Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*58 namučiai

QUOTE(shiaudine @ 2011 05 04, 14:04)
Sveikos  4u.gif  Matau, kad kai kurios iš mūsų vis išnykstam ir vis pasivaidenam šioje temoj  biggrin.gif  Tarp jų ir aš  blush2.gif  Dabar skaitau Irvingo "Sidro namų taisyklės". Ar yra skaičiusių?

manau, klausimas neteisingai suformuluotas. turetu buti" ar yra neskaiciusiu?" biggrin.gif
Atsakyti
Laba

QUOTE(LEEja @ 2011 05 04, 14:33)
manau, klausimas neteisingai suformuluotas. turetu buti" ar yra neskaiciusiu?" biggrin.gif

Į taip suformuluotą klausimą galiu atsakyt: yra biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 04 gegužės 2011 - 13:54
QUOTE(sphinx @ 2011 05 04, 15:54)
Laba
Į taip suformuluotą klausimą galiu atsakyt: yra biggrin.gif ax.gif

ale matai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Ciucikas dėkoja už pagyrimus biggrin.gif

Kadangi su „Viešbučiu“ nepasistūmėjau, papasakosiua apie mokyklines knygas tongue.gif

Skaitėm J. Savickio „Kovą“, „Vagį“ ir „Ad astrą“. Arba aš visai kvaila, arba tiesiog nemėgstu lietuvių autorių doh.gif Supratau tik „Ad astrą“, o „Kova“ iš viso schmoll.gif

Dabar mokomės A. Vaičiulaitį. Kolkas skaičiau tik „Pelkių taką“ ir „Tavo veido šviesą“. 100 kartų geriau už Savickį, bet irgi nepatiko schmoll.gif

Šiaip, iš anksčiau praeitų autorių dar galėčiau surasti argumentų rašiniams, bet iš Savickio su Vaičiulaičiu nieko nesugalvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 05 04, 13:33)

Na pvz. aš tik bandžiau skaityti. Man nepatiko, tai ir numečiau teperskaičius kokius 100-150 psl.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 05 04, 14:33)

yra yra biggrin.gif jau kelinti metai, kai ji stovi namuose, bet vis nedasikasu iki jos, nes pirmenybė bibliotekos knygoms lotuliukas.gif bet sakiau šią vasarą būtinai perskaitysiu.

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 05 04, 15:09)
Skaitėm J. Savickio „Kovą“, „Vagį“ ir „Ad astrą“. Arba aš visai kvaila, arba tiesiog nemėgstu lietuvių autorių  doh.gif Supratau tik „Ad astrą“, o „Kova“ iš viso  schmoll.gif

Dabar mokomės A. Vaičiulaitį. Kolkas skaičiau tik „Pelkių taką“ ir „Tavo veido šviesą“. 100 kartų geriau už Savickį, bet irgi nepatiko  schmoll.gif

sveika ax.gif
mes tai, kaip supratau, dar tik kalbėsime apie šiuos rašytojus, bet, manau, viskas tuo ir užsibaigs- kūrinių tikrai neskaitysim (nes minėjo, kad tik skirgailą ir altorių šešėly reik suspėt).
Vaičiulaičio vasarą skaičiau Paskenduolę- toks visai nieko kūrinukas. rolleyes.gif nors panašių lietuvių prirašyta ne vienas ir ne du smile.gif
Atsakyti
Tiesa, jei kas skaitys, papasakosiu apie perskaitytas knygas biggrin.gif

Jaroslavas Melnikas "Kelias į rojų". Siužeto labai neaprašysiu, nes tai apsakymų, apysakų ir poros romanų rinkinys. Vieni kūriniai patiko labiau, kiti - mažiau, todėl vienareikšmiško patiko ar ne neturiu. Knygą pasiliksiu, skaitysiu dar kada, kai būsiu protingesnė (jei ateis toks laikas lotuliukas.gif )
Micaela von Marcard "Patriarchas". Tai pasakojimas apie kelias vienos šeimos kartas. Buvo visai įdomu ir nors siužetas jau išdulkėjo iš mano kiauros smegeninės, bet ši knyga man priminė Markeso "Šimtas metų vienatvės", tik "Patriarche" nebuvo tiek daug veikėjų panašiais vardais biggrin.gif Tiesa, Markesas patiko labiau. Tad kam patinka neskubrūs pasakojimai apie šeimas, bandykit skaityt biggrin.gif
Ernestas Hemingvėjus "Fiesta". Kas neskaitėt Hemingvėjaus, bet norit susipažinti, siūlau paskaityt šią knygą. Na, o man pačiai visgi ta pažintis nebus ilgametė (arba daugiaknygė biggrin.gif). Knyga patiko, bet vis dėlto Hemingvėjus ne mano rašytojas blush2.gif
Isabel Allende "Paula". Autorės dukra Paula dėl ligos atsiduria komos būsenoj. Motina, bėgdama nuo sielvarto ir baimės dėl dukters gyvybės, rašo jai laišką, kur pasakoja savo, savo tėvų bei pačios Paulos gyvenimą. Knyga švelni, jautri, pilna vilties, laimės, skausmo ir... susitaikymo. Tikrai įdomu buvo skaityti apie autorės gyvenimą. Patiko thumbup.gif
Atsakyti
Aš apskritai Irvingo nieko nesu skaičiusi blush2.gif
LEEja, knyga jau išsiųsta tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 05 04, 14:56)
ale matai  biggrin.gif

Na, gal kada prisirinksiu laiko ir jai biggrin.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 05 04, 15:09)
Ciucikas dėkoja už pagyrimus  biggrin.gif

Pamiršau pasakyt: gražus cūcikas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 04, 16:29)
Aš apskritai Irvingo nieko nesu skaičiusi  blush2.gif
LEEja, knyga jau išsiųsta tau  mirksiukas.gif

ojes, dekui - laukiu smile.gif

as del to Irvingo tai pajuokavau, ne jokia ne stebuklinga ta Sidro namai

zinokit, esu visa slapia is baimes ir net pykina nes tuoj eisiu danties raut blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 05 04, 15:18)
mes tai, kaip supratau, dar tik kalbėsime apie šiuos rašytojus, bet, manau, viskas tuo ir užsibaigs- kūrinių tikrai neskaitysim (nes minėjo, kad tik skirgailą ir altorių šešėly reik suspėt).
Vaičiulaičio vasarą skaičiau Paskenduolę- toks visai nieko kūrinukas.  rolleyes.gif nors panašių lietuvių prirašyta ne vienas ir ne du  smile.gif

O ką jūs šiemet jau praėjot?
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 05 04, 09:14)
Gavau iš KK siunti smile.gif oi,knygų tik daugėja,kada aš perskaitysiu viską rolleyes.gif

Kokias knygas gavai?
QUOTE(shiaudine @ 2011 05 04, 13:04)
Sveikos  4u.gif  Matau, kad kai kurios iš mūsų vis išnykstam ir vis pasivaidenam šioje temoj  biggrin.gif  Tarp jų ir aš  blush2.gif  Dabar skaitau Irvingo "Sidro namų taisyklės". Ar yra skaičiusių?

Aš irgi dar neskaičiau, nors jau keli metai ją turiu. Laukiu, kol ateis noras. smile.gif
QUOTE(laTulipe @ 2011 05 04, 15:18)
Vaičiulaičio vasarą skaičiau Paskenduolę- toks visai nieko kūrinukas.  rolleyes.gif nors panašių lietuvių prirašyta ne vienas ir ne du  smile.gif

O Vaičiulaitis "Paskenduolę" parašė? g.gif Aš tai mokykloj jo "Valentiną" turėjau skaityti, man visai patiko.

Perskaičiau Maeve Binchy "This year it will be different"/ "Kalėdų skrynelė". Rinkinukas trumpų istorijų, vykstančių per Kalėdas ir visos susijusios arba su šeimos problemomis, arba su šeimos nebuvimu. Nieko naujo, ko nebūtų kitose jos knygose, bet pakankamai įdomu. Gal tik man viskas per daug paprasta pasirodė.
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 04, 15:29)
Aš apskritai Irvingo nieko nesu skaičiusi  blush2.gif

Kaip tu čia- nei Irvingo, nei Kingo dar neskaičiusi. Negi visai netraukia? (ypač Irvingas su krūvom visokių "pakrypėlių" smile.gif )
Atsakyti