Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*58 namučiai

QUOTE(LEEja @ 2011 05 04, 15:34)
zinokit, esu visa slapia is baimes ir net pykina nes tuoj eisiu danties raut blink.gif

na jau, na jau, nėra ko bijoti mirksiukas.gif svarbiausia- pozityviai nusiteikti mirksiukas.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 05 04, 16:14)
O ką jūs šiemet jau praėjot?

Kaip tik vakar buvo atsiskaitymas iš Biliūno (Liūdna pasaka) ir Šatrijos Raganos (Sename dvare), prieš tai buvo Dostojevskis (Nusikaltimas ir bausmė) ir Balzakas (Tėvas Gorijo). Dar Maironį (Pavasario balsai), Servantesą (Don Kichotas), pradžioje mokslo metų Homerą (Odisėją ir Iliadą) bei Sofoklį (Antigonę) ir ištraukas iš Šv. Rašto nagrinėjom. lyg ir viskas. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(katilina @ 2011 05 04, 16:33)
O Vaičiulaitis  "Paskenduolę" parašė?  g.gif Aš tai mokykloj jo "Valentiną" turėjau skaityti, man visai patiko.

doh.gif gerai pastebėta. Sumaišiau, Vienuolis Paskenduolę parašė, o ne Vaičiulaitis.
Beje, Valentiną irgi skaičiau smile.gif tai pritariu, neblogas kūrinys
Atsakyti
Gera naujiena thumbup.gif Ryt iš bibliotekos parsinešiu Amerikos Psichopatą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 05 04, 17:47)
Gera naujiena  thumbup.gif Ryt iš bibliotekos parsinešiu Amerikos Psichopatą  bigsmile.gif

gyvą? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 05 04, 17:47)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2011 05 04, 14:28)
Tiesa, jei kas skaitys, papasakosiu apie perskaitytas knygas biggrin.gif

Tai žinoma, kad įdomu atsiliepimai biggrin.gif
Ypač sudominai su "Paula".

QUOTE(LEEja @ 2011 05 04, 14:34)
zinokit, esu visa slapia is baimes ir net pykina nes tuoj eisiu danties raut blink.gif

Turbūt jau post factum, bet tikrai nėra ko bijoti mirksiukas.gif Ne kartą turėjau tą malonumą (ir protinius jau du paaukojau), nieko ypatingai baisaus, turėjau daug nemalonesnių operacijų.

QUOTE(laTulipe @ 2011 05 04, 16:47)
Gera naujiena  thumbup.gif Ryt iš bibliotekos parsinešiu Amerikos Psichopatą  bigsmile.gif

Tai skaitysim kartu smile.gif Nes rytoj ir aš ją pradėsiu skaityt.
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 05 04, 17:47)

lotuliukas.gif laimei, ne lotuliukas.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 04, 18:01)
Tai skaitysim kartu smile.gif  Nes rytoj ir aš ją pradėsiu skaityt.

su malonumu ją imčiau, bet pažiūrėjau, kad reik man Murakamį skaityt, nes norisi iki termino pabaigos grąžint, o kai skaityti kol kas tik savaitgaliais išeina.. smile.gif nors visgi nežinau, gal ir neištversiu, nes ši knyga baisiai domina smile.gif
Atsakyti
Kaip tu čia- nei Irvingo, nei Kingo dar neskaičiusi. Negi visai netraukia? (ypač Irvingas su krūvom visokių "pakrypėlių"  smile.gif )

Gal todėl, kad mačiau filmus "Garpą" ir "Sidrą" ax.gif O po filmų, knygų skaitymas jau tolsta. Kitos knygos mažiau domina jo, jeigu skaitysiu, tai pradėsiu nuo šitų ax.gif O Kingas jau traukia. Čia vis mano kažkokie principai, buvau sau įsikalus, kad nemėgstu siaubiakų ir detektyvų, tai visokie Kingai, Kristi, Šerlokai buvo nukišti toli, toli į lentynas ax.gif

Neiškenčiau, parsinešiau iš SS "Vėjo šešėlis", jau kaip noriu perskaityti ją wub.gif Kokių yra dar knygų apie knygas? Išskyrūs "13 pasaka" ir "Popierinis namas" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 04, 19:27)
Kokių yra dar knygų apie knygas? Išskyrūs "13 pasaka" ir "Popierinis namas"  g.gif

tai kazkada diskutavom cia - Canetti Apakimas
Atsakyti
dar Nikolės Krauss "Meilės istorija" iš dalies
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 04, 15:29)
Aš apskritai Irvingo nieko nesu skaičiusi  blush2.gif

Kap ir aš ax.gif blush2.gif
QUOTE(laTulipe @ 2011 05 04, 17:47)

Smagu, mano bibliotekoje nėra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 04 gegužės 2011 - 18:01
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 04, 18:01)
Tai žinoma, kad įdomu atsiliepimai biggrin.gif
Ypač sudominai su "Paula".

jautri tema...negalėjau pabaigti knygos,o kaip autorei buvo sunku rašyti....

Kokias knygas gavai?

Birmajer "vienos moters istorija"
Riccarelli "tobulas skausmas"
Rendell "vaikeliai girioje'
Morrison "sula"
Wallner "balandis Paryžiuje"

Perskaičiau "Pianino mokytoja".Visai patiko,nėra jau ji tokia paprasta...Tiesa,karo žiaurumai erzino,ypač,kai dar tokį baisų straipsnį alfoj.lt perskaičiau schmoll.gif

Ar yra Maximoj nuolaida Čekuolio knygom,kas žinot? Galvoju,penktadienį nuvažiuoti į susitikimą su juo,kaip tik į Ukmergę atvažiuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 05 04, 18:01)
*jautri tema...negalėjau pabaigti knygos,o kaip autorei buvo sunku rašyti....

**Birmajer  "vienos moters istorija"
Riccarelli "tobulas skausmas"
Rendell  "vaikeliai girioje'
Morrison "sula"
Wallner "balandis Paryžiuje"

***Ar yra Maximoj nuolaida Čekuolio knygom,kas žinot? Galvoju,penktadienį nuvažiuoti į susitikimą su juo,kaip tik į Ukmergę atvažiuoja smile.gif

* Na aš vien dėl to, kad jautri tema, niekada knygų nemetu (bent jau neprisimenu tokio atvejo). Va mesti galėčiau tik tuomet, kai knyga sukelia slogumo jausmą, kai parodo patį juodžiausią įmanomą "dugną" (prostitucija, kiti nuopoliai, beviltiškas skurdas ir pan.). Pvz. būtent taip man buvo su "Sidro namų taisyklėmis". Nors kas ten žino, gal ir Sidrą dabar pabaigčiau. Tik visgi mane tebegąsdina jos apimtis. Ir bent jau šiuo metu nejaučiu visiškai jokio noro skaityti Irvingo knygas.

** Kai perskaitysi "Tobulą skausmą", brūkštelk, ar patiko.

*** Tikrai yra visoms Čekuolio knygoms, pati jo paskutiniąją vakar pirkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 04 gegužės 2011 - 18:14