Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*58 namučiai

sveikos biggrin.gif

Angelo žaidimas jau pas mane thumbup.gif noriu skaityt labai ją, bet prieš tai dar Murakami ir Saramago perskaityt turiu ax.gif

QUOTE(kiršė @ 2011 05 03, 09:43)
O kaip būtų galima su jumis suknyga susidraugauti?  ax.gif  blush2.gif

tu jau tarp mano draugų mirksiukas.gif kelių forumiečių nuorodos yra sudėtos čia mirksiukas.gif

QUOTE(Valenthe @ 2011 05 03, 16:25)
labiausiai megstu H. Murakami siuo metu skaitau "norvegu giria", gal yra megstanciu? smile.gif

sveika atvykusi 4u.gif tikiuosi, kad ir užsibūsi čia.
na, aš dabar Murakamio tik pirmą knygą skaitau ( 1Q84.Pirma knyga ), manau, kad po kiek laiko imsiu jo ir kurią kitą knygą ir kas žino, gal jis taps mano vienu mėgstamiausių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 05 03, 17:22)
Na aš kai neturėjau lentynose knygoms vietos, todėl ir prašiau pardavėjos palaukti. Ai, ką aš čia aiškinu, visvien kiekvienas galvoja kaip nori

Dar gražiau biggrin.gif Pardavėja turi laukt, kol lentynos pas pirkėją atsilaisvins lotuliukas.gif nėra vietos, nėra pinigų ar neturi laiko, bijai, ar dar koks biesas - neperki ir nekankini pardavėjų. Gal žmogui buvo skubu parduot, o dabar mėnesį laiko tampytis biggrin.gif neturėčiau aš tiek kantrybes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 03 gegužės 2011 - 16:48
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 05 03, 16:36)
Ir labai noriu pasigirti ne į temą  blush2.gif Vakar parsivežėm 2 mėnesių taksiuką - visą vakarą džiaugėmės  wub.gif Po kelių savaičių tuščių namų be senojo Rekso, šitas vėl pradžiugina grįžus  wub.gif Jei miegant pavyks nufotografuot, įkelsiu nuotrauką  smile.gif

Būtinai pasirodyk mirksiukas.gif Simpatizuoju aš taksiukams wub.gif

QUOTE(katilina @ 2011 05 03, 16:41)
Ingėnai, įdomu, kaip tau patiks "Agnesė Grėj" ir "Mano išgalvota šalis". Tikiuosi, bent antrąja nenusivilsi, nes aš labai išgyriau, o anoj temoj ji buvo labai išpeikta.

OK drinks_cheers.gif Kai perskaitysiu, pasipasakosiu, kaip patiko.
Allende knygos tai greitu laiku lyg ir neplanuoju skaityti. Nors kas žino, galiu gi staiga sugalvoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 05 03, 17:44)

na, aš dabar Murakamio tik pirmą knygą skaitau ( 1Q84.Pirma knyga ), manau, kad po kiek laiko imsiu jo ir kurią kitą knygą ir kas žino, gal jis taps mano vienu mėgstamiausių  biggrin.gif

Na as murakamio knygas skaitau rudeni:) turiu toki ritualia galima pasakyti, kartais knyga uzsibuna iki ziemos, ziurint kaip laiko turiu. visada kazkaip issirenku savo nuotaika atspindincia knyga.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 03, 17:48)
OK drinks_cheers.gif  Kai perskaitysiu, pasipasakosiu, kaip patiko.
Allende knygos tai greitu laiku lyg ir neplanuoju skaityti. Nors kas žino, galiu gi  staiga sugalvoti biggrin.gif

Aš tai siūlyčiau pirma "Dvasių namus" perskaityti, tada šitoj nemažai dalykų atpažintum.

Gal kas žinot, kiek vienam aplanke telpa nuotraukų (Fotki, ar kaip ten vadinasi, ten, kur mūsų nuotraukos sudėtos). Bandau savo knygas nufotografuoti, bet labai daug nuotraukų gaunasi, fotografuojant iš arčiau, bijau, kad paskui netilps visos.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 05 03, 18:12)
Gal kas žinot, kiek vienam aplanke telpa nuotraukų (Fotki, ar kaip ten vadinasi, ten, kur mūsų nuotraukos sudėtos). Bandau savo knygas nufotografuoti, bet labai daug nuotraukų gaunasi, fotografuojant iš arčiau, bijau, kad paskui netilps visos.

Oi kaip noriu tavo lentynas pamatyt,o nuotraukų telpa tikrai daug,kad ir 400. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 05 03, 17:12)
Aš tai siūlyčiau pirma "Dvasių namus" perskaityti, tada šitoj nemažai dalykų atpažintum.

Turbūt taip ir padarysiu.

Telpa nuotraukų tikrai daug, kelk drąsiai. Nagi labai įdomu mums tavo lentynos bigsmile.gif Beje, jei jau fotiką turi, būtų smagu ir tave pačią nuotraukoje pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 03, 13:56)
"Amerikos psichopatas" (kurią jau nekantrauju skaityti).

Gal paskolinsi paskaičius? bigsmile.gif blush2.gif

QUOTE(Valenthe @ 2011 05 03, 16:11)
sveikutes ar priimsit i draugija? 4u.gif

QUOTE(Valenthe @ 2011 05 03, 16:25)
labiausiai megstu H. Murakami siuo metu skaitau "norvegu giria", gal yra megstanciu? smile.gif

Priimam priimam 4u.gif
Aš aš aš biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 05 03, 17:36)
Ir labai noriu pasigirti ne į temą  blush2.gif Vakar parsivežėm 2 mėnesių taksiuką - visą vakarą džiaugėmės  wub.gif Po kelių savaičių tuščių namų be senojo Rekso, šitas vėl pradžiugina grįžus  wub.gif Jei miegant pavyks nufotografuot, įkelsiu nuotrauką  smile.gif

Myliu taksus, pati pusiau taksiuką auginu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 03 gegužės 2011 - 18:04
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 03, 11:56)
Dar nusipirkau "Agnesė Grėj", Allende " Mano išgalvota šalis" bei "Amerikos psichopatas" (kurią jau nekantrauju skaityti).

Donald Bisset "Aukštyn kojom"

Sveikinu su pirkiniais 4u.gif
"Agnesė Grėj" jau seniai skaičiau, bet ji man patiko. O va "Mano išgalvota šalis', jau nebenoriu skaityti. Užteko ją valandžiukę paskaityti ant sofkutės knygyne, kad suprasti, kad ji man ji nepatinka ir visai netraukia.
"Amerikos psichopatas" patiko, bet antrą kartą jos nė už ką neskaityčiau, net koktu darosi dėl tokio betikslio smurto ir gyvybės nuvertinimo.

O 'Aukštyn kojom' mano planuose irgi bigsmile.gif

QUOTE(Valenthe @ 2011 05 03, 14:11)
sveikutes ar priimsit i draugija? 4u.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif

QUOTE(Valenthe @ 2011 05 03, 14:25)

Man patinka smile.gif Kaip tik šios jo knygos neesu skaičiusi, bet filmas tai laaaaaaaaaaabai patiko.

QUOTE(sphinx @ 2011 05 03, 14:49)
Ane, 66? g.gif Tai kompe aš irgi nepilną turiu doh.gif Tai matyt, pradėjo verst, bet pamatė, kad dar daug liko, patingėjo ir nusprendė išleist kiek išvertė biggrin.gif

Dar kartą atsiverčiau savąjį variantą, na tikrai 66 dienos. smile.gif
Papildyta:
O aš dabar labai užsigeidžiau perskaityti James Ellroy 'Juodoji orchidėja'. Prieš porą dienų pažiūrėjau šios knygos ekranizaciją ir man labai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 03 gegužės 2011 - 18:10
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 02, 18:00)
Na va o apie laukinius žmones skaityti kažkaip ir netraukia g.gif  Bent jau šiuo metu.
Be to, atvirai kalbant, mane jau šiek tiek atbaido ta etiketė "Tikros patirtys" unsure.gif

Sveikos drinks_cheers.gif
Bet zinok ten ner kad banaliai parasyta.. man patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 03, 17:46)
Gal paskolinsi paskaičius?  bigsmile.gif  blush2.gif

Tiesą sakant ją pirkau planuodama perskaityti ir iškart parduot blush2.gif
O skaitysiu ją matyt ilgai nelaukdama, artimiausiu metu.

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 03, 18:18)
Sveikinu su pirkiniais  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Dar sugalvojau, kad labai reiktų dukrai nupirkti Milne "Pūkuotuko pasaulį". Apsileidimas ir ne kitaip, kad jos lyg šiol neturim. Na bet atidėjau šį pirkinį geresniems laikams, visko juk per kartą nesusipirksi.
Atsakyti
Kraustausi doh.gif cool.gif
Jau kiek daiktųųųųųų biggrin.gif Geriausi,tai rasti,ko nesitikėjau biggrin.gif Va,radau Černiauskaitės "Artumo jausmą",apie kurio egzistavimą visai pamiršus buvau biggrin.gif
Atsakyti