Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*58 namučiai

QUOTE(caralaite @ 2011 05 03, 13:49)
O man tai "Novečentas". Dėl manęs tai kitų savo knygų anas galėjo ir neberašyt.

reiks paskaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2011 05 03, 10:50)
Sveikos
Aš lietuvišką knygą iš bibliotekos ėmiau, tai nebeturiu, bet jei gerai pamenu, tai lietuviškai kažkur tik apie trečdalį išversta g.gif Man knyga tikrai įdomi pasirodė, gaila, kad neišverčia daugiau, matyt, nebuvo populiari verysad.gif

Ai tikrai, berods lietuviškoje versijoje išversta apie 20 dienų. Rusiškoje pilnoje versijoje jų yra viso 66 dienos.
Vis tiek nelabai man suprantama populiaru ar ne, bet išvertus tik dalį tos pačios knygos ir neišversti likusios, absurdas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 05 03, 12:49)
O man tai "Novečentas". Dėl manęs tai kitų savo knygų anas galėjo ir neberašyt.

pritariu smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 03, 13:35)
Ai tikrai, berods lietuviškoje versijoje išversta apie 20 dienų. Rusiškoje pilnoje versijoje jų yra viso 66 dienos.
Vis tiek nelabai man suprantama populiaru ar ne, bet išvertus tik dalį tos pačios knygos ir neišversti likusios, absurdas  doh.gif

Pažiūrėjau, kad kompe pasižymėjau, kad tos knygos 24 dienas perskaičiau, bet gal dar kažkiek kompe ir skaičiau, kai knyga baigėsi... g.gif Na taip pagal puslapių skaičių vis dėlto lietuviškai tik trečdalis bus, gal kiek daugiau, bet ne pusė, manau...
drinks_cheers.gif Gi net nežinai, kad knyga ne visa, kol nepradedi ja domėtis, o tai jau nesąžininga skaitytojų atžvilgiu mad.gif Ir apskritai tie vertimai iš kito galo - pirma paskutinė knyga, vėliau, jei pasiseks, ir kitos... Negi nepasidomi niekas, ką verčia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2011 05 03, 11:44)
Negi nepasidomi niekas, ką verčia? g.gif

tai tikriausiai niekas nesiskundžia ir nerašo priekaištų leidykloms, dėl to tokie dalykai ir vyksta.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 05 03, 10:27)
kazkoks santazas vienareiksmiskai

o man Baricco turbut Jura vandenynas labiausia graziausia

Ateik ateik būtinai mirksiukas.gif Juk ir mudvi turim knygomis susikeisti.

Va su Baricco "Jūra vandenynu" tai aš suklupau blush2.gif blush2.gif Na taip, literatūriška, poetiška, bet man ji visgi kažkaip nesiskaitė unsure.gif O jo "Šilką" tai labai norėčiau perskaityti. Filmas pagal šią knygą man labai patiko.

QUOTE(Creed @ 2011 05 03, 11:51)
Sveikos bigsmile.gif

Grizau is Maximos bigsmile.gif  doh.gif  Prisipirkau knygu ir sau,ir vaikui-jam daugiau :
Mikes Pukuotuko Pasaulis.Graziausios pasakos
Sergej Kozlov "Eziukas ruke"
Vyte Nemunelis "Meskiukas Rudnosiukas"

Angela Wilkes "Kaskurkada.Pirmoji enciklopedija"-nes jau nebezinau ka i jo ivairiausius kalusimus atsakyt doh.gif paskyt 'nezinau' negalima,nes is kart sako "mamos viska zino" biggrin.gif
Sau:
R.Harris "Enigma"
J.Grisham "Apeliacija"
A.Cekuolis "Sesios progos numirti'
Ir netiketai is sena lt uz 5 Lt gavau Zafon "Vejo seselis",nors ir perskaicius,bet lb norejau namuose turet rolleyes.gif

Sveikinu su pirkiniais 4u.gif
"Ežiuką rūke" bei Čekuolio "Šešios progos numirti" ir aš papirkau. Beje, iš gan patikimų šaltinių nugirdau, kad Čekuolis vėl rašo naują knygą.
Dar nusipirkau "Agnesė Grėj", Allende " Mano išgalvota šalis" bei "Amerikos psichopatas" (kurią jau nekantrauju skaityti). O dukrai be "Ežiuko" paėmiau ir Donald Bisset "Aukštyn kojom" . Pabudo vaikystės sentimentai, be to labai dailus viršelis man pasirodė rolleyes.gif
user posted image

Išleidau knygoms krūvą pinigų doh.gif , dabar matyt kokią pusę metų nieko nebepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 05 03, 11:50)
Deja, scena "skolinta". Bet mano lentynos irgi nelabai menkos smile.gif

Tau tinka ta scena biggrin.gif
QUOTE(Creed @ 2011 05 03, 11:51)

na va unsure.gif man patiko,as paskui visas jos isverstas knygas perskaiciau rolleyes.gif

dar tik 40psl.skaiciau,gal dar itrauks...dabar per lengva atrodo,banali,eiline kriminaline ax.gif Pripratau prie skandinavisko stiliaus,tai amerikoniski nebelabai itraukia biggrin.gif perdaug zinomi,nuspejami ir banalus...
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 05 03, 14:00)
dar tik 40psl.skaiciau,gal dar itrauks...dabar per lengva atrodo,banali,eiline kriminaline  ax.gif Pripratau prie skandinavisko stiliaus,tai amerikoniski nebelabai itraukia  biggrin.gif perdaug zinomi,nuspejami ir banalus...

Na taip i skandinaviska cia visai nepanasu,nors man visi detektyvai tinka ir nuspejami,ir ne biggrin.gif tikiuosi ir "Misterioso" kaip nors pabaigsiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Aš tai vis įšoku tik kas kažkelintą temą, nespėju kitaip doh.gif biggrin.gif

Neseniai baigiau skaityti "Kaulų sodą"- knyga nuo pradžių labai patiko, įtraukė, lengvai ir greitai skaitėsi, bet pabaiga tokia nusaldinta, pusę gero įspūdžio apie knygą sugadino unsure.gif
Dabar skaitau S.Brown "Mirtinos paslaptys" (vis dar blush2.gif ) bet jau dabar įsiskaičiau, tai manau jau greičiau eisis ax.gif Ir su MB kartu vakarais skaitom Užkalnio "Anglija. Apie tuos žmones ir jų šalį" thumbup.gif

Užmačiau, kad knygų klube Silva Rerum abi dalys parduodamos su nuolaida, bet net su nuolaida kaina 72Lt blink.gif Ar ten tikrai toks stebuklas, kad reikia mokėt tiek pinigų? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 03 gegužės 2011 - 14:39
Noriu pasidalinti - pasidžiaugti vienu dalyku - šiandien jau gavau knygutes, kurias pirkau iš vienos forumietės Nailea (ir knygų išvaizda būklė laaabai gera), nepalyginsi su bibliotekinėm, kur dauguma tokio tipo (iš svajonių romanų) suskaitytos būna

Bet tai derybos dėl jų vyko gal mėnesį, stabdis buvau aš - tai dar turiu ką skaityti, palaukit truputį, tai dar kas nors biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 03 gegužės 2011 - 15:00
sveikutes ar priimsit i draugija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 05 03, 15:55)
Bet tai derybos dėl jų vyko gal mėnesį, stabdis buvau aš - tai dar turiu ką skaityti, palaukit truputį, tai dar kas nors biggrin.gif  doh.gif

tai tu pardavėjos siaubas biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Valenthe @ 2011 05 03, 16:11)
sveikutes ar priimsit i draugija? 4u.gif

tai užeik, sėskis, pasakok smile.gif)
Atsakyti