Agne,koks šuniukas.
Labas rytas
Kaip salta,brrrrr...
As ir negalejau patiketi,kai pamaciau kaina
Na mane irgi ne konkretus pirkejai labai erzina
O ar si knyga Maximose yra? Neradau vakar...
Kaip salta,brrrrr...
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 03, 16:42)
Creeed, tai va kas pagriebė Zafron knygą Aš irgi jai rašiau, negalėjau patikėt, kad taip pigiai parduoda
Aš kai būčiau siuntus tokią pirkėją toli toli pasiganyt Ar pardavėja turi laukt, kol nebeturėsi, ką skaityt? Kiek mes čia visos perkam knygų, kai dar lentynos lūžta nuo neskaitytų knygų
Aš kai būčiau siuntus tokią pirkėją toli toli pasiganyt Ar pardavėja turi laukt, kol nebeturėsi, ką skaityt? Kiek mes čia visos perkam knygų, kai dar lentynos lūžta nuo neskaitytų knygų
As ir negalejau patiketi,kai pamaciau kaina
Na mane irgi ne konkretus pirkejai labai erzina
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 03, 19:23)
Dar sugalvojau, kad labai reiktų dukrai nupirkti Milne "Pūkuotuko pasaulį". Apsileidimas ir ne kitaip, kad jos lyg šiol neturim. Na bet atidėjau šį pirkinį geresniems laikams, visko juk per kartą nesusipirksi.
kokie šuniukai
laba ryta,
mergai, aciu uz palaikyma FB. Jus labai fainos!
mergai, aciu uz palaikyma FB. Jus labai fainos!
Sveikos
O jau kokie faini jūsų ciucikai
Vakar Akropolio Maximoje tikrai mačiau. Paprastai ji visąlaik ten būna, nebent kažkokiu momentu gali būti išpirkta.
O ta vakar mano nupirkta knyga "Aukštyn kojom" dukra buvo labai patenkinta , iškart puolė vartyti, skaitinėti.
Visgi noriu atsiprašyti neseniai supeiktos knygos Graham Swift knygos
"Vandenų žemė" Maždaug ties viduriu, perskaičius apie 200 psl., mano nuomonė apie ją labai pasikeitė (į gerąją pusę). Vakar vakare jau vos atsiplėšiau nuo jos. Dar nebaigiau skaityti, apie 50 psl. liko, tai šįvakar ir pabaigsiu.
O juk skaitant pirmąją pusę ne kartą buvo kilusi pagunda šią knygą mesti , man ji rodėsi gerokai nuobodi. Na bet buvau užsibrėžusi visgi skaityti iki galo. Iš pradžių buvo užsilikę daug neaiškių vietų. Galvojau, kad būsiu kažką esminio praleidus neatidžiai skaitydama. Tačiau vėliau viskas pradėjo aiškėti, siužetas tapo pakankamai nuosekliu, viskas susiidėliojo į vietas tarsi mozaika. Ir dabar jau tikrai nebesigailiu šią knygą skaičiusi. Knygoje daug šokiruojančių, dramatiškų įvykių, dabar įdomu, kaip viskas užsibaigs. Na ir pats rašymo stilius labai literatūriškas, meistriškas, atrodo, apgalvota kiekviena detalė, kiekvienas žodis.
Va jei lyginti ją su "Pilkosiomis sielomis", tai abi knygos turėjo labai panašių siužeto užmojų, tačiau pats išpildymas visiškai skirtingas. Nors man pačiai arčiau dūšios visgi išlieka "Pilkosios sielos" (tos knygos nuotaika labiau įtikinanti, geriau viską galėčiau atkurti vaizduotėje, na ir skaitėsi įdomiai nuo pat pirmųjų puslapių).
Aišku, dar pirma reikia pabaigti skaityti knygą, kad kažką spręsti. Bet manau, kad ją įvertinsiu stipriu ketvertu. Penketo neduosiu vien jau todėl, kad taip iškankino mane skaitant pirmąją jos pusę
O jau kokie faini jūsų ciucikai
QUOTE(Creed @ 2011 05 04, 08:09)
Vakar Akropolio Maximoje tikrai mačiau. Paprastai ji visąlaik ten būna, nebent kažkokiu momentu gali būti išpirkta.
O ta vakar mano nupirkta knyga "Aukštyn kojom" dukra buvo labai patenkinta , iškart puolė vartyti, skaitinėti.
Visgi noriu atsiprašyti neseniai supeiktos knygos Graham Swift knygos
"Vandenų žemė" Maždaug ties viduriu, perskaičius apie 200 psl., mano nuomonė apie ją labai pasikeitė (į gerąją pusę). Vakar vakare jau vos atsiplėšiau nuo jos. Dar nebaigiau skaityti, apie 50 psl. liko, tai šįvakar ir pabaigsiu.
O juk skaitant pirmąją pusę ne kartą buvo kilusi pagunda šią knygą mesti , man ji rodėsi gerokai nuobodi. Na bet buvau užsibrėžusi visgi skaityti iki galo. Iš pradžių buvo užsilikę daug neaiškių vietų. Galvojau, kad būsiu kažką esminio praleidus neatidžiai skaitydama. Tačiau vėliau viskas pradėjo aiškėti, siužetas tapo pakankamai nuosekliu, viskas susiidėliojo į vietas tarsi mozaika. Ir dabar jau tikrai nebesigailiu šią knygą skaičiusi. Knygoje daug šokiruojančių, dramatiškų įvykių, dabar įdomu, kaip viskas užsibaigs. Na ir pats rašymo stilius labai literatūriškas, meistriškas, atrodo, apgalvota kiekviena detalė, kiekvienas žodis.
Va jei lyginti ją su "Pilkosiomis sielomis", tai abi knygos turėjo labai panašių siužeto užmojų, tačiau pats išpildymas visiškai skirtingas. Nors man pačiai arčiau dūšios visgi išlieka "Pilkosios sielos" (tos knygos nuotaika labiau įtikinanti, geriau viską galėčiau atkurti vaizduotėje, na ir skaitėsi įdomiai nuo pat pirmųjų puslapių).
Aišku, dar pirma reikia pabaigti skaityti knygą, kad kažką spręsti. Bet manau, kad ją įvertinsiu stipriu ketvertu. Penketo neduosiu vien jau todėl, kad taip iškankino mane skaitant pirmąją jos pusę
Sveikos Matau, kad kai kurios iš mūsų vis išnykstam ir vis pasivaidenam šioje temoj Tarp jų ir aš Dabar skaitau Irvingo "Sidro namų taisyklės". Ar yra skaičiusių?
QUOTE(shiaudine @ 2011 05 04, 14:04)
Sveikos Matau, kad kai kurios iš mūsų vis išnykstam ir vis pasivaidenam šioje temoj Tarp jų ir aš Dabar skaitau Irvingo "Sidro namų taisyklės". Ar yra skaičiusių?
Yra Bet man kažkoks slogus įspūdis liko Pasaulis pagal Garpą, mano nuomone, daug geresnis
QUOTE(shiaudine @ 2011 05 04, 13:04)
Man labai labai patiko, labiausiai is visu Irwingo knygu. (Dar esu skaicius Owena Mini, Nasle vieneriems metams, ir kazkada nebaigiau Pasaulio pagal Garpa..).
QUOTE(LEEja @ 2011 05 03, 17:23)
Galutinė kaina nebuvo aiški iki galo (iš pradžių buvo 3 Lt, o paskui nukrito iki 1,5 Lt, tai tuo metu aš vėl ir parašiau)
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 03, 17:46)
Dar gražiau Pardavėja turi laukt, kol lentynos pas pirkėją atsilaisvins nėra vietos, nėra pinigų ar neturi laiko, bijai, ar dar koks biesas - neperki ir nekankini pardavėjų. Gal žmogui buvo skubu parduot, o dabar mėnesį laiko tampytis neturėčiau aš tiek kantrybes
Jei laukė, vadinasi, galėjo palaukti.
Viskas, baigiam , daugiau nesiaiškinsiu
Papildyta:
O dar tada dėl Rankraščio, rasto Saragosoje - ar lietuviško kūrinio atnaujinimo nėra ir nebus?
Ai, prisiminiau, ką dar norėjau pasakyti - šią savaitę stengsiuosi neužeiti į Maximą, nes vuisvien neatsilaikyčiau ir nusipirkčiau kokią knygą
QUOTE(Mona187 @ 2011 05 04, 12:00)
O dar tada dėl Rankraščio, rasto Saragosoje - ar lietuviško kūrinio atnaujinimo nėra ir nebus?
tai, kad leidimas nėra jau toks senas 2008m. Nemanau, kad perleidinės kada, jei nesugebėjo iki galo knygos išleisti.