Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*58 namučiai

Pakankamai zinomas filmas ta "Norvegu giria", bet atsiliepiamai tai prastoki, bent jau filmu temoj g.gif
Atsakyti
Grįžtu su nuotraukom kam įdomu 4u.gif

Čia ir čia smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 05 03, 18:51)
Pakankamai zinomas filmas ta "Norvegu giria", bet atsiliepiamai tai prastoki, bent jau filmu temoj g.gif

IMDb puslapyje šis filmas vertinamas beveik 7 balais iš 10. manau tai tikrai nemažai kaip neholivudiniam filmui.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 03, 20:56)
puslapyje šis filmas vertinamas beveik 7 balais iš 10. manau tai tikrai nemažai kaip neholivudiniam filmui.

Siaip niekad neziuriu IMDb blush2.gif Kadangi mano nuomone daznai su tais vertinimais nesutampa, man net nelabai smalsu biggrin.gif

Siaip ar taip Norvegu giria, manau, ziuresiu kazkada, ir tada jau savo ispudi susidarysiu smile.gif

O Murakamis man is tu autoriu, kurie nelabai papuola i rankas g.gif Matyt, nelabai ir ieskau lotuliukas.gif Tik Avies medziokle teko skaityt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 03 gegužės 2011 - 20:02
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 05 03, 20:54)

Čia ir čia  smile.gif

Koks mielas wub.gif
As tai pastrigau su antra dalimi Meyers Moonstone doh.gif Kazkaip kuo daugiau fantastikos man prisideda, tuo neidomiau doh.gif Buvo vampyrai, dabar dar ir vilkolakiai atsirado biggrin.gif Nors siaip labiausiai ne delto skaitymui laiko nerandu, sestadieni dukrytes krikstynos, tai ruosiuosi :ax:
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 03 gegužės 2011 - 20:21
QUOTE(Masako @ 2011 05 03, 18:59)
Siaip niekad neziuriu IMDb blush2.gif  Kadangi mano nuomone daznai su tais vertinimais nesutampa, man net nelabai smalsu biggrin.gif

Siaip ar taip Norvegu giria, manau, ziuresiu kazkada, ir tada jau savo ispudi susidarysiu  smile.gif

O Murakamis man is tu autoriu, kurie nelabai papuola i rankas g.gif  Matyt, nelabai ir ieskau lotuliukas.gif  Tik Avies medziokle teko skaityt..

mano irgi dažnai nesutampa lotuliukas.gif nes šiam filmui duočiau daug daugiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2011 05 03, 19:20)

apie tą apie tą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 03, 21:21)
mano irgi dažnai nesutampa  lotuliukas.gif nes šiam filmui duočiau daug daugiau  biggrin.gif

smalsu man jau dabar biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 03, 21:22)
apie tą apie tą  biggrin.gif

nu, paguglinau, yra ir toks, ale ir sutapimu kiek - ir pavarde tokia, ir vampyrai su kompanija lotuliukas.gif ir pavadinimai beveik biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 03 gegužės 2011 - 20:24
siuniukas fainuoliukas 4u.gif
na kazkada skaiciau kad ale zada kurti:D bet kad sukure tai nezinojau iki dabar:D
Atsakyti
QUOTE(Valenthe @ 2011 05 03, 19:23)
siuniukas fainuoliukas 4u.gif
na kazkada skaiciau kad ale zada kurti:D bet kad sukure tai nezinojau iki dabar:D

kad filmas nėra senas 2010 metų smile.gif

http://www.guardian....ian-wood-review
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 03, 22:00)
Knygos neskaičiau, todėl negaliu lyginti su filmu. Bet filmas man labai patiko: santūrus, monotoniškas, su didele nuolankumo laiko tėkmei doze. good.gif Gana gerai atspindi Murakami`o stilių.
Apskritai patinka rytietiškas kinas. good.gif
Atsakyti
labas vakarėlis 4u.gif
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 03, 19:18)
O aš dabar labai užsigeidžiau perskaityti James Ellroy 'Juodoji orchidėja'. Prieš porą dienų pažiūrėjau šios knygos ekranizaciją ir man labai patiko.

skaičiau šitą, tai man visai patiko bigsmile.gif filmo nemačiau, tai lyginti negaliu smile.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 05 03, 20:54)

Čia ir čia  smile.gif

koks mielas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti