Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*58 namučiai

QUOTE(Valenthe @ 2011 05 03, 15:11)
sveikutes ar priimsit i draugija? 4u.gif

Sveika 4u.gif
Ką mėgsti skaityti?

QUOTE(marakeš @ 2011 05 03, 15:13)
tai tu pardavėjos siaubas biggrin.gif

Tą patį pagalvojau lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Bent aš pati tokiuose reikaluose labai mėgstu konkretumą, nemėgstu pilstyti iš tuščio į kiaurą ir tampyti gumą.
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2011 05 03, 13:44)
Pažiūrėjau, kad kompe pasižymėjau, kad tos knygos 24 dienas perskaičiau, bet gal dar kažkiek kompe ir skaičiau, kai knyga baigėsi... g.gif Na taip pagal puslapių skaičių vis dėlto lietuviškai tik trečdalis bus, gal kiek daugiau, bet ne pusė, manau...

Kad jau buvau knygyne, tai susiradau aš "Rankraštį, rastą Saragosoje". Joje yra tik 14 dienų iš 46-47 rolleyes.gif

QUOTE(Valenthe @ 2011 05 03, 16:11)

Labas. Priimsim biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 03 gegužės 2011 - 15:20
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 03, 16:17)
Sveika 4u.gif
Ką mėgsti skaityti?

labiausiai megstu H. Murakami siuo metu skaitau "norvegu giria", gal yra megstanciu? smile.gif
Atsakyti
Creeed, tai va kas pagriebė Zafron knygą biggrin.gif Aš irgi jai rašiau, negalėjau patikėt, kad taip pigiai parduoda ax.gif

QUOTE(Mona187 @ 2011 05 03, 15:55)
Bet tai derybos dėl jų vyko gal mėnesį, stabdis buvau aš - tai dar turiu ką skaityti, palaukit truputį, tai dar kas nors biggrin.gif  doh.gif

Aš kai būčiau siuntus tokią pirkėją toli toli pasiganyt blink.gif Ar pardavėja turi laukt, kol nebeturėsi, ką skaityt? Kiek mes čia visos perkam knygų, kai dar lentynos lūžta nuo neskaitytų knygų ax.gif

QUOTE(Valenthe @ 2011 05 03, 16:11)

Sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 03 gegužės 2011 - 15:44
QUOTE(sphinx @ 2011 05 03, 16:19)
Kad jau buvau knygyne, tai susiradau aš "Rankraštį, rastą Saragosoje". Joje yra tik 14 dienų iš 46-47 rolleyes.gif

Nu šakis... Iš viso dienų 66, tai lietuviai išleido 1/4? Buvo ten ant viršelio apgailestavimų kad "rankraštis netikėtai nutrūksta", tai ir neieškojau daugiau, o dabar patikrinau rusišką versiją - 66 dienos...
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 05 03, 16:44)
Nu šakis... Iš viso dienų 66, tai lietuviai išleido 1/4? Buvo ten ant viršelio apgailestavimų kad "rankraštis netikėtai nutrūksta", tai ir neieškojau daugiau, o dabar patikrinau rusišką versiją - 66 dienos...

Ane, 66? g.gif Tai kompe aš irgi nepilną turiu doh.gif Tai matyt, pradėjo verst, bet pamatė, kad dar daug liko, patingėjo ir nusprendė išleist kiek išvertė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 03, 16:17)
Tą patį pagalvojau lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif
Bent aš pati tokiuose reikaluose labai mėgstu konkretumą, nemėgstu pilstyti iš tuščio į kiaurą ir tampyti gumą.

Aš irgi mėgstu konkretumą, bet taip pat ir viską iki smulkmenų išsiaiškinti kas ir kaip, todėl tiek ir užtruko.
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 03, 16:42)
Aš kai būčiau siuntus tokią pirkėją toli toli pasiganyt  blink.gif Ar pardavėja turi laukt, kol nebeturėsi, ką skaityt? Kiek mes čia visos perkam knygų, kai dar lentynos lūžta nuo neskaitytų knygų  ax.gif

Na aš kai neturėjau lentynose knygoms vietos, todėl ir prašiau pardavėjos palaukti. Ai, ką aš čia aiškinu, visvien kiekvienas galvoja kaip nori
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 05 03, 18:17)
Aš irgi mėgstu konkretumą, bet taip pat ir viską iki smulkmenų išsiaiškinti kas ir kaip, todėl tiek ir užtruko.

o ka ten aiskintis? kaina aiski. kokia knygu bukle? atsakymas irgi trumpas...
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 05 03, 17:23)
o ka ten aiskintis? kaina aiski. kokia knygu bukle? atsakymas irgi trumpas...
biggrin.gif

O gal žmogui reik išsiaiškint kokioj draugijoj tos knygos stovėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Creed pasisekė. thumbup.gif
Ingėnai geros naujienos dėl Čekuolio.
thumbup.gif
Atsakyti
Laabas bigsmile.gif

Pagaliau grįžau ir pas jus cool.gif

Vakar pradėjau skaityt „Viešbutį „Babiloną“, bet dar nieko negaliu pasakyt ax.gif

Ir labai noriu pasigirti ne į temą blush2.gif Vakar parsivežėm 2 mėnesių taksiuką - visą vakarą džiaugėmės wub.gif Po kelių savaičių tuščių namų be senojo Rekso, šitas vėl pradžiugina grįžus wub.gif Jei miegant pavyks nufotografuot, įkelsiu nuotrauką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 05 03, 12:50)
Deja, scena "skolinta". Bet mano lentynos irgi nelabai menkos smile.gif

Tai ir mums parodyk. smile.gif

QUOTE(luiziana @ 2011 05 03, 14:00)
dar tik 40psl.skaiciau,gal dar itrauks...dabar per lengva atrodo,banali,eiline kriminaline  ax.gif Pripratau prie skandinavisko stiliaus,tai amerikoniski nebelabai itraukia  biggrin.gif perdaug zinomi,nuspejami ir banalus...

Tai kad Walters ne amerikietė, o anglė. smile.gif (Nors stilius, aišku, panašus, bet man jos knygos patinka.)

QUOTE(Valenthe @ 2011 05 03, 16:25)
labiausiai megstu H. Murakami siuo metu skaitau "norvegu giria", gal yra megstanciu? smile.gif

Aš lyg ir mėgstu. Keturias esu skaičiusi, dar tris turiu neskaitytas. Kartais pačiai keista, kad vis perku jį, nors prie rimtų gerbėjų savęs nepriskiriu. smile.gif

Ingėnai, įdomu, kaip tau patiks "Agnesė Grėj" ir "Mano išgalvota šalis". Tikiuosi, bent antrąja nenusivilsi, nes aš labai išgyriau, o anoj temoj ji buvo labai išpeikta.

Maximoj nė vienos norimos knygos neradau. Gal ir gerai, nes paskutiniu metu ir taip nemažai pirkau, iš KK penkių knygų laukiu ir šiandien dar dvi gavau:
Isabel Allende "Apie meilę ir šešėlius"
Ingmar Bergman "Scenos iš vedybinio gyvenimo. Sarabanda"
.
Atsakyti