažkuo primena "Likimo sūpuoklėse",bet čia sakiniai kokie gražūs,palyginimai.Man patinka
Kokių žodžių negirdėtų yra:
rabždintis,
pribakštino
... tas įprotis,it lengvas lašas uoloje,jos vienatvėje prakapseno nedidukę landelę.
Jos minčių lašas išrausė olą,ir našlė greitai pripildė ją meilės,naujo lipšnumo,švytėjimo ir šviesos,leidusios jai pražysti.
Na "Likimo sūpuoklėse" irgi nesu skaičiusi. O ta citata, kur įdėjai, tikrai graži. Greičiausiai "Tobulas skausmas" man turėtų patikti. Kai pabaigsi ją skaityti iki galo, rėžk galutinį verdiktą, ar knyga verta skaitymo
Dabar turbūt turėčiau gailėtis, kad nenusipirkau jos BLK išparduotuvėje , kai procentinė nuolaida visoms knygoms buvo.
Mat buvo nekokių atsiliepimų apie "Tobulą skausmą", tai ir nesiryžau jos pirkti.
Betgi kiek žmonių, tiek nuomonių. Jei į tą geriausių verstinių knygų šešetuką papuolė, tai gal nėra labai prasta.
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 05, 07:30)
Šiandien diplominio darbo pristatymas/ aptarimas, palaikykit špygas, kad nenusišnekėčiau
Laikom laikom
QUOTE(LEEja @ 2011 05 05, 07:41)
oo, aciu uz sveikinimus, ale ir susekat
siaip tai praverkiau puse nakties, ne tai kad ta traukta dancio vieta skaudejo, bet kazkoks gailestis sau uzejo, tai nuo vakar vakaro negaliu sustot
Nusišluostyk ašaras, nusišypsok ir džiaukis gyvenimu
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 05, 07:53)
Aš vaikystėje per kiekvieną gimtadienį verkdavau, man visada graudu būdavo kažkas
dabar nurimau
O aš niekad nesu verkusi per (prieš) savo gimtadienį. Tfu tfu tfu, tikiuosi ir neverksiu. Va nebent senatvėje tai kokią ašarą gal ir išspausiu. Mane labiau graudina kiti dalykai.