Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*58 namučiai

Ingenai, nerandu ka apie Cekuoli parasei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 03, 17:46)
Gal paskolinsi paskaičius?  bigsmile.gif  blush2.gif

Gaila, kad jūs Vilniuj, stočiau ir aš į eilę lotuliukas.gif
---

Ką tik dar porą skyrių Anglijos perskaitėm, labai lengvai skaitosi, ir išvis man labai patinka knygos, kurios skyreliais surašytos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 05 03, 18:19)
Bet zinok ten ner kad banaliai parasyta.. man patiko 4u.gif

Tai gali būt. Bet vistiek dabar kažko netraukia skaityti nei apie laukinius, nei apie šizofrenikus (kur marakeš vakar siūlė) biggrin.gif Dabartiniu metu tai ne mano temos ir tiek.
Atsakyti
labu labu, mergaitės 4u.gif vajėj vajėj kaip senai buvau, gal nebepamenat jau tongue.gif nieko labai daug neperskaičius esu, šiuo metu laikui praleist pasiemiau John Irving "Kol tave rasiu" smile.gif kaip jums panelės ši knygutė? dar perskaičius paskutiniu metu esu visas Millenium knygutes apie mergina ir Vaiduoklį stiklainyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 05 03, 18:25)
Ingenai, nerandu ka apie Cekuoli parasei unsure.gif

Rašiau tik tiek, kad buvau informuota, jog Čekuolis dabar rašo naują knygą. Kada ji bus parašyta ir kt. detalių nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 03, 19:23)
Tiesą sakant ją pirkau planuodama perskaityti ir iškart parduot blush2.gif 
O skaitysiu ją matyt ilgai nelaukdama, artimiausiu metu.

jei pigia parduosi, gal paimsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ewe1ina @ 2011 05 03, 18:26)
labu labu, mergaitės  4u.gif vajėj vajėj kaip senai buvau, gal nebepamenat jau tongue.gif nieko labai daug neperskaičius esu, šiuo metu laikui praleist pasiemiau John Irving "Kol tave rasiu"  smile.gif kaip jums panelės ši knygutė? dar perskaičius paskutiniu metu esu visas Millenium knygutes apie mergina ir Vaiduoklį stiklainyje  ax.gif

pamenu pamenu 4u.gif ilgam pargrizai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 03, 18:32)
jei pigia parduosi, gal paimsiu  lotuliukas.gif

Na labai pigiai gal nepardavinėsiu biggrin.gif
Jos pilna kaina 31-33 Lt, aš galvoju pardavinėti už 18 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 03, 17:23)
Dar sugalvojau, kad labai reiktų dukrai nupirkti Milne "Pūkuotuko pasaulį". Apsileidimas ir ne kitaip, kad jos lyg šiol neturim. Na bet atidėjau šį pirkinį geresniems laikams, visko juk per kartą nesusipirksi.

bigsmile.gif ši irgi yra planuose biggrin.gif Turiu Milne poezijos knygelę 'Kai mes buvome maži', tai mažajai labai patinka
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 05 03, 19:33)
pamenu pamenu 4u.gif ilgam pargrizai? biggrin.gif

nežinau kaip suspėsiu su jumis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 03, 19:18)

Sveika prisijungusi  4u.gif
Man patinka smile.gif Kaip tik šios jo knygos neesu skaičiusi, bet filmas tai laaaaaaaaaaabai patiko.
Dar kartą atsiverčiau savąjį variantą, na tikrai 66 dienos. smile.gif
Papildyta:

Kokia as fane kad nieko apie filma nezinau:D ot grazu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Valenthe @ 2011 05 03, 18:29)
Kokia as fane kad nieko apie filma nezinau:D ot grazu doh.gif

tiesiog, filmas yra japonų, o ne holliwood'o gal dėl to jokios reklamos apie jį nebuvo. Bet tikrai siūlau susirasti ir pasižiūrėti.
Atsakyti