Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*58 namučiai

QUOTE(Dorifore @ 2011 05 04, 22:27)
Už gražias akis  biggrin.gif O jei rimtai, tai visos leidyklos randa mano blogą ir pačios pasiūlo bendradarbiauti. Dovanoja knygą, kad paskui parašyčiau atsiliepimą  ax.gif Nors paskutiniu metu taip tingiu juos rašyt  blush2.gif  Jau 10 knygų stovi eilėj ir laukia aprašymo.  doh.gif

Neblogai čia sukiesi biggrin.gif
Atsakyti
LEEja su gimtadieniu 4u.gif Esi dar jauna, eilių apie žilas galvas nesakysiu, tai palinkėsiu daug smagių akimirkų su knyga 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Pradėjau "Tobulą skausmą" skaityti.Ingenai,tau tikrai patiks,manau,ir Masako.Kažkuo primena "Likimo sūpuoklėse",bet čia sakiniai kokie gražūs,palyginimai.Man patinka smile.gif Kokių žodžių negirdėtų yra: rabždintis,pribakštino rolleyes.gif

... tas įprotis,it lengvas lašas uoloje,jos vienatvėje prakapseno nedidukę landelę.

Jos minčių lašas išrausė olą,ir našlė greitai pripildė ją meilės,naujo lipšnumo,švytėjimo ir šviesos,leidusios jai pražysti.
Atsakyti
Labas rytas,Lėja su tortadieniu. thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Prisidedu prie sveikinimų Lėjai 4u.gif

Šiandien diplominio darbo pristatymas/ aptarimas, palaikykit špygas, kad nenusišnekėčiau laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 05 gegužės 2011 - 07:31
oo, aciu uz sveikinimus, ale ir susekat biggrin.gif
siaip tai praverkiau puse nakties, ne tai kad ta traukta dancio vieta skaudejo, bet kazkoks gailestis sau uzejo, tai nuo vakar vakaro negaliu sustot
Atsakyti
Leeja brungi, su gimimo diena!!!

user posted image

QUOTE(eliss @ 2011 05 05, 08:23)
Pradėjau "Tobulą skausmą" skaityti.Ingenai,tau tikrai patiks,manau,ir Masako.

4u.gif Nujauciu, kad man si knyga patiktu.

QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 05, 08:30)

Šiandien diplominio darbo pristatymas/ aptarimas, palaikykit špygas, kad nenusišnekėčiau laugh.gif

laikom!
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2011 05 05, 08:41)
kazkoks gailestis sau uzejo, tai nuo vakar vakaro negaliu sustot

taip buna per gimtadienius, nieko keisto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 05 05, 08:41)
siaip tai praverkiau puse nakties, ne tai kad ta traukta dancio vieta skaudejo, bet kazkoks gailestis sau uzejo, tai nuo vakar vakaro negaliu sustot

Aš vaikystėje per kiekvieną gimtadienį verkdavau, man visada graudu būdavo kažkas biggrin.gif dabar nurimau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytelis... 4u.gif As su klausimu, gal zinote kokia svetaine, kur galime butu rasti knygu e-versija, atsispausdinciau darbelyje... blush2.gif 4u.gif nelabai randu... doh.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

LEEja, su gimtadieniu 4u.gif

user posted image

QUOTE(Dorifore @ 2011 05 04, 22:54)
Tai kam tada laiko skelbimą?  g.gif Įsidėk į sena.lt,. kad ieškai smile.gif

Na bet ne jie vieni taip daro, nenustebino per daug. Pvz. Mint Vinetu labai daug knygų neturi iš tų, kurias rodo savo internetiniame psl. , kad parduoda. Ne kartą pasimoviau, apsidžiaugiau radusi gėrius, o pasirodo, per anksti džiaugiausi cool.gif

QUOTE(eliss @ 2011 05 05, 07:23)
Pradėjau "Tobulą skausmą" skaityti.Ingenai,tau tikrai patiks,manau,ir Masako.Kažkuo primena "Likimo sūpuoklėse",bet čia sakiniai kokie gražūs,palyginimai.Man patinka smile.gif Kokių žodžių negirdėtų yra: rabždintis,pribakštino rolleyes.gif

... tas įprotis,it lengvas lašas uoloje,jos vienatvėje prakapseno nedidukę landelę.

Jos minčių lašas išrausė olą,ir našlė greitai pripildė ją meilės,naujo lipšnumo,švytėjimo ir šviesos,leidusios jai pražysti.

Na "Likimo sūpuoklėse" irgi nesu skaičiusi. O ta citata, kur įdėjai, tikrai graži. Greičiausiai "Tobulas skausmas" man turėtų patikti. Kai pabaigsi ją skaityti iki galo, rėžk galutinį verdiktą, ar knyga verta skaitymo mirksiukas.gif Dabar turbūt turėčiau gailėtis, kad nenusipirkau jos BLK išparduotuvėje , kai procentinė nuolaida visoms knygoms buvo.
Mat buvo nekokių atsiliepimų apie "Tobulą skausmą", tai ir nesiryžau jos pirkti.
Betgi kiek žmonių, tiek nuomonių. Jei į tą geriausių verstinių knygų šešetuką papuolė, tai gal nėra labai prasta.

QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 05, 07:30)

Laikom laikom 4u.gif

QUOTE(LEEja @ 2011 05 05, 07:41)
oo, aciu uz sveikinimus, ale ir susekat biggrin.gif

Nusišluostyk ašaras, nusišypsok ir džiaukis gyvenimu mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 05, 07:53)
Aš vaikystėje per kiekvieną gimtadienį verkdavau, man visada graudu būdavo kažkas  biggrin.gif  dabar nurimau  biggrin.gif

O aš niekad nesu verkusi per (prieš) savo gimtadienį. Tfu tfu tfu, tikiuosi ir neverksiu. Va nebent senatvėje tai kokią ašarą gal ir išspausiu. Mane labiau graudina kiti dalykai.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 04, 19:27)
Neiškenčiau, parsinešiau iš SS "Vėjo šešėlis", jau kaip noriu perskaityti ją  wub.gif Kokių yra dar knygų apie knygas? Išskyrūs "13 pasaka" ir "Popierinis namas"  g.gif

Dar norėčiau paminėti Ulickajos Sonečką ax.gif Joje meilė knygoms stipresnė už realybę, netgi sakyčiau tam tikra savigynos ir atsiribojimo priemonė. Nors skaičiau jau senokai, bet puikiai atsimenu kaip Sonečkos vyras pareiškė išeinąs pas kitą, o ji išsitraukė iš lentynos knygą ir pasinėrė į skaitymą, nes kaip gi galima atsitraukti nuo tokios gražios knygos?? biggrin.gif

Leeja, su tavo švente 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
oi, ir dar "Balzakas ir kinė siuvėjėlė" (kaip rašė Marius Burokas, "Niekur nesutikau taip įtikinamai aprašyto troškimo skaityti... ")

Atsakyti