Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*58 namučiai

Koks taksiukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Agne,koks šuniukas. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kaip salta,brrrrr...
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 03, 16:42)
Creeed, tai va kas pagriebė Zafron knygą  biggrin.gif Aš irgi jai rašiau, negalėjau patikėt, kad taip pigiai parduoda  ax.gif

Aš kai būčiau siuntus tokią pirkėją toli toli pasiganyt  blink.gif Ar pardavėja turi laukt, kol nebeturėsi, ką skaityt? Kiek mes čia visos perkam knygų, kai dar lentynos lūžta nuo neskaitytų knygų  ax.gif

biggrin.gif As ir negalejau patiketi,kai pamaciau kaina bigsmile.gif

Na mane irgi ne konkretus pirkejai labai erzina blush2.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 03, 19:23)
Dar sugalvojau, kad labai reiktų dukrai nupirkti Milne "Pūkuotuko pasaulį". Apsileidimas ir ne kitaip, kad jos lyg šiol neturim. Na bet atidėjau šį pirkinį geresniems laikams, visko juk per kartą nesusipirksi.

O ar si knyga Maximose yra? g.gif Neradau vakar...
Atsakyti
Gavau iš KK siunti smile.gif oi,knygų tik daugėja,kada aš perskaitysiu viską rolleyes.gif

Prisijungiu prie taksiukų gerbėjų smile.gif nuotrauka
Atsakyti
kokie šuniukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
laba ryta,

mergai, aciu uz palaikyma FB. Jus labai fainos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 04 gegužės 2011 - 08:51
Sveikos 4u.gif

O jau kokie faini jūsų ciucikai wub.gif

QUOTE(Creed @ 2011 05 04, 08:09)
O ar si knyga Maximose yra? g.gif Neradau vakar...

Vakar Akropolio Maximoje tikrai mačiau. Paprastai ji visąlaik ten būna, nebent kažkokiu momentu gali būti išpirkta.
O ta vakar mano nupirkta knyga "Aukštyn kojom" dukra buvo labai patenkinta thumbup.gif , iškart puolė vartyti, skaitinėti.

Visgi noriu atsiprašyti neseniai supeiktos knygos Graham Swift knygos
"Vandenų žemė" blush2.gif Maždaug ties viduriu, perskaičius apie 200 psl., mano nuomonė apie ją labai pasikeitė (į gerąją pusę). Vakar vakare jau vos atsiplėšiau nuo jos. Dar nebaigiau skaityti, apie 50 psl. liko, tai šįvakar ir pabaigsiu.
O juk skaitant pirmąją pusę ne kartą buvo kilusi pagunda šią knygą mesti blush2.gif , man ji rodėsi gerokai nuobodi. Na bet buvau užsibrėžusi visgi skaityti iki galo. Iš pradžių buvo užsilikę daug neaiškių vietų. Galvojau, kad būsiu kažką esminio praleidus neatidžiai skaitydama. Tačiau vėliau viskas pradėjo aiškėti, siužetas tapo pakankamai nuosekliu, viskas susiidėliojo į vietas tarsi mozaika. Ir dabar jau tikrai nebesigailiu šią knygą skaičiusi. Knygoje daug šokiruojančių, dramatiškų įvykių, dabar įdomu, kaip viskas užsibaigs. Na ir pats rašymo stilius labai literatūriškas, meistriškas, atrodo, apgalvota kiekviena detalė, kiekvienas žodis.
Va jei lyginti ją su "Pilkosiomis sielomis", tai abi knygos turėjo labai panašių siužeto užmojų, tačiau pats išpildymas visiškai skirtingas. Nors man pačiai arčiau dūšios visgi išlieka "Pilkosios sielos" (tos knygos nuotaika labiau įtikinanti, geriau viską galėčiau atkurti vaizduotėje, na ir skaitėsi įdomiai nuo pat pirmųjų puslapių).
Aišku, dar pirma reikia pabaigti skaityti knygą, kad kažką spręsti. Bet manau, kad ją įvertinsiu stipriu ketvertu. Penketo neduosiu vien jau todėl, kad taip iškankino mane skaitant pirmąją jos pusę unsure.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif Matau, kad kai kurios iš mūsų vis išnykstam ir vis pasivaidenam šioje temoj biggrin.gif Tarp jų ir aš blush2.gif Dabar skaitau Irvingo "Sidro namų taisyklės". Ar yra skaičiusių?
Atsakyti
QUOTE(shiaudine @ 2011 05 04, 14:04)
Sveikos  4u.gif  Matau, kad kai kurios iš mūsų vis išnykstam ir vis pasivaidenam šioje temoj  biggrin.gif  Tarp jų ir aš  blush2.gif  Dabar skaitau Irvingo "Sidro namų taisyklės". Ar yra skaičiusių?

Yra bigsmile.gif Bet man kažkoks slogus įspūdis liko unsure.gif Pasaulis pagal Garpą, mano nuomone, daug geresnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shiaudine @ 2011 05 04, 13:04)
Sveikos  4u.gif  Matau, kad kai kurios iš mūsų vis išnykstam ir vis pasivaidenam šioje temoj  biggrin.gif  Tarp jų ir aš  blush2.gif  Dabar skaitau Irvingo "Sidro namų taisyklės". Ar yra skaičiusių?

Man labai labai patiko, labiausiai is visu Irwingo knygu. (Dar esu skaicius Owena Mini, Nasle vieneriems metams, ir kazkada nebaigiau Pasaulio pagal Garpa..).
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 05 03, 17:23)
o ka ten aiskintis? kaina aiski. kokia knygu bukle? atsakymas irgi trumpas...
biggrin.gif

Galutinė kaina nebuvo aiški iki galo (iš pradžių buvo 3 Lt, o paskui nukrito iki 1,5 Lt, tai tuo metu aš vėl ir parašiau)
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 03, 17:46)
Dar gražiau  biggrin.gif Pardavėja turi laukt, kol lentynos pas pirkėją  atsilaisvins  lotuliukas.gif nėra vietos, nėra pinigų ar neturi laiko, bijai, ar dar koks biesas - neperki ir nekankini pardavėjų. Gal žmogui buvo skubu parduot, o dabar mėnesį laiko tampytis  biggrin.gif neturėčiau aš tiek kantrybes  ax.gif

Jei laukė, vadinasi, galėjo palaukti.

Viskas, baigiam drinks_cheers.gif , daugiau nesiaiškinsiu
Papildyta:
O dar tada dėl Rankraščio, rasto Saragosoje - ar lietuviško kūrinio atnaujinimo nėra ir nebus?

Ai, prisiminiau, ką dar norėjau pasakyti - šią savaitę stengsiuosi neužeiti į Maximą, nes vuisvien neatsilaikyčiau ir nusipirkčiau kokią knygą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 04 gegužės 2011 - 13:03
QUOTE(Mona187 @ 2011 05 04, 12:00)
O dar tada dėl Rankraščio, rasto Saragosoje - ar lietuviško kūrinio atnaujinimo nėra ir nebus?

tai, kad leidimas nėra jau toks senas 2008m. Nemanau, kad perleidinės kada, jei nesugebėjo iki galo knygos išleisti.
Atsakyti