Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*58 namučiai

QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 03, 10:51)
O kuri Baricco knyga tau patiko?

„Emausas“ smile.gif
Dar namuose guli „Toji istorija“ iš bibliotekos, bet neprienu iki jos...
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 03, 11:49)
Pagal nicką'ą ieškokis. Mano aistuliaa smile.gif

Turbūt ne aistuliaa, nes nerandu tokios g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 05 03, 10:54)
Turbūt ne aistuliaa, nes nerandu tokios  g.gif

Tikrai aistuliaa biggrin.gif kai ieškai, išskleisk paiešką ir padaryk ieškoti vartotojų g.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 05 03, 06:35)
Ingenai,pabandyk Balzako "Eugenija Grande",man patiko,nors šiaip visos patiko,ką skaičiau,ir kurtizanės smile.gif

man asmeniškai visi šio autoriaus kūriniais, kuriuos skaičiau, labai patiko

QUOTE(caralaite @ 2011 05 03, 07:59)
"Utopiją" tai gal reiktų pagal XVI amžiaus standartus vertinti, tada manau taip nenuviltų smile.gif

O dėl "rankraščio" tai susirūpinau, aš irgi ją skaičiau, labai džiaugiausi, bet neįtariau kad jai ko trūksta... Daug trūksta? Reiks ir man dabar rusiškai "dakalt"...

Tai, kad tikrai nevertinau kūrinio kaip šiuolaikinio schmoll.gif Juk ir kalbos struktūra, tam nuteikia ir pateikimas. Manau tiesiog dėl mano 'nuotaikų šuolių' laikotarpio neįvertinau šio kūrinio.

Žinok, dabar nepamenu, kiek lietuviškame variante yra išversta dienų, nes savo lietuviškąjį variantą jau pardaviau, bet kažkur apie pusė knygos liko neišleista. Sphinx gal tu pameni tiksliau?
Atsakyti
Dėkui visoms už atsakymus, kai ką jau pakviečiau 4u.gif

Mano profilis http://www.suknyga.l...s/kristina/2394 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 05 03, 11:21)
Dėkui visoms už atsakymus, kai ką jau pakviečiau  4u.gif

Mano profilis http://www.suknyga.l...s/kristina/2394  ax.gif

Užkviečiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 05 03, 10:23)

ateisi į meetą – duosiu tongue.gif

kazkoks santazas vienareiksmiskai
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 03, 11:21)
Ši vieta mane sudomino  biggrin.gif
O „Šilkas“ manęs visai nesužavėjo  rolleyes.gif  nors kita Baricco knyga tikrai patiko

o man Baricco turbut Jura vandenynas labiausia graziausia
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 05 03, 11:27)

Įdomus čia toks sakinys susidėliojo biggrin.gif
Įsitrauksiu į norimas, gal kada ir iki jos prieisiu
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 05 03, 11:27)

O man tai "Novečentas". Dėl manęs tai kitų savo knygų anas galėjo ir neberašyt.
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 03, 11:03)
Žinok, dabar nepamenu, kiek lietuviškame variante yra išversta dienų, nes savo lietuviškąjį variantą jau pardaviau, bet kažkur apie pusė knygos liko neišleista. Sphinx gal tu pameni tiksliau?

Aš lietuvišką knygą iš bibliotekos ėmiau, tai nebeturiu, bet jei gerai pamenu, tai lietuviškai kažkur tik apie trečdalį išversta g.gif Man knyga tikrai įdomi pasirodė, gaila, kad neišverčia daugiau, matyt, nebuvo populiari verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 05 03, 10:45)
caralaite, ar tai tavo namu knygu lentynos tokios gausios ? bigsmile.gif  maciau nuotraukyte profilio FB  blush2.gif

Deja, scena "skolinta". Bet mano lentynos irgi nelabai menkos smile.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif

Grizau is Maximos bigsmile.gif doh.gif Prisipirkau knygu ir sau,ir vaikui-jam daugiau :
Mikes Pukuotuko Pasaulis.Graziausios pasakos
Sergej Kozlov "Eziukas ruke"
Vyte Nemunelis "Meskiukas Rudnosiukas"

Angela Wilkes "Kaskurkada.Pirmoji enciklopedija"-nes jau nebezinau ka i jo ivairiausius kalusimus atsakyt doh.gif paskyt 'nezinau' negalima,nes is kart sako "mamos viska zino" biggrin.gif
Sau:
R.Harris "Enigma"
J.Grisham "Apeliacija"
A.Cekuolis "Sesios progos numirti'
Ir netiketai is sena lt uz 5 Lt gavau Zafon "Vejo seselis",nors ir perskaicius,bet lb norejau namuose turet rolleyes.gif Kazkaip spejau pirma parasyti,nes po manes sake,dar 10 eile susidare biggrin.gif
QUOTE(luiziana @ 2011 05 03, 10:45)
Skaitau dabar Walters "Skulptore",berods Creed rekomendaciju paveikta pirkausi,nors regis ir seniau jau kazkas buvo minejes,buvau pasizymejus,kad noriu perskaityti...bet kol kas neitin itraukia  ax.gif

na va unsure.gif man patiko,as paskui visas jos isverstas knygas perskaiciau rolleyes.gif

As dabar niekaip "Misterioso" neiveikiu g.gif nesuprantu kodel,lyg ir patinka,bet is vakaro paskaicius,ryte jau vel neatsirenku kas kur ir kodel,labai pinasi tos svediskos pavardes,vardai,o ir tu veikeju daug doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 03 gegužės 2011 - 11:52