Ingenai, nerandu ka apie Cekuoli parasei
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 03, 17:46)
Gal paskolinsi paskaičius?
Gaila, kad jūs Vilniuj, stočiau ir aš į eilę
---
Ką tik dar porą skyrių Anglijos perskaitėm, labai lengvai skaitosi, ir išvis man labai patinka knygos, kurios skyreliais surašytos
QUOTE(amber123 @ 2011 05 03, 18:19)
Bet zinok ten ner kad banaliai parasyta.. man patiko
Tai gali būt. Bet vistiek dabar kažko netraukia skaityti nei apie laukinius, nei apie šizofrenikus (kur marakeš vakar siūlė) Dabartiniu metu tai ne mano temos ir tiek.
labu labu, mergaitės vajėj vajėj kaip senai buvau, gal nebepamenat jau nieko labai daug neperskaičius esu, šiuo metu laikui praleist pasiemiau John Irving "Kol tave rasiu" kaip jums panelės ši knygutė? dar perskaičius paskutiniu metu esu visas Millenium knygutes apie mergina ir Vaiduoklį stiklainyje
QUOTE(amber123 @ 2011 05 03, 18:25)
Ingenai, nerandu ka apie Cekuoli parasei
Rašiau tik tiek, kad buvau informuota, jog Čekuolis dabar rašo naują knygą. Kada ji bus parašyta ir kt. detalių nežinau.
QUOTE(ewe1ina @ 2011 05 03, 18:26)
labu labu, mergaitės vajėj vajėj kaip senai buvau, gal nebepamenat jau nieko labai daug neperskaičius esu, šiuo metu laikui praleist pasiemiau John Irving "Kol tave rasiu" kaip jums panelės ši knygutė? dar perskaičius paskutiniu metu esu visas Millenium knygutes apie mergina ir Vaiduoklį stiklainyje
pamenu pamenu ilgam pargrizai?
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 03, 18:32)
jei pigia parduosi, gal paimsiu
Na labai pigiai gal nepardavinėsiu
Jos pilna kaina 31-33 Lt, aš galvoju pardavinėti už 18 Lt.
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 03, 17:23)
Dar sugalvojau, kad labai reiktų dukrai nupirkti Milne "Pūkuotuko pasaulį". Apsileidimas ir ne kitaip, kad jos lyg šiol neturim. Na bet atidėjau šį pirkinį geresniems laikams, visko juk per kartą nesusipirksi.
ši irgi yra planuose Turiu Milne poezijos knygelę 'Kai mes buvome maži', tai mažajai labai patinka
QUOTE(Vessta @ 2011 05 03, 19:33)
pamenu pamenu ilgam pargrizai?
nežinau kaip suspėsiu su jumis
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 03, 19:18)
Sveika prisijungusi
Man patinka Kaip tik šios jo knygos neesu skaičiusi, bet filmas tai laaaaaaaaaaabai patiko.
Dar kartą atsiverčiau savąjį variantą, na tikrai 66 dienos.
Papildyta:
Kokia as fane kad nieko apie filma nezinau:D ot grazu
QUOTE(Valenthe @ 2011 05 03, 18:29)
Kokia as fane kad nieko apie filma nezinau:D ot grazu
tiesiog, filmas yra japonų, o ne holliwood'o gal dėl to jokios reklamos apie jį nebuvo. Bet tikrai siūlau susirasti ir pasižiūrėti.