Pakankamai zinomas filmas ta "Norvegu giria", bet atsiliepiamai tai prastoki, bent jau filmu temoj
QUOTE(Masako @ 2011 05 03, 18:51)
Pakankamai zinomas filmas ta "Norvegu giria", bet atsiliepiamai tai prastoki, bent jau filmu temoj
IMDb puslapyje šis filmas vertinamas beveik 7 balais iš 10. manau tai tikrai nemažai kaip neholivudiniam filmui.
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 03, 20:56)
puslapyje šis filmas vertinamas beveik 7 balais iš 10. manau tai tikrai nemažai kaip neholivudiniam filmui.
Siaip niekad neziuriu IMDb Kadangi mano nuomone daznai su tais vertinimais nesutampa, man net nelabai smalsu
Siaip ar taip Norvegu giria, manau, ziuresiu kazkada, ir tada jau savo ispudi susidarysiu
O Murakamis man is tu autoriu, kurie nelabai papuola i rankas Matyt, nelabai ir ieskau Tik Avies medziokle teko skaityt..
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 05 03, 20:54)
Koks mielas
As tai pastrigau su antra dalimi Meyers Moonstone Kazkaip kuo daugiau fantastikos man prisideda, tuo neidomiau Buvo vampyrai, dabar dar ir vilkolakiai atsirado Nors siaip labiausiai ne delto skaitymui laiko nerandu, sestadieni dukrytes krikstynos, tai ruosiuosi :ax:
QUOTE(Masako @ 2011 05 03, 18:59)
Siaip niekad neziuriu IMDb Kadangi mano nuomone daznai su tais vertinimais nesutampa, man net nelabai smalsu
Siaip ar taip Norvegu giria, manau, ziuresiu kazkada, ir tada jau savo ispudi susidarysiu
O Murakamis man is tu autoriu, kurie nelabai papuola i rankas Matyt, nelabai ir ieskau Tik Avies medziokle teko skaityt..
mano irgi dažnai nesutampa nes šiam filmui duočiau daug daugiau
Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2011 05 03, 19:20)
apie tą apie tą
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 03, 21:21)
mano irgi dažnai nesutampa nes šiam filmui duočiau daug daugiau
smalsu man jau dabar
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 03, 21:22)
apie tą apie tą
nu, paguglinau, yra ir toks, ale ir sutapimu kiek - ir pavarde tokia, ir vampyrai su kompanija ir pavadinimai beveik
siuniukas fainuoliukas
na kazkada skaiciau kad ale zada kurti:D bet kad sukure tai nezinojau iki dabar:D
na kazkada skaiciau kad ale zada kurti:D bet kad sukure tai nezinojau iki dabar:D
QUOTE(Valenthe @ 2011 05 03, 19:23)
siuniukas fainuoliukas
kad filmas nėra senas 2010 metų
http://www.guardian....ian-wood-review
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 03, 22:00)
Knygos neskaičiau, todėl negaliu lyginti su filmu. Bet filmas man labai patiko: santūrus, monotoniškas, su didele nuolankumo laiko tėkmei doze. Gana gerai atspindi Murakami`o stilių. Apskritai patinka rytietiškas kinas.
labas vakarėlis
skaičiau šitą, tai man visai patiko filmo nemačiau, tai lyginti negaliu
koks mielas
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 03, 19:18)
O aš dabar labai užsigeidžiau perskaityti James Ellroy 'Juodoji orchidėja'. Prieš porą dienų pažiūrėjau šios knygos ekranizaciją ir man labai patiko.
skaičiau šitą, tai man visai patiko filmo nemačiau, tai lyginti negaliu
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 05 03, 20:54)
koks mielas